dilluns, 8 d’abril del 2013

La Família es reuneix

Increïble! El que s’ha viscut aquest cap de setmana a Barcelona en el Congrés de Presència Extraterrestre ha estat una experiència única, on s’ha obert una porta que fins ara estava tancada i amb aquesta trobada s’ha instaurat una energia per a mostrar la Veritat dels “habitants d’aquest planeta” i la veritable Família a la qual tots els encarnats pertanyem. Permeteu-me l’expressió, però el viscut, escoltat i sentit ha estat Immens! Increïble!
Ha estat una experiència on la naturalitat, senzillesa i quotidianitat a nivell de les experiències de cadascú dels ponents, han marcat un inici de possibles trobades amb la nostra Família on, per paraules d’alguns dels assistents, han quedat fascinats i emocionats per la manca d’ego manifestat i on tot l’exposat ha estat emanat des del cor.
Personalment puc constatar aquestes paraules d’algú que se’m va apropar, sense haver-lo vist anteriorment i obrir-se a mi dient-me que se’n anava sent una altra persona, al rebre tot el que ha rebut.
Tota la Germanor Blanca estava present: venusians, d’Orion, pleiadians, arcturians, àngels i d’altres de la jerarquía angelical, ..... tota la Família estava allà sense perdre’s aquesta trobada per a deixar que Ells poguessin manifestar-se i arribar a tots els presents encarnats, que en total, eren uns 150 assistents. 
Va ser un acte d’AMOR, RESPECTE I LLUM.
Com va dir un dels ponents en el torn de preguntes al final de tot:
-        Em sento com si estigués a casa.
Mai millor dit. I així va ser perquè el que vaig sentir en el meu interior era un re-trobar-me amb tota la meva Família, TOTA, TOOOOTAAAAA. Vaig sentir l’Amor de cadascú dels presents, de més enllà de la nostra dimensió, allà amb nosaltres. Vaig sentir les seves presències i les vaig poder veure, explicant-ho en el darrer torn ja nombrat abans, el respecte que es tenien entre els diversos membres de la Família de Llum. Quan algun ponent parlava de les seves experiències i contactes, aquesta part de la Família que col·laborava amb aquell ser encarnat que ens parlava d’Ells, venien a un primer terme de l’auditori per a estar amb nosaltres, entre nosaltres i fer la seva labor amb cadascuna de les ànimes presents. Quan finalitzava, es retiraven a un segon pla, i llavors apareixien la part de la Família corresponent al nou ponent que ens parlava de les seves experiències amb Ells. Així successivament.
Va ser una acte ple d’Amor, naturalitat i mostrant la Llum del que va succeir a la vida del ponent, cadascú amb la seva experiència, al contactar i col·laborar en aquesta vida encarnada amb els sus germans dels estels. Uns amb uns, i els altres amb els altres.
Tots els assistents i ponents vàrem sentir l’Amor de la Llar del qual procedim. Alguns van plorar, d’altres van sentir a la seva pròpia pell un suau calfred agradable (pell de gallina), d’altres varen quedar muts i emocionats pel que escoltaven.
Ha estat una trobada on el Cel s’ha establert a la Terra per uns instants.
Meravellós i amorós!
Sento no poder trobar altres paraules que no siguin les que heu llegit, i no ha estat el que jo he sentit, sinó el que ha vivenciat i experimentat, i sobre tot sentit, la majoria dels assistents a aquest Congrés, on per primera vegada en un acte com aquest, el CEL es va trobar a la Terra, cridat i convidat des de la llum del cor dels ponents, i sobre tot, de Sílvia Puig i viadimension.es.
Vull donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquest esdeveniment únic, fins el moment, incloent als assistents a les ponències organitzades de sers amb el cor obert i conscients de la seva naturalesa.
A tots, Gràcies!
La FAMÍLIA es reuneix, i aquest acte va ser una confirmació dels temps que vivim.
GRÀCIES!.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.