dilluns, 23 de setembre del 2013

Només un camí


 No hi ha varis camins en el firmament. Només existeix Un. Tots ens trobem en ell, i una ànima alliberada es deixa portar per ell. Aquest també existeix a la vostra dimensió. És en la vostra que existeixen varis camins per a arribar a l’Un. Només hi ha Un que seguir, i encara que us trobeu en la dualitat, el vostre cor continua sabent quin és. La vostra ment està associada a la diversitat, amb el fi que arribeu a la unitat, a la unificació de tota la humanitat.

La vostra ànima, com a voluntària de la Intencionalitat Divina Universal necessita reconnectar amb la Font, i la vostra ment, en el vostre procés, l’agafa de la mà, creant nous senders en la vostra existència per a arribar allà d’on procediu a través de la consciència activada que us va ser concedida en les vostres encarnacions. 

Només hi ha un camí a seguir, el del cor; i mentre, la vostra ment crea de nous fins a cedir la guia a la vostra intuïció.

Viure des del cor us portarà de tornar a la Llar.

La vostra ment viu presa del raciocini que vareu decidir ponderar. Va ser la vostra confusió que us va portar a la dualitat, però aquesta confusió va ser, alhora, la vostra salvació al sentir diferent del que veieu.

No hi ha varis camins. Només existeix Un.

El ser que ha sanat i ha recordat, troba el camí fixat per a l’evolució de la humanitat, servint a la Voluntat Superior de la qual tots procedim.

 

Que l’Amor, la Pau, el Coratge i la Fortalesa siguin en tots vosaltres.