dijous, 21 de maig del 2015

Des de la Llar

Estimats, les ports del Cel ja es troben a la Terra.
Durant anys heu esperat i esperat la seva vinguda, però ara, aquesta vinguda ja es troba en el vostre interior.
Cada una de les vostres cèl·lules comencen a ressonar les seves consciències per a unificar-se i emanar el manà diví que sou.
El vostre interior està deixant de ser aquell qui éreu, per a convertir-vos en aquell qui sempre heu estat.
És ara, amb el fi de l’exterior, que l’interior de cadascú obre les portes de la seva manifestació segons l’acordat. Ara il·lumineu! Ara comenceu a il·luminar els camins vers la vostra essència. Ara és el moment d’entendre que el viscut va tenir el seu sentit.
És ara, els temps que viviu, que Cel i Terra s’uneixen perquè la Voluntat Superior pugui manifestar-se a la vostra dimensió.
Ja no hi ha motius per a lamentar-se, perquè el dolor anirà quedant enrere a mesura que aneu sentint la vostra veritable essència en vosaltres. Llavors sentireu aquell qui en veritat sou, i quan així sigui, cada vegada amb més intensitat, el sentit de la vostra existència començarà a manifestar-se en la puresa, integritat, Llum i Amor.
Grans moments viviu en l’ara!
Tot l’Univers sap del vostre procés i hi ha alegria en nosaltres.
Us honrem per estar on esteu i accedir a la Intencionalitat Superior, a la qual tots pertanyem.
Us animem a continuar el vostre camí, malgrat els dubtes, els desconcerts o les suposades inseguretats degut que us adoneu de la rapidesa de cóm està canviant la vostra vida i no arribeu a percebre més enllà del vostre present.
No temeu, estimades ànimes! No temeu perquè aquell qui sou us guiarà i us acollirà en els moments més gloriosos del vostre camí.
Esteu sent protegits. No temeu.


Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.