dijous, 11 d’abril del 2013

De la Família Estel·lar

 
-        A vegades no compreneu, sentiu. És llavors quan ens podem comunicar. És aquest estat de cor obert i oblit de la vostra presència racional, quan el cor s’obre i permet que nosaltres, la vostra família estel·lar, puguem arribar a cada un dels nostres germans.

D’on procediu no hi ha raciocini, només emanació de la vostra essència, i és des d’aquest no-ser, que podem arribar més enllà de la matèria.

-        ...

-        Quan obriu el vostre interior i la vostra essència es mostra sense el vostre condicionament humà, llavors és quan us uniu a nosaltres i obriu les portes perquè la Llar es reuneixi. Són temps de reunificació. Els universos estan en fase de transformació i, més enllà de la vostra galàxia existeixen d’altres germanors servint a la Voluntat Superior de l’energia de més alta vibració. Vosaltres l’anomeneu Amor o Déu, però no és el nom el més important, sinó el poder sentir aquesta energia en vosaltres, en cadascú de vosaltres, perquè llavors sabreu qui sou.

-        ...

-        Nosaltres estem cada vegada més propers a vosaltres. Així ho heu decidit. Quan el Cel i la Terra siguin Un, llavors haureu de servir a altres llocs, la majoria de vosaltres, per a continuar engrandint l’esperit de la Germanor al llarg del no-temps i no-espai.

-        ...

-        Obriu els vostres cors i prepareu-vos per a sentir, perquè aquell que s’hagi preparat podrà arribar a saber qui som i del resta de la Família a la qual pertanyeu. Aquell que s’hagi preparat per a obrir el cor i sentir qui és i la Font de Vida en ell, també sentirà les nostres presències.

-        ...

-        Sentir us aproparà al veritable ser que sou. A l’aprenentatge que us trobeu en aquests moments, us permetrà enlairar la vostra ànima per a accedir allà on pertanyeu. Allà ens trobareu. Estem aquí i ara amb vosaltres. Sabem de cadascú de vosaltres i esteu sent acompanyats pels vostres germans de la Llum, com dieu. Nosaltres, la Llum, volem ajudar-te a fer-te veure que tu també ets part d’aquest Llum i que tu també ets la llum que tan anheles. Sou part de nosaltres i nosaltres de vosaltres. No hi ha diferència alguna entre el vostre ser i el nostre. Nosaltres seguin el nostre camí i vosaltres el vostre. Vàreu decidir continuar a la matèria i ara us sentiu atrapats per moments. Aneu al vostre interior i veureu la sortida a la vostra situació. Allà també sabreu de nosaltres i sentireu la nostra companyonia. Mai heu estat sols, fins i tot quan vàreu decidir ignora tot allò que no pertanyés a la terrenalitat. La vostra condició humana us ha permès enlairar la vostra ànima i les energies de tot l’univers que habiteu.  Sentim el vostre afany en continuar aquest camí, molts encara en la ignorància, però no sabeu el molt que esteu fent per a la Gran Voluntat que regeix tot el firmament.

-        ...

-        Fa poc heu obert una porta d’entrada per a transmetre la veritat de la vostra veritable Llar (Congrés de Presència Extraterrestre) a Barcelona). Hi hauran noves trobades a aquest primer que heu iniciat. Encara que canviïn els canals, vindran d’altres que també estan units a la Llar i senten la Llar en ells. Noves ànimes dels nous temps, que vosaltres anomeneu nens, joves, també tindran la seva paraula. Veureu que seran joves però les seves ànimes velles. També ell tindran l’oportunitat de parlar-vos sobre nosaltres, la vostra Família Galàctica.

-        ...

-        Cada vegada ens anem apropant més. Les vostres energies van enlairant-se, permetent que els vostres germans d’altres dimensions puguem interactuar amb vosaltres. Cada vegada sereu més conscients de qui sou. Aquell qui mantingui el seu cor tancat, haurà de continuar el seu camí en un altre planeta d’un altre univers ja creat i a punt per a començar a rebre-us. Molts servireu des de la nostra dimensió a ells. Continuareu el vostre procés. Només existeix Un, i aquest és el de l’Amor.

-        ...

-        Tots els presents que us envoltem i acompanyem en el vostre caminar, sentim l’Amor de qui ens va crear, i veiem com la vostra llum va augmentant en intensitat i brillantor. L’Univers ara brilla més que, com diríeu, temps enrere. Hi ha més lluminositat degut als que heu despertat i heu accedit a lliurar la vostra vida actual i tot el vostre ser a la Gran Voluntat Divina que a tots ens uneix i abraça.

-        ...

-        Hi ha una gran alegria en tots nosaltres quan veiem que les oportunitats de la nostra presència a la Terra van produint-se cada vegada més, com va ser la trobada de fa pocs dies a Barcelona. No serà el darrer. Vàreu obrir una porta perquè la Germanor es reuneixi.

-        ...

-        Quan veiem els passos que doneu malgrat les resistències de la vostra condició, us admirem, us respectem i valorem per la fortalesa de voler ser vosaltres per a anunciar la Veritat de la vostra existència i el recordar que allò que el vostres sentits físics reben no és el camí a seguir, sinó l’eina per a arribar a vosaltres, a nosaltres.

-        ...

-        Aviat molts de vosaltres donareu nous passos per a deixar la manera d’actuar com ho fèieu fins ara i us lliurareu de tal manera a la causa de la GERMANOR que les vostres vides canviaran i deixareu que la divinitat que sou pugui arribar a manifestar-se. Ha arribat l’hora. Durant el vostre any actual tot s’accelerarà i molts sentireu amb més intensitat la vostra naturalesa en vosaltres.

-        ...

-        Us estimem i estem al vostre costat. Mai ens hem allunyat. Quan expresseu la vostra voluntat de ser Un amb nosaltres, la vostra vida deixarà de ser el que ha estat, perquè l’Amor guiarà els vostres passos com no ho havia fet fins el vostre present.

-        ...

-        Tu ets Llum i Amor. Ets part dels estels que contempleu al capvespre i la nit. Si els estels miressin cap a tu, ells també veurien a un estel brillar. No hi ha diferència entre vosaltres i nosaltres. Som part del mateix procés i Voluntat.

-        ...

-        Allò que desitgeu ja ho teniu i sou. Sou Font de Llum i Amor, i la consciència que ve adjunta a aquesta Llum i alt nivell vibratori (Amor), farà que els vostres passos siguin lleugers, el vostre cor l’emanació de qui veritablement sou, i la vostra presència, la nostra,...Déu manifestat.

-        ...

-        Us estimem. En tot moment estem al vostre costat, i comenceu a sentir perquè serà a partir del sentir, que enlairareu el vostre ser. Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.