dijous, 7 d’agost del 2014

La Rendició del Guerrer (de la Llum)

Durant molts anys el guerrer va haver d’encarar-se a situacions que li impedien el pas vers la seva llar. Foscor, dubtes, desconcerts, indefensió, ignorància i pors van ser les adversitats més temibles de la seva cavalcadura.  Tot va ser en temps de la dualitat, abans del despertar, i fins i tot, part de les seves batalles s’incloïen en els primers passos del seu alliberament.
S’ha parlat del Guerrer de la Llum, però la manifestació d’aquest terme comportar contradiccions i obstacles pel camí de tot aquell ser disposat a arribar a ell mateix. Un sentia reforçada la seva actitud al pensar que era un Guerrer de la Llum, un veritable guerrer.
A vegades, quan entrem a una nova era, o creuem una porta que fins ara desconeixíem, el ser humà és capaç d’inventar termes que empenyin a la valentia de sortir airós de la seva situació de vida.
Les noves energies van anar arribant al nostre estimat planeta, a través del Sol, del Centre de la nostra Galàxia i de més allà on la pau de la Llar és present.
Molts es van identificar com un Guerrer de la Llum. Ha arribat l’hora de la fi d’aquest Guerrer que ha portat a molts a una identificació gens amorosa segons els seus termes literals.
Vivim temps on cadascú, ara pot arribar a manifestar la seva Voluntat i recollir els fruits d’una actitud d’integritat i d’una obertura de cor com a pilar del seu nou camí vers la divinitat manifestada.
Estimat guerrer, rendeix-te! Treu-te la teva cuirassa i lliura les teves armes, totes les teves armes, perquè han quedat obsoletes en els nous temps! Abandona les armes amb les que has estat acompanyant els teus passos vers la vida desitjada. Allibera’t de tot aquest pes i engany al llarg dels anys. Et van ensenyar a lluitar. Bé vas aprendre, i després et vas posar en guàrdia per a fer front als possibles perills, monstres i adversitats que la vida t’oferia, però ells, no t’envoltaven amb les teves mateixes armes. No podies amb ells, perquè ells coneixien les debilitats de la teva ment i la identificació amb els elements que no et pertanyien per naturalesa.
Ha arribat l’hora de rendir les nostres armes i les nostres ànimes. Allibera’t per a connectar amb el que la teva ànima i l’univers té previst per a tu i poder complir amb el sentit pel qual vas néixer.
No hi ha perills, hi ha mirades al mirall de les teves contradiccions.
No hi ha enemics, només les resistències del teu ser com a humà.
Il·lusions són les adversitats acceptades a la teva vida, degut a la ignorància d’aquell que hi ha dins teu.
Un guerrer sempre està atent a quelcom extern que pugui alterar la teva vida i perjudicar-la. Això sí que són il·lusions emanades del raciocini!
Abandona les armes per a arribar a tu. Deixa de lluitar i de veure la vida per a saber del veritable ser que hi ha en tu. No necessites lluitar, germana ànima, per a sortir airosa en el teu camí. El perill no es troba en el sender endinsat pel teu caminar, sinó a l’interior d’aquell que s’atreveix a dirigir-se vers la seva divinitat.
No hi ha passat, només present.
No hi ha futur expectant, nomes il·lusions per a sortir del passat en el present.
Estar atrapats en una situació actual, no és motiu per a cridar a un guerrer perquè lluita i batalli amb......tu mateix. Pensar que un és o ha pogut ser un Guerrer de la Llum, és infravalorar-se i cedir el control de la teva vida a alguna cosa creada des de la por i el raciocini. Lluitar? Per a què?
Ha arribat l’hora de la no-lluita. Prou de batalles i enfrontaments constants amb alguna cosa que creus com a real.
Estimat guerrer, mostra’m tal com ets, i allibera’t de tota aquesta parafernàlia que has cregut que et protegia per a lluitar contra les teves falses il·lusions. Vas creure que esfoçant-te molt i patint arribaries a aconseguir els teus somnis. Vas creure que lluitant constantment la vida s’estovaria  i al final accediria a concedir-te el que el teu cor et feia sentir per a la teva vida.
Creient-te guerrer perdies la teva força, perquè t’estaves protegint contra alguna cosa que no existia, només a la teva ment. Això es materialitzava al teu exterior i creies que era real, però res d’això era cert, només les teves dubtes i pors adquirides al llarg de les teves encarnacions.
Estimada ànima, ha arribat l’hora de despullar-te de tot el que has anat adquirint com a protecció degut a les pors no alliberades.
Allò que vols, es troba en l’actitud de Rendició davant la Vida.
Allò que desitges, brota d’una consciència desperta, i recordant la teva essència prístina.
Els teus somnis més anhelats procedeixen del lliurament total del teu ser, de la teva ànima a les mans de la teva Divinitat, perquè tu ets Déu. Quan més et despullis d’aquell qui no ets, més enlairaràs el teu ser i començaràs a sentir la divinitat que hi ha en tu. Quan comencem a sentir-la, és quan ens adonem que no estem en perill i amenaçats per causes externes a la nostra vida perquè la Llum que hi ha en tu, allunyarà tota vibració que no es correspongui a la teva i sigui de major densitat.
Sent tu, irradiaràs la teva Llum i aquesta et farà sentir l’Amor que ets.
Un guerrer no és de la Llum. Un ser rendit a la seva divinitat, sí que mostra la seva veritable Llum.
Hem arribat als temps on no hem de protegir-nos de res, perquè és debilitat i ens posem a les mans del nostre exterior. De res hem de protegir-nos perquè la Integritat i el Despertar ja ens allunyaran tot allò que no ressoni amb el nostre cor.
Per tant, estimades ànimes d’aquest planeta que està vivint la darrera fase de la seva existència, obriu el vostre cor i sentiu la Llum i l’Amor que sou! Recordeu la vostra procedència, perquè no és terrenal! No sou humans, sinó divinitats encarnades. Recordeu! Recordeu fins a poder sentir la veritable essència en vosaltres i veure materialitzat el sentit de la vostra vinguda aquí amb nosaltres!
La Llum us protegirà.
L’Amor que sou us protegirà.
Sou Déu encarnats, i sent conscients del vostre veritable ser us adonareu que de res haureu de protegir-vos perquè no hi ha res de què protegir-vos, només les vostres pròpies actuacions basades en la ignorància del camí a seguir.
El ser de la Nova Humanitat ja no lluita ni batalla contra sí mateix, sinó que sent, accepta i s’estima com divinitat que és.
Ser un guerrer és infravalorar-se i perdre apoderament.
Ser un mateix enlaira la seva ànima i realitza la seva missió en aquesta vida, sentint l’alegria, el benestar, l’harmonia i l’amor en els seu dia a dia, dins del seu servei al Gran Pla Diví pel qual va accedir presentar-se com a voluntari en aquest estimat planeta.
No hi ha enemics, només pors.
No hi ha adversitats, només oportunitats.
No hi ha obstacles, sinó benediccions que la vida ens ofereix.
És l’hora de la teva presència, conjuntament amb la de totes les nostres.
És el moment d’unir-nos per a enlairar el sentit pel qual vàrem venir.
Tu ets el coratge, la força, la Llum i l’Amor a la teva Vida.
Recorda germana ànima! Cada vegada són més el que comencen a recordar, i amb el record, desapareixen les pors i les proteccions.
És el temps de la no-protecció, del no-ritual.
És el temps de mostrar la teva Llum i el teu Ser.
“Deixeu les armes!
Ara serà la vostra Voluntat qui obrirà pas en el camí vers el vostre ser.
Llanceu tot utensili de defensa i atac, perquè ara serà l’amor en vosaltres qui manifestarà la Voluntat del vostre interior.”
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres i il·luminin el vostre camí.