dijous, 31 de juliol del 2014

Moments d'arrelament interior

Són moments d’arrelament interior, on els nostres pilars han de ser reforçats per a enlairar l’essència del nostre ser.
Un present que va més enllà del nostre ara actual. Amb ell enlairarem l’ànima de qui som. No hi ha limitació, tenint en compte que aquesta parteix de la nostra voluntat a l’allunyar-nos de nosaltres mateixos. Quan ens unifiquem amb aquell qui en veritat som, llavors, el sol manté la seva calidesa i intensitat, il·luminant el nostre camí i el d’aquell que se’ns apropi. Som un far en mig d’una gran tempesta dels temps actuals. Els moviments emocionals de cadascú són degut a la transmutació del passat en qui som.
La nostra nau sembla sacsejar-se a punt de ser colpejada per alguna roca emergent en el nostre cabdal i enfonsar-nos, però només són imaginacions nostres, perquè el que pot succeir no es troba a la nostra ment, i menys en el nostre passat, per tant, allò que experimentem a l’ara, només és fruit de les pors acumulades al llarg del nostre camí.
Ens trobem en temps on la integritat, l’honestedat i la compassió són part important dels nostres pilars per a enlairar-nos com a sers divins que som. Deixar la humanitat pe a permetre la manifestació de la nostra divinitat comporta fer molta neteja en nosaltres, i això és el que està succeint en aquests moments a la nostra vida i en gran part dels que habitem aquest estimat planeta.
El procés de l’alliberament és gran, immens, i degut que molts encara no estan acostumats a deixar anar, succeeix el que succeeix. No hi ha perill. No hi ha por un pas més enllà d’on et trobes, però has d’experimentar el donar aquest pas per a traspassar el llindar de la nova vida davant la qual ara et trobes. És una qüestió de lliure albir, perquè en tot moment, se’t respecte pel major bé de la teva ànima. Quanta més resistència hi hagi en tu, més moviment emocional es produirà en el teu interior. Allibera’t d’aquell qui no ets per a donar pas a la teva essència manifestada!
No tingueu por!, us dic a tots aquells que us sentiu remoguts interiorment i dubteu del que us està succeint. Només és l’univers que us ve a oferir la llibertat del teu ser i poder manifestar la divinitat que hi ha en tu.
Són moments per a arrelar-nos i mantenir-nos ferms en la força del vostre cor i la protecció i assossegament d’aquell qui sou. Res heu de témer, perquè els temps actuals estan fent una neteja en el planeta, separant als qui volen adaptar-se a aquesta nova etapa de la vida, i els que no. Arrela’t i no temis, perquè estàs sent fortament protegida i estimada, amorosa ànima!
Deixa que les teves arrels s’endinsin ben al fons de la teva essència per a agafar-se amb força i absorbir la força interior que hi ha en tu. Deixa que l’aliment que ja es troba dins teu alimenti cada part del teu ser, donant-te allò que necessites en tot moment per a fluir amb la vida i l’obertura de la plenitud en tot aquell que s’hagi arrelat amb les energies de l’amor, amb la integritat plena del seu ser.
Els moviment interiors van i venen, però mantenir-vos en el vostre centre, perquè no hi ha res que pugui abatre la força del vostre amor emanat des de vostre cor. Sou forts i esteu capacitats per a allunyar qualsevol influència del vostre entorn que no estigui en sintonia amb aquell qui en veritat sou.
Tot el que està succeint en aquests moments en el nostre planeta està dirigit per a dir PROU! de ser aquell qui no érem, i donar pas a qui som realment. Això és Amor, i l’univers ens dóna una nova oportunitat i ens facilita que podem donar aquest canvi. Això és Integritat, Honestedat. La Unicitat crida a la nostra porta per a deixar enrere les limitacions i poder emprendre el camí sentit en el nostre cor des de fa molts anys.   
Ara és l’oportunitat tan esperada i donar la ma a l’AMOR en nosaltres. Amb ell res ens aturarà. Deixa que les teves arrels l’abracin. Escolta la seva veu i porta a terme allò que et dicti, perquè ell sap el camí a seguir a partir d’ara la puresa manifestada és fruit de l’alliberament de les nostres pors i l’inici d’una nova etapa viscuda des del cor. La teva nova guia. El teu nou conseller. L’altaveu de la Llar que t’obre les portes per a donar-te compte que pertanys a una Família Superior, la teva veritable Família.
Viure en la matèria et confon, t’ha distret i t’ha fet creure que aquell qui ets no és més que una quimera. Ara comences a despertar i t’adones que aquesta quimera que et van fer veure fa anys, només era la ignorància de qui ho deien. Aquesta quimera és la realització del teu present, perquè allò que sentim en el nostre interior, és el camí a seguir, i amb el temps, aquesta quimera es converteix en realitat.
Ara ens trobem a la materialització del que sentíem fa temps o molt de temps ha hagut un treball personal, i ha arribat l’hora de recollir els seus fruits. La terra ha estat llaurada, abonada i plantada, i després d’un temps d’espera, ha arribat l’hora de començar a recollir els fruits tan anhelats, per a alguns, quimera. No és una il·lusió quan has anat cuidant el teu interior. No és una il·lusió el voler recollir uns fruits quan el temps ha acompanyat i el treball realitzat amb la terra ha estat l’adequat. Alguns encara diuen no adonar-se del què està succeint. No els escolteu! Deixeu-los! perquè també arribarà el seu moment, bé a la vida actual o en un altre planeta d’un nou univers ja creat pels que decideixin no donar el pas ara. Vosaltres observeu els vostres fruits i alimentar-vos d’ells. El vostre cor us està parlant clar i alt.
És la teva hora! Ha arribat el teu moment per a creuar el llindar vers aquell qui ets. Molts ja l’hem creuat i t’esperem a l’altre cantó. Vine vers la Llum. Deixa que la teva Divinitat et guiï i et porti allà on has d’estar amb la teva nova manera de ser més amorosa i amb la saviesa adequada per a donar els passos per tu mateixa, estimada ànima.
Som més dels que ens volen fer creure. Els germans de la Llar també es troben en aquest costat esperant-te. No temis. No defalleixis perquè est`s seguint la veu de la teva saviesa interior. Les teves pors s’adonen que ja res tenen a fer, perquè saben que ja no poden ni podran amb tu, per això fan un darrer intent perquè no canviïs. És el darrer intent del que va ser de tu perquè no avancis, però tu, ferm i centrat en el teu cor, avances amb serenitat i confiança vers la Integritat. La teva decisió allunya les ports i les limitacions que vas tenir, per això sents el que sents, perquè elles (les teves pors i indefensions), saben que perdran aquesta batalla pacífica, on amb el teu lliure albir creuaràs la porta que separa l’ahir amb el teu present etern ple d’amor i realització.
Són temps on cadascú ha de decidir qui vol ser a partir d’ara. Continuar amb qui vas ser i tot el que vas viure, o endinsar-te a aquell qui ets i manifestar-te amb tot el teu resplendor davant el món i el teu entorn, deixant que la Llum il·lumini el teu camí i el teu entorn.
Per això, has d’arrelar-te en el teu interior per a deixar que el ser amorós que ets pugui ser presentat al planeta amb tot el seu resplendor.
Gràcies per ser i estar.
Gràcies.
 
Que l’Amor, la Pau i el Coratge siguin en tots vosaltres.