dijous, 14 d’agost del 2014

Agost 2014, una benedicció

Potser sigui un dels mesos, períodes, on noto més la manifestació del meu exterior en consonància amb el que succeeix en el meu interior.
Canvis profunds on el que va ser ja no sé on és a la meva vida, i aquell qui sóc i la meva voluntat van presentant-se davant meu pe a fer fluir la realització del camí.
Hi ha moments, com si havent-me convertit en papallona, volgués novament entrar en una crisàlide per a acabar de perfilar els darrers detalls de la meva essència encarnada en aquesta dimensió i planeta.
Veig l’aigua seguir el seu curs i sento el pas d’ella davant meu, transmetent-me que, com ella, deixi que tot sigui i amb aquesta abandonament a les mans de qui ens va creà, arribarem al següent pas del nostre procés, mostrant-nos majestuosament davant d’aquells que així hagi de ser.
Com veient a través dels ulls d’una àliga, percebo l’alegria al final del tram que em trobo en aquests moments. Veig una Llum més intensa i una alegria més enllà de la que normalment tinc. No hi ha res com servir a la font de la qual tots procedim. Hem anat avançant durant anys a través de l’aprenentatge i les situacions que ens anàvem trobant al llarg del nostre camí. Ara ja no és hora d’aprendre per a molts, sinó de sentir es seu interior per a continuar pujant nous esglaons d’evolució de la nostra ànima. Per a molts, l’aprenentatge ha finalitzat tal com s’anava fent fins ara. A partir d’aquests moments és qüestió de sentir en el teu interior la nova situació o direcció a seguir. Ara és el nostre estat de connexió constant i la nostra voluntat el que ens permetrà veure la realització a la nostra vida.
No hi ha res com uns moments de silenci o contemplació! Si pot ser a la natura, molt millor.
Recordo moments on feia una escapada a la naturalesa que m’envoltava i estant allà, em sentia com a casa. Les energies de la biosfera et faran recordar la teva procedència i et permetran harmonitzar tot el teu ser. Potser encara no ho recordis, però ets part de la puresa i la vida de la natura. Sempre has estat part d’ella, i les teves energies ho sabien. És com un nen petit que vol anar a jugar al parc perquè sap que allà trobarà als seus amics i jugaran, passant-s’ho molt bé. A vegades, un passeig pels turons el bosc o les muntanyes fan que la teva essència es sintonitzi amb la veritable Llar que pertanys. Tot té sentit i som uns afortunats de tenir aquest entorn que ens recorda qui som i la direcció a seguir. No hi ha res com uns moments de silenci o contemplació!
Aquest silenci interior em fa que pugui percebre millor la vida que m’envolta i l’harmonia del lloc. Pots sentir la pau, l’assossegament del teu interior i el teu apoderament es reafirma. la naturalesa et fa humil, clau per a trobar el camí adequat per a la teva ànima en aquests moments. Quan et deixes anar t’abandones a les mans de la situació que estàs vivint, escoltant al teu cor, llavors, res has de témer perquè et trobes en el camí adequat
Aquest mes d’agost del 2014 ens recorda aquell qui som i el nostre potencial. Ens permet arribar a aquella part de nosaltres que fins ara, durant anys, o hem ignorat, o no acabàvem d’entendre el seu sentit o prendre consciència d’aquesta part de la nostra vida actual. Beneït mes! Sempre se’ns dóna una nova oportunitat, per més que ens desviem del nostre sender. El nostre cor sempre rep la direcció a seguir a la nostra vida. Escoltant-lo arribarem a la més alta realització de nosaltres mateixos, però no com a sers humans, sinó com aquell que som en realitat. En aquests moments, ja us ho he comentat, la humanitat està alliberant-se del nostre ser per a donar pas a la divinitat. Això és el que aquest mes ens està dient i empenyent perquè així sigui.
Si estàs llegint aquestes paraules, és que ja ha arribat la teva hora, l’instant de dir adéu al vell i donar la benvinguda al nou a la nostra vida. El nou no és l’exterior vers nosaltres, sinó el nou ser, responsable de al seva vida i obrint les portes de la seva integritat. Aquest canvi interior farà que el nostre exterior també s’adapti a qui som i serem a partir d’ara.
Aquest agost del 2014 és un sortidor d’apoderament per a cadascú de nosaltres, però no perquè ens doni forces, sinó perquè nosaltres comencem a ser més conscients de qui som. La força es troba dins de nosaltres. Som la font d’aquesta capacitat de ser nosaltres mateixos. Gràcies! Gràcies a tots els que sentiu aquesta força en el vostre interior i aquesta crida, decidint fer-li cas per a canviar la vostra vida i començar a caminar amb pas ferm, i amb el cap ben alt, vessant llum i amor per allà on passeu. Les vostres decisions a partir d’ara ja no seran les mateixes el teu lliure albir es regirà pel teu cor, no per les teves pors i la teva ment.
Aquest és un dels grans canvis en un mateix, el fet de començar a valorar el que el nostre cor ens dicta. Beneït siguis, estimada ànima, que el teu ser escolta la veu de la teva saviesa divina! El teu cor et parla i res has de témer.
Sento la melodia d’aquest lloc on ara em trobo, on diversos cants de diferents ocells em fan saber de la meva grandesa només pel sol fer de ser i estar. Quanta humilitat necessitem per a la nostra realització! Senzillesa i humilitat.
En aquest nou camí no hi ha cabuda al que denominàvem com a ego. No, no hi ha lloc per a ell, per això notaràs tant el canvi dins teu a partir de l’octubre, sobre tot.
Aquest està sent un any de grans canvis a tots els nivell, i la nostra actitud davant aquest període del planeta Terra i la humanitat, per si no la recordes, serà com contemplar un petit riu que pots tenir a prop de casa, o bé observar las nens petits com juguen en un parc infantil. Contemplaràs un espai on el Cel es manifesta a la Terra. Els teus grans mestres.
Tot segueix el seu curs. Ens trobem a la estació adequada per a pujar al proper tren, i alguns ja us trobeu en ell. Ens veurem tots dins. Tots pujarem, i en el silenci, ens adonarem que malgrat tot, tots podem agafar aquest tren. En ell veuràs allunyar-se el vell ser que eres, per a dirigir-te a aquell ser que sempre has somniat, o alguna vegada vas anhelar per a viure sentint la pau i l’amor en tu.
Aquests canvis només són una porta oberta perquè la creuis, i una vegada en el teu nou estat, puguis anar creuant nous llindars que et portaran més enllà del teu present actual. Només tu pots experimentar-lo. Sabràs del teu camí i el que et depara, a mesura que vagis avançant per ell i sentint a aquell qui ets. Aquest Recordar et portarà molt lluny del teu present, on la felicitat anhelada, la plenitud de l’amor et bressola fent-te sentir la magnificència de la teva essència. Llavors t’adonaràs que el teu físic, només haurà estat el vehicle per a arribar a tu.
Gràcies per ser i estar.
Gràcies estimada Llar per la vostra ajuda.
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.