dijous, 8 de gener del 2015

Xiuxiujador d'ànimes

No hi ha major assossegament que sentir el xiuxiueig de la Llar en tu.
Un càlid mantell energètic sembla embolicar-te, així com una claredat del rebut.
Quan vius aquests instants plens de tendresa i calidesa, tot el teu ser s’emociona i reacciona segons la seva necessitat. Confirmar la veracitat del que el teu interior et va mostrant al llarg del camí fa que el teu esperit s’enlairi i faig emergir tota la força que hi ha en tu per a continuar el teu avanç en l’escala de cargol que tota Ascensió representa. T’enlaires i sents, potser veient, als teus acompanyants de la Llum, sent ni més ni menys, que tota la veritable FAMÍLIA celestial. Tu ets un d’ells. Pertanys a aquest amor compartit per cadascú dels seus membres. 
Quan la teva ànima sent la brisa del xiuxiueig procedent del més pur que el teu interior pot albergar, o de les més altres esferes de la Llum, llavors, tota densitat desapareix de tu, donant pas a l’expansió del teu ser i a una benvinguda que un ser encarnat pot arribar a sentir dins de si mateix.
Quan dediques la teva vida a permetre que el Cel sigui a la Terra i que la Gran Voluntat Divina sigui realitzada aquí en el nostre planeta, llavors, t’adones de la importància d’aquests xiuxiueigs perquè porten la pau, l’assossegament, la força, la connexió amb la teva veritable essència amorosa i la infinita saviesa.
No hi ha res com acaronar l’ànima d’un ser en procés d’ascensió! És tot un plaer escoltar aquest xiuxiueig i rebre l’alè diví per a obeir el camí i el cor de tota ànima oberta al despertar i a la unió amb ella mateixa.
El camí segueix i les altures, que molts de vosaltres ja us trobeu, fa que la brisa d’aquesta plenitud anunciada, us convidi a seguir el sender vers un mateix. Quina gratitud poder sentir això! Si existissin paraules per a poder definir d’una manera exacta el sentit! , però el viscut interiorment, supera tota expressió possible manifestada. Una vegada ja vaig intentar trobar una paraula que pogués expressar aquesta plenitud del teu ser connectat amb tu mateix: AMOR PUR I INCONDICIONAL.
Quan el teu cor reposa en pau, xiuxiueges a la teva ànima per a donar-li el coratge i la fortalesa necessària per a continuar el seu camí.
Quan sents l’amor en tu, un tendre xiuxiueig ple de protecció, guia i familiaritat d’una Unicitat més enllà del terrenal t’abraça, fent que t’abandonis als braços de l’univers ple d’harmonia, assossegament i Amor. Res tems, perquè el que sents et mostra la veritable naturalesa del teu ser i d’on procedeixes.
Només existeix l’Amor, i és aquest Amor que fa que el ser humà pugui alliberar-se del seu raciocini i transmutar la seva densitat en ingravidesa i sentir l’eteri en ell.
Quan les paraules emanen del cor, són xiuxiueigs per l’ànima.
Quan la teva presència irradia la Llum i l’Amor que ets, ets manà i un sospir de noves esperances pels altres.
La teva presència pura i íntegra dóna de la mà a la resta de la humanitat i uneix cada una de les ànimes per a anar-nos apropant i trobant-nos unes amb les altres, permetent que la nostra unió desperti els cors i alliberi les ànimes atrapades en la confusió, els dubtes i les tenebres.
Quan sents el xiuxiueig celestial a través d’un ser de llum o del teu interior, no diguis res. No facis res. Estigues quiet per uns moments i sent. Sent aquests instants plens d’il·luminació i saviesa.
El meu camí va creuant-se, cada vegada més, amb ànimes necessitades d’un alè diví per a encaminar el seu camí amb el sentit de la seva existència en aquesta vida. No intento res, només sento el meu cor indicant-me què fer davant aquest ser o sers i deixar fluir les paraules de la meva divinitat per a calmar els designis mentals d’aquestes ànimes que volen recordar qui són i d’on procedeixen.
Per a mi és un plaer poder xiuxiuejar en els seus oïdes el camí de la Llum i les presències de tots aquells que m’acompanyen de la Llar.
Saps? Tu també pots ser un xiuxiujador d’ànimes, confortant-les i animant-les a seguir el seu curs. Deixar d’identificar-nos amb el nostre passat ens ajuda a escoltar el nostre present, i aquest, res té a veure amb la distorsió que s’ha pogut fer mentre ens trobàvem en el terreny de la ment i l’ego.
Tot és senzill. Tot és molt més fàcil del que podeu arribar a pensar. La senzillesa és la manifestació de l’intuïtiu. El mental frena el fluir de la teva vida present convertint-la en un hàbitat de competitivitat i lluita. Res d’això és!
T’atreveixes a sentir aquell qui ets sense identificar-te amb el viscut o escoltat? Senzillament sent, i deixa que allò que no és real s’allunyi per a donar sentit a la teva vida i entendre la teva veritable essència.
Escolta al teu cor, i podràs sentir el xiuxiueig procedent més enllà de la teva matèria.
Estimada ànima, t’estimem i estem amb tu en tot moment. El meu ser també t’acompanya i vull dir-te que l’amor que hi ha en tu enlairarà la teva consciència fins a la Llum de la Saviesa, percebent la Realitat de la teva existència. Tens un sentit, i aquest, té a veure amb l’Amor. Potser no sents el xiuxiueig dels canvis que estàs vivint i s’estan apropant? Oh, sí, estimada ànima! Seran gloriosos i immensos, on el teu estimat món actual deixarà de ser com fins ara ha estat.
Ets part de la Llar, encara que et trobis en la forma. La teva veritable essència està esperant ser reconeguda per tu, i sobre tot, SENTIDA per tu!
Ets un regal de l’univers per a tots nosaltres. Fa temps que estàvem esperant el teu despertar i manifestació al món. Ets esperança per a molts i consol per a d’altres. Només tu pots transmetre el que sents de la manera que tu ets. Per això ets tan important per a tots nosaltres.
Tanca els ulls. Obre el teu cor i assossega la teva ànima. Després, sent la teva essència plena de pau en el teu interior, i a continuació sentiràs el xiuxiueig de la plenitud en tu.

Tot és molt fàcil i senzill quan deixem que el nostre cor ens guiï i la nostra essència es manifesti tal com és. Llavors, la Divinitat que som, es mostrarà d’una manera majestuosa i amb tota la seva plenitud en tu, i quan així sigui, tu, no seràs tu, perquè aquell a qui veurem, serà l’Amor a la Terra. 
El xiuxiujador d’ànimes sent, percep i irradia la força de l’Amor d’aquell qui en veritat és. La presència de la seva Divinitat harmonitza i anima a tot aquell que se li apropi.

 Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.