dijous, 17 de juliol del 2014

El secret més gran guardat


Si busquéssim en el diccionari la paraula Metafísica, veuríem que ens la defineix com “més enllà de la matèria, del físic”.
Però existeix alguna cosa més enllà de la matèria? Sí, nosaltres!
No us qüestioneu aquesta resposta, perquè no pot ser acceptada pel nostre raciocini. Per a entendre-la hem de tenir present que més enllà del físic es troba l’eteri, i aquesta subtilesa ens porta a parlar de l’energia. Per tant, parlar de metafísica és parlar de l’energia i el seu funcionament.
Més enllà es troba la Font de la nostra essència.
Més enllà resideix l’arrel i la intencionalitat de la nostra presència en aquesta dimensió.
Hi ha major misteri que desvelar la nostra essència i el nostre potencial arrecerat en el nostre ADN disposat a ser activat per a ser manifestat en el nostre dia a dia?
Per a poder arribar a entendre l’univers, hem de començar a entendre’ns nosaltres mateixos. Segons una de les lleis espirituals, on tot el que és dalt, és avall, ens obrirà la saviesa d’entendre la cúpula que ens cobreix del firmament. Som un univers. Som part del firmament. A imatge i semblança. El que és a dalt, és avall. Tenim més propera “la part d’avall”, doncs comencem per nosaltres mateixos per a obrir les portes del descobriment de l’Univers en el qual habitem.
Una segona llei ens diu que el que és a dins, és a fora.
La Metafísica no és teoria, articles, normes, sinó una porta oberta al nostre autoconeixement. Conèixer-nos, entendre’ns, recordar qui som, ens portarà a la major comprensió de l’existència.
Quan comprenem l’invisible, el visible s’adapta a nosaltres. Quan ignorem el contingut, la forma ens porta a distorsionar la realitat. A l’experimentar i endinsar-nos al nostre interior, l’important continua sent invisible, però els nostres actes i resultats ens recolzen i floreixen sentint l’apoderament del nostre ser. El que és important a la nostra vida, no es mostra davant els ulls físics. Necessitem anar més enllà de la matèria per a entendre la nostra presència i conèixer aquell qui en veritat som.
Metafísica, en el fons, no és alguna cosa per algú il·luminat. Metafísica és un terme que neix del predomini de la ciència racional. Al no poder donar una explicació des del raciocini, es va etiquetà el nostre món interior i exterior, com quelcom que s’escapava dels patrons de la física, d’aquí la Metafísica. En el fons, no existeix la metafísica, sinó el procés de recordar, de seguir el flux de l’autoconeixement per a alliberar-nos de les limitacions del nostre ser i poder expressar-nos des de la plena llibertat de la nostra essència.
Si ens endinséssim en el terme o contingut del que es coneix com a Metafísica, arribaríem a la conclusió que en el fons, aquesta terme i tot el que en ell s’inclou està basat i sostingut per l’AMOR. Aquest és el veritable sentit i intencionalitat de la nostra presència en aquest planeta. AMOR.
Per tant, el camí de la Metafísica, és el camí d’introspecció en un mateix per a sentir l’essència del nostre ser i l’enteniment del camí de la nostra ànima ara i aquí. Arribar a “estudiar” metafísica, és endinsar-nos en un mateix per a conèixer l’essència de l’Univers. A l’obrir les portes del nostre interior, obrim les portes de l’univers en el qual ens trobem, i com a conseqüència, podem arribar a conèixer als sers, a les diferents energies que en ell habiten, incloent-hi la nostra i el paper que totes elles tenen a l’estar interrelacionades.
Ah, Metafísica, Metafísica!
Dins del nostre dia a dia, podem no entendre o donar el nostre judici a tot el que està succeint, però no som conscients que això que veiem, per exemple en els medis audiovisuals, el nostre entorn o xarxes socials, està succeint degut a nosaltres. Sí, cadascú dels habitants d’aquest planeta està irradiant una energia, i és aquesta energia, junt amb la de cada membre de la humanitat que fa que els canvis o successos d’avui en dia, siguin possibles. Entendre i saber aplicar l’energia que som, donarà pas a allò que tots anhelem des del nostre cor: la pau i l’amor en una terra on tots els sers convisquin en harmonia i respecte.
No hi ha major secret guardat que aquell que es troba en el nostre interior. Vols conèixer l‘univers? Coneix-te a tu mateix! Vols tenir l’apoderament de la teva Voluntat manifestada? Coneix-te a tu mateix! Vols connectar amb la saviesa universal i saber en tot moment el més adequat per a tu? Ves al teu interior i escolta la Veu del teu Cor! No hi ha resposta externa a les teves preguntes. No hi ha solució o enteniment per a la teva vida actual que no es trobi dins teu.
No es necessita estudiar alguna cosa externa per a saber de tu. L’important de cadascú es troba en cada cèl·lula del teu interior. Endinsa’t dins teu i deixa que les portes del Cel s’obrin per a mostrar-te aquell qui ets.
L’ocult no existeix. El que es misteriós només és ignorància, perquè quan t’obres a la teva veritable essència, tot té sentit, perquè el teu cor et va guiant i aquells que es presenten davant teu t’ajuden en el teu camí. Des de la consciència desperta, l’ocult, misteriós o enigmàtic no existeix. Tot és normal, així com els miracles. Aquest és el nostre potencial, estimada ànima en busca de saviesa.
El major secret guardat ets tu. Busca’t! Troba’t i comença a recordar aquell qui ets més enllà de la matèria!
Tu ets el camí de la Metafísica!
Tu ets el camí vers la plena llibertat i felicitat!
Conèixer-te no només va a beneficiar la teva vida sinó a tots aquells que t’envolten, i alhora, a tot el planeta i la humanitat.
Quan és conscient siguis de tu mateix, més entendràs e camí que segueixes, i no només vers on et dirigeixes, sinó el com fer-ho. Flueix! Deixa’t portar per la mà de l’Amor en tu! La teva divinitat està esperant que l’acceptis perquè ella pugui manifestar-te a través teu, sent tu, UN amb ella. Llavors.....tot és possible.
El que és important no és visible als ulls físics.
El major tresor en tu, ets tu mateix, la connexió amb la teva pròpia essència i permetre que ella pugui manifestar-se majestuosament.
Hi ha molts camins, però una sola direcció, i aquesta es troba en el teu interior.
El tresor ets tu. Quan el trobis, et trobaràs. Llavors, res més necessitaràs, perquè sent tu, tot et vindrà sense esforços i les portes de la teva realització s’obriran de bat a bat.
No espereu grans teories metafísiques, perquè tot és molt senzill, i l’Amor ens ho ha posat en un lloc segur: dins teu, de cadascú.
Per a conèixer el més enllà de la matèria només es necessita una sola cosa: la teva intencionalitat incondicional a trobar-te. Deixa que el camí et manifesti el sender de la major aventura mai imaginada. La saviesa t’espera
Ets Amor, i és aquest Amor el que et portarà a tu.
 
Des del meu cor, que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.