dijous, 21 d’agost del 2014

Unes paraules des de la Llar

 

Hola estimada Llar. Gràcies per estar. Sento y percebo la Llum dels nous temps. Alguna cosa gran està succeint en aquest planeta on em trobo. Una transformació interior s’està produint i les ànimes comencen, no ja a despertar, sinó a perdre la por per a endinsar-se en aquest camí vers elles.
-         La Llar està present. Estem amb tots vosaltres, i així ha de ser pel que vàrem acordar segons el Pla Diví. Ens complau poder estar al vostre costat i adonar-nos com cada vegada sou més els que ens percebeu, sentiu i veieu. Saber que ens obriu el vostre cor fa que el Gran Pla sigui portat a terme. Ja no hi ha volta enrere. Aquest es realitzarà, mentre, honrem les vostres presències en aquest procés per a l’enlairament del vostre planeta. Cadascú de vosaltres, els disposats a recordar qui sou, honrareu a la Font pel sol fet d’estar on esteu. El vostre món canviarà i anireu veient la reestructuració del vostre entorn físic i la il·luminació de les ànimes que us anireu trobant en el camí. Veureu que no esteu sols, i us adonareu que aquests moments del vostre procés és l’anunciat temps enrere.
-         ….
-         Us anireu unint i junts il·luminareu la foscor que encara habita en el vostre planeta, desapareixent i veient com el que vareu ser ja no podeu manifestar ni controlar en els nous temps. Ha arribat l’hora del no control, de la cooperació, l’acceptació i la unió dels cors, deixant sense força ni poder els interessos personals i pors.
-         ...
-         El camí que seguíeu ha quedat obsolet, exhaurint-se tota predisposició basada en els desitjos, acumulació i presència del que anomeneu ego. (Pausa). Són temps de Llum i Unicitat. Us aneu trobant, velles ànimes, les unes amb les altres. De diferents continents, heu eliminat les distàncies per a saber de totes les vostres ànimes germanes. Aneu recordant i aneu sabent d’aquelles ànimes que vàreu estar amb la vostra compartint saviesa i amor.
-         ...
-         Els que habiteu aquest planeta us aneu apropant i escorçant les distàncies en les vostres relacions. Ells (els animals) són una mostra del que us diem. El que anomeneu com a “salvatges”, deixaran de ser-ho perquè vosaltres aneu enlairant les vostres energies. A mesura que el ser que sou vagi recordant la vostra essència i els vostres orígens, tots els sers del vostre món us anireu apropant i convivint cada vegada més a prop els uns amb els altres, sense barreres i acceptant-vos cada espècie com és. En el fons, tots sou iguals i seguiu el mateix camí: la unió i el respecte per la naturalesa i tota vida existent en ella, incloent-vos.
-        
-         El planeta Terra, com algú l’anomena ja no és el mateix. Ha arribat l’hora de la seva renovació i l’aparició d’una nova raça basada des del cor i una disposició i actitud per a fer aquest lloc un espai on regni l’harmonia, la pau, el respecte, l’evolució individual i l’amor. Cap a aquí us dirigiu estimades ànimes. La Llar en tot moment estarà amb vosaltres, perquè encara que durant segles no heu sabut ser vosaltres, estem i estarem al vostre costat perquè sou part de a Família Universal. La Font és Una, i vosaltres sou part d’aquesta Font de la qual tots procedim.
-        
-         Alegreu-vos per aquests moments que esteu vivint perquè són els pilars de la nova humanitat. Pilars creats pel vostre Recordar, la vostra Llum i Amor. Esteu construint una amorós bressol perquè el Cel sigui a la Terra. Sou els creadors d’una nova vida, un nou món on estar en ell representarà sentir al Pare i la força de l’amor en cadascú. Serà la preparació d’un servei que cada ú, en el seu moment, realitzarà fora del vostre univers. Sentiu-nos germans! Sentiu l’Amor que sou!, perquè ell us portarà a nosaltres i a la divinitat que sou.
-         ....
-         Us estimem i el nostre Amor és Un amb el vostre. Obriu-vos i deixeu que siguem part de vosaltres. Recordeu perquè les portes d’aquell qui sou s’obriran i podreu veure la majestuositat del vostre ser i la magnificència del vostre servei en aquest estimat món que habiteu.
-        
-         Amén. Així és i serà. El meu Amor és Un amb el vostre, i que la Voluntat Divina sigui realitzada plenament.
-         Així i serà, germà. (Pausa). Confieu i deixeu que el vostre cor us guiï. No temeu perquè no hi ha perill que existeixi, només el vostre passat en el present. Allibereu-vos d’ell, perquè ja no té cabuda en el present. Només l’Amor en els vostres cors. Obriu-vos a ell i sabreu de nosaltres.
-         Gràcies per al vostra comunicació i que podeu portar a terme el que heu vingut a fer amb la nostra humanitat. Gràcies per tot i per ser. Gràcies.