dijous, 25 d’abril del 2013

Les ales

 No t’adones que el temps t’empeny?
No t’adones que et sens impulsat a fer canvis a la teva vida?
Segur?
Sent el teu cor bategar vers el despertar i la manifestació de la seva veu en el teu camí.
Alguna cosa en vosaltres ressona com no ho havia fet abans. El nostre interior demana pas per a enlairar la nostra ànima i sentir la magnificència de qui som en veritat, esperant al llindar de la nostra voluntat perquè li donem l’assentiment d’entrar i aposentar-se a la nostra vida i així, poder volar vers els confins de la nostra ànima.
Encara no tens les ales? Que no te’n recordes que un dia en el passat les vas arraconar a l’altell de la impotència pensant que mai arribaria aquest dia? Doncs bé, encara que hem tingut que esperar “un temps”, ara és el moment d’anar a agafar-les i posar-nos-les al nostre ser per a començar a volar segons el que hem vingut a fer.
Elles et portaran a la divinitat que hi ha en tu.
Què no te’n recordes on les vas deixar? No et preocupis, sent la calma i la pau del teu interior i apareixerà la llum que et guiarà vers el teu volar.
Jo ja les tinc i veig com molts de vosaltres també, encara que alguns tinguin que treure-li la pols cada vegada que practiquen el vol.
No us preocupeu. És normal. La falta d’ús fas que s’encallin per moments, però quan escolteu el vostre cor i sentiu la immensitat de qui sou, elles, “s’engreixaran i engrandiran”. Només és qüestió de provar-les, sense por, i llançar-se al buit del que sentiu en el vostre interior.
Sempre heu tingut les ales, la vostra voluntat i lliure albir. Elles us portaran allà on la vostra ànima va pactar en els seus inicis amb el Pla Diví Universal.
Elles us portaran al lloc adequat segons el vostre procés, a la vegada que us permetran anar més enllà de tota terrenalitat per a convertir-vos en el ser diví que sou.
Quan més les utilitzeu, més brillantor i intensitat tindran; més la seva puresa es manifestarà per a donar a conèixer a tots aquells els que t’envoltaran el gran ser que ets.
Cerca en el bagul del teu passat on vas deixar les teves ales i segur que encara estaran esperant el teu present per a tornar-les a trobar i instal·lar-se en tu pel que van ser creades.
Quan te les posis sent la força del teu interior per quan et donis l’impuls puguis arribar més enllà del teu present. T’adonaràs, llavors, de la importància de recordar qui ets, perquè aquest recordar donarà “ales” a les teves ales.
Arribarà un moment que elles soles sabran quan enlairar el vol i on portar-te. Tu només necessitarà escoltar el teu cor en el silenci i la teva voluntat serà portada a terme.
Tots tenim les nostres ales que ens permetran transmutar el ser que som, passant de la humanitat a la divinitat.
Juga amb elles! Practica!, i deixa’t emportar allà on elles estan en contacte amb qui et va crear. Ets part d’ell, i les teves ales saben del camí a seguir per a arribar a ell,....a tu.
Despenja les ales! Agafa-les i posa-te-les!, perquè ha arribat l’hora de volar, de sentir al veritable ser que ets i el recordar el potencial que hi ha en tu.
Potser començaràs a moure-les, semblant un encarcarat en els teus inicis, però no t’amoïnis, perquè al principi a tots ens sorprèn i ens pot arribar a costar, però quan ja les mous amb certa gràcia i agilitat t’adonaràs del fàcil i la sensació agradable que és portar-les i utilitzar-les.
Arribaràs més lluny del que mai hauràs pogut imaginar-te. Els teus somnis es faran realitat, i la teva voluntat serà la màxima expressió de Déu.
Quan planegis més enllà dels núvols t’adonaràs de tot el teu procés i del sentit de la vida. Llavors sentiràs la Llar en tu, l’Amor que sempre has estat. Només es necessita recordar, i quan ho fem, apareixen les nostres ales.
 
Tu ja les tens?
Va, anem a volar junts! T’acompanyo.
 
(Ah!, per cert, no és necessari “tunejar-les”, perquè quant més senzilles, més t’enlairaràs.)
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.