dijous, 11 de juliol del 2013

L'hora de l'adéu

 
2012 va ser un any per a reestructurar els interiors dels sers humans i així donar el gran salt a partir del 2013. Aquells que es van disposar a obrir el seu cor i a endinsar-se vers el ser que realment som, aquest any 2013 ha arribat el moment.
Molts comenceu a veure les situacions de la vostra vida d’una manera diferent. Alguns us adoneu que sentiu la necessitat, com si fóssiu empès a donar passos cap el vostre present, i pocs els que ho accepteu amb consciència. A tots, benvinguts al gran canvi esperat a la vostra vida.
Aquest any se us facilita el camí perquè pugueu arribar al ser que sentiu que hi ha en el vostre interior, ple d’amor, benestar, alegria i realització. Cada un d’aquests aspectes comencen o començaran a manifestar-se amb gran magnitud al llarg d’aquests propers mesos, a partir d’aquest segon semestre de l’any.
Sentireu la necessitat de trencar llaços amb el vostre passat, i potser, començareu a argumentar el per què del que fèieu, basant-vos en els vostres aspectes que necessiten ser alliberats de la vostra vida que us han mantingut limitats al llarg dels anys. No importa els arguments que digueu. Aquests només seran els vostres i pertanyeran a la reafirmació conforme ho heu de fer. L’important és que sentireu un impuls que us portarà a donar passos ferms vers la llibertat del vostre ser, de la vostra ànima. 
Ha arribat l’hora de l’adéu.
Ha arribat l’hora d’acomiadar a qui vareu ser per a donar lloc a qui sou en veritat.
Aquest procés us porta a connectar amb els símptomes que el vostre passat us ha creat, a l’identificar-vos amb ell. El vostre cos és part del vostre passat, i per tant, un mirall per a adonar-vos del dolor creat a la vostra vida. Per a molts serà encarar-vos amb el deteriorament del vostre cos, per a d’altres, l’alliberació de bloquejos de vides passades, emocions estancades, deixar relacions, activitats innecessàries que ja no us omplen i gaudiu d’elles, persones estimades fins el present o que han estat un suport per a vosaltres, ara sentiu la necessitat de posar distància i no tenir-les tan present. Senzillament, apareix una sensació interior de tallar amb tot, i llavors,......qui queda?: nosaltres amb les nostres conseqüències del que vam ser i ens vàrem crear.
No sempre és agradable adonar-se del que hem fet amb la nostra vida.
Ha arribat l’hora de l’adéu, de començar a pujar els esglaons del que en moments concrets, potser, vàrem percebre on arribaríem i qui arribaríem a ser. Bé, doncs ara us dirigiu cap a allà.
Tots els arguments que pugueu arribar a deduir són només vostres, perquè el veritable sentit de tota intencionalitat materialitzada a la vostra vida actual, sovint és una altra.
No us tanqueu, encara que la sensació de crisàlide per a molts, és forta, sentint-la com els anhels de tallar amb tot i començar de nou.
Algú m’ha arribat a dir: “ és que estic cansada. No puc més. Si és això el que haig de viure, que així sigui. Si el meu cos es deteriora, no sé com serviré al Pare”.
A tots aquells que d’alguna manera penseu així o semblant segons les vostres circumstàncies....benvinguts a l’acceptació de la Voluntat Divina en vosaltres!
Ha arribat l’hora de deixar-vos anar, de deixar de controlar la vostra vida, el mínim detall que pugui existir en ella.
Ha arribat l’hora de la plena Llibertat interior i la materialització del que heu vingut a fer en aquesta vida actual.
Ha arribat l’hora de l’ALLIBERAMENT de la vostra ànima per a donar sentit a la vostra existència.
Allò que us està succeint és el got ple que necessiteu buidar-lo. El fi de qui vàreu ser donarà pas a qui realment sou, i aquest trànsit arribarà a manifestar-se amb més plenitud a partir d’aquests dos propers mesos, perquè en el proper canvi d’estació el vostre ser lluirà resplendentment, mostrant una vibració no aconseguida fins ara.
Permeteu que les decisions que sentiu siguin manifestades, com si no us importés els resultats o el que puguin arribar a pensar els altres. Deixeu que es materialitzin.
Allibereu els vells hàbits, i deixeu anar a aquells que ja no ressonin en el vostre interior. Allibereu els lligams amb qui us envoltaven i seguíeu. Ara ha arribat el moment de ser vosaltres el punt de sortida segons el vostre cor. Ell us portarà a qui veritablement sou. JO SÓC. JO SÓC QUI JO SÓC.
Sí, estimades ànimes, sembla que ja res s’aguanti dret, però això és important que succeeixi per a fer caure el mur de les vostres limitacions. Són moments d’introspecció i posar atenció al que sentiu. CONFIAR i ACCEPTAR. ACCEPTAR. ACCEPTAR.
Deixeu que tot surti, tot sigui.
No sempre heu fet les coses pels altres, sinó per seguir unes creences obsoletes que habitaven a la vostra ment que us portaven a complaure i dedicar-vos als altres, sense més, oblidant-vos de vosaltres mateixos. Els altres no són els responsables de les vostres limitacions, sinó vosaltres mateixos per creure-us l’enunciat en vostre exterior.
Ha arribat l’hora de valorar-vos i mostrar les vostres pròpies decisions, segons el que sentiu. Molts us trobeu en ambients aparentment de dualitat, de contradicció amb el que sentiu, però no és tant com us podeu arribar a pensar. Només es necessita adonar-vos que podeu servir al Pare aquí on esteu. Ja esteu fent la vostra labor. ACCEPTEU-LA. Ara és així com heu de servir, heu de servir-vos, ajudar-vos a vosaltres mateixos.  
És l’hora de l’adéu, d’acomiadar a qui vàreu ser per a donar lloc a aquell qui ara sou. Tot el treball realitzat al llarg d’aquests anys, us ha servit per a arribar a aquest punt. Deixeu-vos anar. Deixeu de controlar i accepteu la voluntat provinent de qui us va creà.
Escolto y veig lamentacions, victimisme, resignació i poca confiança en aquests moments pel que us esteu trobant després del viscut. No temeu. Allò que heu vingut a fer ja ho esteu fent i ho acabareu de realitzar en tot el seu màxim resplendor.
Malgrat tot, conforme us trobeu com us trobeu, és el fi d’una vida que ja no té sentit per a donar naixement a la Llum i l’Amor del vostre sentit existencial.
Confieu! Tingueu Fe! Deixeu que aquell qui sou es mostri al món amb tota la seva plenitud.
El que ara viviu, és el gran canvi anunciat temps enrere. Arrecera’t en el teu cor. Segueix la seva veu i permet que el Pare en tu, la teva Divinitat es faci pas entre l’abandonament de la teva ànima a les mans de qui et va creà. Deixa’t anar.
La teva ànima no està sola. Tu no estàs sol. Mai ho has estat.
Ha arribat l’hora de ser tu.
Ha arribat l’instant d’allunyar el que no vas ser per a enlluernar amb la teva veritable presència a la humanitat i al planeta.
Tot va bé. Tot segueix el perfecte curs de l’amor en tu.
CONFIA i SENT l’AMOR i la PAU en el teu interior.
Alegra’t perquè aquest període està obrint les portes d’aquell qui tu ja saps.
 
Des del meu cor, la Llum que hi ha en mi us abraça.
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.