dijous, 17 d’octubre del 2013

Unicitat

 

Quan sents la divinitat en tu,  els teus ulls tot ho veuen com si fos part de tu. No hi ha diferència entre “allò” i tu. Sents com cada ser que veu formés part del teu procés. Contemples el que contemplis el que contemplis en el teu interior ressona amb força la sensació d’UNICITAT.
Veus el teu entorn com part de tu, de la teva ànima en procés d’enlairament espiritual. El decorat perfecte. Les circumstàncies perfectes i “els ajudants” adequats per a la teva manifestació i aprenentatge a la vegada.
Quan sents a Déu en tu, hi ha una connexió de la teva condició humana amb aquell qui ets. És com si estiguessis en una casa amb les cortines tancades, sabent que a fora fa un sol radiant.
Al sentir aquell qui ets, és com apartar les cortines i deixar que entri la Llum.
Sents la Llum en tu, i aquesta Llum t’aporta la claredat mental, la pau, l’assossegament i l’Amor que sempre has estat (i desitjat).
Ets Llum i Amor en la matèria. El meravellós ser que ets està trucant a la teva porta. Quan l’obrim i acceptem a aquell qui som, llavors, una Llum radiant s’irradia a tot el teu entorn emanant del teu interior, del teu cor, com font divina encarnada.
Ja no veus als altres com possibles adversaris a la teva vida, sinó com a part de tu.
Quan el ser percep la seva essència, al vida pren un altre matís, un altre sentit perquè t’adones que allò que necessitem se’ns és donat en tot moment, i que alguna cosa en el teu interior t’empeny al servei des de la consciència que tu ets Déu.
Invocant a Déu, estem invocant a la part divina que hi ha en nosaltres,. Si ella obre pas entre els teus temors i resistències, llavors, podràs saber què fer a la teva vida i com fer-ho, a cada instant, alliberat del teu passat i revitalitzant-te amb una sensació d’apoderament i deixadesa alhora, sabent que estàs sent guiat, alimentat, protegit i estimat com mai ho has estat creixent en la ignorància espiritual.
Obrir les portes del recordar, et permetrà posar Llum al teu interior, a la teva vida i el teu caminar.
Quan estem connectats amb aquell qui som, tot el referent a la matèria, deixa de tenir el sentit que tenia fins ara per a nosaltres. T’adones que el veritablement important a la vida de tot ser és la capacita de sentir Amor i Estimar.
La teva Divinitat és Amor. Tu ets AMOR! Ets Llum i Amor preparat per a complir la missió per la qual vas accedir a col·laborar en aquest projecte anomenat Terra. Et separes de l’arbre per a poder veure més enllà de l’establert i veure el camí a seguir entre totes les branques i arbustos que semblen obstaculitzar el teu sender.
La Divinitat no és de ningú perquè no és una cosa externa a nosaltres. Cadascú de vosaltres sou divinitat, potser adormida encara, però divinitat en el fons. És la vostra veritable naturalesa, l’essència que alimenta el vostre ser. Sense ella no existiríeu. És el que dóna sentit a la vostra existència. Sou Déu aquí a la Terra. Molts encara no sou conscients. El coneixement no implica sentir-la. Quan integreu la vostra essència en vosaltres, la vostra divinitat va fent-se espai en el vostre ADN, per a manifestar-se.
El vostre treball personal, diari, permetrà activar completament la flama de l’Amor pur i incondicional en vosaltres. Quan així es produeix, llavors us allibereu completament del vostre passat, les vostres pors i resistències, posant a la pràctica, cada vegada més, actituds de confiança, deixadesa (no control) i acceptació.
Sent així, sereu portat vers la UNICITAT amb la Divinitat que sou i amb la Llar d’on procediu.
Només hi ha un Amor: l’Amor Diví, pur i incondicional d’aquell qui sou, de la Font de la qual tots procedim. Som emanacions estel·lars divines. La nostra acceptació d’experimentar en la forma fa que tot l’univers i el firmament, puguin magnificar l’essència creadora de tot vida i harmonia: l’Amor.
Vosaltres sou aquest Amor esperant ser manifestat pel vostre ser. A cadascú li arriba el seu moment, però la bona nova és que ara és aquest moment tan esperat.
Sento i veig com ens anem apropant els uns als altres. Hi ha una gran alegria en les ànimes despertes. La Família es reuneix. Ha arribat l’hora de mostrar-nos tal com som i sentir la incondicionalitat del servei vers l’univers.
La magnitud del ser que ets està trucant a la porta. Obrim-la i deixem que els cors s’uneixin en un mateix camí vers la UNICITAT de tots els membres de la Gran Família Celestial.
Tu ets part d’ella!
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.