dijous, 14 de maig del 2015

El dolor del vostre present

L’ànima desconcertada i perduda és la no consciència manifestada.
Quan sentim el dolor dels nostres actes i la conseqüència del nostre passat en el present de la nostra existència,...tingueu present que vosaltres vareu posar la passarel·la per a arribar fins aquest punt del camí com una benedicció del vostre procés per a arribar a la consciència
Sento el vostre dolor interior. Veig la vostra impotència per a alliberar-vos d’allò que altera la pau i l’assossegament dins vostre. No ho rebutgeu. Accepteu-lo com a saviesa inconscient del vostre ser per a arribar a la Llum. No ignoreu el viscut i sentit, fins i tot ara en el vostre present actual. Sabeu el que no voleu. Quant més us centreu en allò, més s’intensificarà en cadascú.
Centreu-vos en el que el vostre cor us xiuxiueja. Centreu-vos en el que sentiu, perquè serà en aquest sentir, el que us permetrà discernir entre el que voleu per a vosaltres, i el que no. Allò en el que us centreu, atraureu a la vostra vida.
Sentiu la pau i el benestar en vosaltres. Sentiu l’Amor. Encara que per a molts de vosaltres, estimades ànimes, no pugueu arribar a sentir l’amor en el vostre interior, no vol dir que no el tingueu. A vegades em comenteu el desamor que heu viscut a la vostra vida i de petites, dolces ànimes. No temeu. No esteu soles.
No us centreu en el que no voleu i que de bon grat us alliberaríeu. Centreu-vos en el que sí que voleu i en com us voleu sentir, feu el que feu.
Ara, en aquest present és el moment idoni per a arribar a vosaltres.
Comença a sentir la teva nova vida i allò que vols irradiar des del teu cor.
Aquell qui tu ets, truca a la porta.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.