dilluns, 22 d’abril del 2013

Seminari a Mallorca

Hola Família!
 
Acabo d'arribar de Mallorca, on s'ha realitzat el Seminari SENTIR!. Gràcies  Biel Servera per sentir en el teu cor la benvinguda de la meva presència en aquestes illes. Sabeu que a l'escut de la seva senyera hi ha un cor a la mà? Sí, és exactament a Manacor ("el cor a la mà") que s'ha pogut realitzar per primera vegada aquest Seminari on s'obren les portes dels cors i s'activen el SENTIR en els sers humans per a donar els passos cap al ser diví. No ha estat a Palma, Pollensa o Inca, sinó a Manacor. Sembla com si l'univers hagués triat aquest primer lloc com a bressol del Seminari a les Illes Balears.
Agraeixo a tots els assistents, els quals han permès que aquest encontre arribés a tota la illa. La Llum que es va irradiar al connectar tots amb els seus cors i sentir la divinitat a cadascú d'ells, van fer possible que arribés a cada racó de Mallorca.
Va ser una trobada de dos dies plena de Llum i Amor, i podia respirar-se a l'indret on érem.
Tots els presents van fer que el Cel descendís a la Terra en aquest racó de les illes anomenat MANACOR (mai millor dit: ha arribat l'hora de viure amb el cor a la mà, deixant que aquest ens guiï).
Gràcies Pilar, Mateu, Marga, Magdalena, Antònia, Joan, Catalina i Biel per fer que la Llum també sigui a les vostres contrades. Les emocions que vàreu sentir, alguna que altra llàgrima d'emoció, alegria i amor,  i alguna que altre visió obtinguda per part d'algun dels presents, vàreu emocionar la meva ànima. Sincerament, vaig ser i vaig sentir-me un amb vosaltres. 
A tots, gràcies!!
 
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

1 comentari:

Lluís Ronda i Berenguer ha dit...

Amb la mà al cor... així hauriem de guiar-nos, però aquest camí que corre la humanitat és sorgit de la foscor i la impietat de cors metalitzats. La vida, aquesta cnsciència universal,Déu, ens està mostrant els límits, els senyals dels temps, el final d'aquesta época. Però ells continuen cecs i sords al darrere del diner i del poder...