dilluns, 22 de juliol del 2013

Comunicat sobre les vostres consultes


 

Fa poc us vaig fer arribar un comunicat conforme potser o sempre pugui arribar a contestar-vos les vostres preguntes i peticions d’ajuda, formulades a través d’internet, conforme necessitàveu unes paraules que us facin veure clar o com solucionar la situació que pugueu estar vivint en aquell moment.

Degut a les consultes que vaig rebent per part vostra per les xarxes socials i fins i tot per telèfon, anant aquestes en augment, i tenint present la dedicació que comporta per part meva el mirar d’atendre-us i contestar-vos, us vull comunicar que a partir d’ara, atendré a les vostres demandes, peticions, consultes, havent realitzat abans una sessió amb mi, bé assistint personalment a la consulta, o en una sessió a distància.

D’aquesta manera podré donar-vos l’ajuda adequada segons la vostra situació, i farem que l’univers es mantingui en equilibri, havent un intercanvi d’energia a través de les vostres aportacions.

A vegades preguntem i demanem ajuda o respostes a situacions molt concretes, quan en el fons, aquestes situacions que viviu són derivades d’altres aspectes omesos al consultar-me sobre la vostra vida.

Al fer la sessió podré adonar-me millor de la vostra situació actual, podent-vos ajudar de la manera més adequada pel major bé de tots.

Gràcies per la vostra comprensió, agraint d’avant mà que les trucades que pugueu fer-me per telèfon a partir d’ara, siguin només per a concertar hora per a les sessions individuals o per a l’organització d’algunes de les activitats que estic realitzant.

 
Agraeixo la confiança vers el meu ser.
 

Que Déu us beneeixi i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
 

Gràcies!