dijous, 10 de juliol del 2014

La porta s'ha obert

La porta està oberta. Potser per uns 200 anys, no més. Alguns ja l’heu creuada. S’han adonat que la porta estava entreoberta. Es van apropar, i es van adonar que fins fa poc, es trobava tancada. Ara es troba oberta. Encara que el llindar sembli de mesures normals, tots cabem a través d’ella. Creuar-la és el pas tan esperat per a la nostra ànima i la plena realització del Pla Diví Superior.
La responsabilitat és de cadascú. L’anhelat i cercat durant tants anys, i per a molts, alguna que altre vida, ara la porta s’ha obert perquè la creuis. No estarà oberta per molt de temps, segons la nostra temporalitat. Alguns aprofitaran aquests moments de consciència per a donar el pas i creuar a l’altre cantó. D’altres esperaran més endavant, i potser algú estigui disposat a creuar-la però no en aquesta vida. Tindrà temps.
La porta del nou món s’ha obert. Pertànyer a la nova humanitat serà tot un plaer poder representar la divinitat a la matèria ascendida i conviure en harmonia amb els nostres germans els animals (no prendre-ho com una paraula de menyspreu o d’infravaloració, sinó com una expressió a la sensibilitat de la presència de la puresa i energia d’alta vibració). L’anomenat “salvatge” quedarà sense sentit, perquè ells no són tals com el ser humà els ha etiquetat. Ells actuen i viuen segons les energies que els envolten. Seran, com fins ara ha estat, els nostres acompanyants i veïns d’aquesta gran comunitat del planeta Terra, Amma, Pachamama, Gaia o Tera, segons com la nombreu. Serem UN en aquest espai de l’univers.
Ha arribat l’hora.
Tens la porta davant teu. No estarà sempre oberta. Ens donaran un temps perquè la puguem creuar. Alguns heu dit que sí, però no ara. Les seves ànimes s’han adonat que encara no és el moment.
A tots els disposats i que us heu responsabilitzat de la vostra vida, a tots vosaltres, Benvinguts!
A tots els que heu obert el vostre cor i heu seguit la seva veu, ara us trobeu davant el pas més important de la vostra vida. Just davant vostre la porta s’ ha perquè la creueu. Endavant! Ens veurem a l’altre costat. Ens reconeixerem, i ens unirem per a enlairar la intencionalitat divina i honrar la seva presència en cadascú de nosaltres. La nova Jerusalem serà alçada i construïda degut a la vostra disposició i presència en el nou món.
En un principi van ser 144.000 els instruïts per a crear el camí que ens portaria a aquests moments. Ara som molts més, i no sabeu la il·lusió i l’emoció que sento quan sento el procés de la humanitat i el planeta en el meu interior. Hi ha tanta alegria al llarg del firmament i la Llar! Hi ha tanta alegria en el meu interior! Tot i així, veig el camí a realitzar, i us puc dir que el que estem vivint no serà res en relació a al que viurem temps futurs. Sento el goig diví en el meu cor.
No tingueu por de creuar la pota vers la vostra divinitat manifestada. El camí traçat ha estat l’adequat per a tu a la teva vida actual. Moment que vas viure, potser si depenguessin de tu, els haguessis suprimit, però ells et van ajudar a arribar fins aquest present majestuós i alliberador. Tu vas decidir experimentar en la matèria i vas pactar el que has viscut. No t’ho esperaves, eh? Bé, les sorpreses de la vida. Així funciona. Res d’expectatives, res d’esperar, només acceptar i aprendre de cada benedicció rebuda. Així vas arribar fins aquí. No temis. No estàs sola, estimada ànima. Creua i t’adonaràs qui t’estem esperant a l’altre cantó. Ho has desitjat amb totes les teves forces al llarg del temps, i en el silenci del teu interior, veus que ara, els teus anhels s’estan fent realitat. Sí, tu has creat aquesta porta oberta. Sense tu no existiria, i si t’has adonat d’ella, benvinguda a la nova humanitat! Unicitat. Harmonia. Cor obert i sentint aquell qui ets. Els dubtes s’allunyen. Les pors ja pertanyen a un passat llunyà. La incertesa no hi ha cabuda a partir d’ara en tu, perquè el teu cor et parla clar i alt. Saps què fer en tot moment. Ja no fas tu, sinó la teva divinitat en tu. La teva vida ha deixat de pertànyer-te perquè en el nou caminar, el racional no té cabuda, només l’intuïtiu i l’ amor. Només Amor en tu i manifestat a través de les teves paraules. Començaràs a adonar-te d’aquell qui ets a nivells que no havies experimentat fins ara. El Sentir serà part de la teva vida a partir del moment que creuis la porta, encara que ara, pot ser que ja comencis a relaxar la teva essència i percebre la vida que t’envolta des del cor.
Endavant, estimades ànimes! Benvingudes sou en aquest projecte realitzar per tots i abraçats per la Divinitat Superior de la qual tots pertanyem!
S’ha obert la porta perquè la humanitat acabi de reafirmar-se i concretar-se. Per a alguns serà una divisió entre els que vulguin continuar vivint amb aquesta nova energia i els que no.
Arribarà el dia que la porta es tancarà, i llavors, els que fins ara han anat titubejant i no acabant-se de decidir, seran enviats a un altre planeta d’un nou univers per a evolucionar al seu ritme, fins que s’adoni que les ports no tenen cabuda en el caminar de la teva essència crística. Prendre consciència de qui som i estar disposats a acceptar aquesta consciència i el que ella ens aporta serà pilar pel nostre camí d’ascensió.
No temeu! El nou pot desconcertar, això és! I quant més millor! Deixeu-vos portar perquè res heu de témer. Esteu sent protegits com no ho heu estat fins ara. La Llar està amb vosaltres.
Endavant, donem-nos les mans i creuem junts vers la Llum i la Realització de la nostra ànima!
Sou mereixedors dels fruits que s’apropen degut a les plantacions que heu fet fins ara amb el vostre treball personal. Alguns, aquest any 2014 ja heu començat a recollir les noves oportunitats. Us ho mereixeu! Tots ens ho mereixem!, i per això, la porta estarà oberta durant un  temps perquè la puguem creuar.
El que sentiu, en el fons, és l’impuls vers aquell qui sou una gran neteja s’està fent en vosaltres. A mitjans del segle que vivim, vers el 2040, començarem a veure canvis importants en el nostre estimat planeta, a nivell de funcionament i de consciències despertes. Hi haurà molts canvis per a la nova vida. Tu ets part important d’ella! El canvi serà en tu, i de tu s’irradiarà al teu entorn, i del teu entorn al planeta.
Gràcies per obrir el teu cor i sentir l’AMOR i l’assossegament en tu.
Gràcies per deixar que la divinitat en tu et guiï.
Gràcies per deixar un lloc a la teva la teva vida als germans de la Llar, perquè junts pugueu realitzar la Voluntat Divina, per la qual ara us trobeu encarnats.
A tots, gràcies.
Vien, dóna’m la mà! Creuem junts, estimada ànima.
 
Que l’Amor, la Pau i un Cor obert siguin en tu.