dilluns, 30 de juliol del 2012

Agost


Molts de vosaltres començareu les vacances aquests propers dies, si ja no les heu iniciades.
Descansant de tot un curs, potser feixuc, per tot el que ha succeït a les vostres vides i el que contínuament ens estan anunciant els mitjans de comunicació. Per això, potser, desitgeu poder descansar y posar la vostra vida en un període de tranquil·litat i desconnexió amb la rutina del viscut. És un bon temps per a posar calma, sentir la pau i agafar noves energies de cara a la nova temporada que iniciareu quan el sol amaini la seva intensitat i s’iniciï el mes de setembre donant pas a la tardor.
Bé, jo continuaré sentint una immensa alegria i joia dins meu al poder continuar amb el que he decidit fer, on cada dia és un regal i gaudeixo fent-lo. Per aquest motiu, per aquells que no marxeu fora, us vull fer saber que allà on es necessiti continuaré fent la meva activitat. Recordar-vos, en relació a això, que aquest proper cap de setmana (dies 3,4 i 5) es realitza la primera part del Seminari CONNEXIÓ DIVINA a Vic, al centre El Despertar. Per a més informació podeu trucar al mateix centre: 938835960.
Jo continuaré fent aquest estiu allò que el meu cor em dicta. Si voleu posar-se en contacte amb mi per a organitzar alguna activitat, per a obrir les portes del vostre interior o tenir una sessió individual personal, podeu trucar-me al 606098752 o enviar un mail a emaeljordimorella@hotmail.com

Desitjo que passeu unes bones vacances i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! no se si és el lloc on hauria de fer-te una pregunta, però confio en que em sabràs respondre:
què són els querubins? Moltes gràcies i felicitats pel teu blog!

Jordi Morella ha dit...

Els querubins són entitats angelicals que pertanyen a la primera esfera, o ordre, de les categories dels àngels. Són àngels molt propers a Déu i que s'encarreguen de custodiar i protegir la Llum i els estels. Una abraçada.