divendres, 25 de juliol del 2014

Entenent aquest món

Malgrat tot, un mira d’entendre el que succeeix en el seu entorn fixant-se i analitzant els components que deriven qualsevol resultat obtingut. S’introdueix en el seu ambient o hàbitat del lloc per a entendre el succeït. Són intents que no sempre porten a un resultat d’enteniment, a no ser que el camí de deducció finalitzi en trobar a algú “culpable” com a deducció de la seva recerca.
Hom pot entendre el seu mon, endinsant-se en ell i analitzar-lo des de les seves pautes i costums. Quan així és, pot quedar atrapat en les creences acceptades i imposades des del seu exterior per a obtenir un resultat satisfactori per a la seva ment. Tot el que succeeix està inclòs en un context parcial. Quan s’arriba a una conclusió partint d’aquest context, el que succeeix és que sense adonar-te, aquest convencionalisme parcial t’ha atrapat. No podem interpretar i aprendre des del sistema, sinó des d’una visió més objectiva, no subjectiva, de l’aparentment estàndard. 
Voler entendre el que succeeix en el nostre estimat planeta des del raciocini, ens porta a potenciar més aquesta sistema de creences. No s’obté cap resultat íntegre, sinó que, qualsevol conclusió trobada és fruit d’una distorsió de la realitat i aquesta, ens porta a d’altres preguntes i qüestions sense resoldre, sentint-nos atrapats pel cercle de més preguntes, més, més i més plantejaments per a entendre el que ha succeït en els nous temps.
Un pot voler entendre el que succeeix partint del seu exterior, o bé, partint de sí mateix.
Per a entendre el que està succeint en el nostre entorn, jo vaig començar per mi mateix. Vaig iniciar el camí d’entendre’m per a arribar a entendre el món. Així és com vaig arribar a entendre’l i a trobar el sentit del que succeïa i succeeix.
Hi ha dos camins: partir del teu exterior, o anant al teu interior. Pots entendre el que t’envolta, endinsant-te a l’ambient que es produeix la situació, o anar al teu interior per a saber què hi ha de tu i què sents. El primer dels camins et porta al desconcert, a una actitud de víctima i a més dubtes en el teu camí. Cada pas que dones, apareix una nova interrogant, acumulant-les sense saber, sovint, què fer amb elles. Sempre hi ha coses i situacions que no acabes d’entendre, alhora que van sortint d’altres. Conclusió: pots perdre’t, confondre’t i ser atrapat per la seva vibració.
No podem entendre el que succeeix, tant a la nostra vida com en el planeta que habitem sense obrir les portes del teu interior i endinsar-te en el teu món interior, on reflexa en el teu exterior el que en ell es troba.
Per a entendre el teu exterior, hem de conèixer el nostre interior.
Per a entendre el nostre estimat món, hem de connectar amb la nostra estimada essència.
Per a obtenir una comprensió del que succeeix, hem de conèixer-nos nosaltres primer.
Quan vas entenent-te tu mateix, els dubtes i les preguntes comencen a desaparèixer. T’adones que les respostes del teu entorn apareixen mentre vas recordant i connectant amb aquell qui ets.
Ets part del teu món i dins d’ell es troben els pilars del món dels teus somnis, aquell on la teva vida i la de tota la humanitat s’unifiquen per a viure en harmonia i pau, i on l’amor sigui el pilar de tota existència en aquest planeta.
El teu interior és part del teu exterior, i tot el que succeeix en el teu exterior, és la materialització segons el nostre interior.
No cerquem la comprensió fora de nosaltres. La saviesa es troba a l’interior del nostre ser. Quan més ens apropem a nosaltres, més anirem entenent el que fora de nosaltres succeeix.
    No hem de buscar fora el que es troba dins. Aquest és un dels canvis que s’estan produint en els nostres temps on el ser humà comença a anar al seu interior per a conèixer-se i obrir així les portes de l’enteniment de la seva existència i l’evolució, no tan sol personal, sinó del planeta que habitem.
Entendre als nostres semblants consisteix en entendre’t primer a tu mateix. Tu ets part de la comprensió externa. Quan més ens coneguem, més arribarem a acceptar i comprendre a tots els que ens envolten i les seves accions.
No hi ha res a l’atzar.
Hi ha un sentit Universal Major per tot el que està succeint a la vida de cadascú i el procés evolutiu planetari. Estem interrelacionats, per tant, tot allò que et permeti evolucionar en tu, estàs ajudant a evolucionar a la resta de la humanitat i permetre que el planeta continuï enlairant les seves energies. No hi ha res perquè sí, i tot està subjecte a la intencionalitat amorosa per la qual vàrem venir a aquesta planeta d’una sola lluna.
La comprensió del món comença en tu.
La transformació d’aquest món també comença en tu.
Comprendre implica acceptar i entendre el que succeeix, i això, només serà possible si comencem amb nosaltres mateixos, llavors, tot el nostre entorn el veurem sense crítica ni judici, perquè ens adonarem que tot està bé i succeeix per un major bé de tots, de cadascú, i de nosaltres mateixos.
 
Entendre el que succeeix ens porta a obrir el cor i permetre que el que succeeix, així sigui, sentint la calma, la pau i l’amor en nosaltres des de la serena comprensió del procés en el qual ens trobem i el planeta.
 
Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.