dijous, 19 de juliol del 2012

La veu dels nostres temps


El nostre sol cada dia està més actiu. Les seves erupcions són cada vegada més intenses i constants. Tot allò relacionat amb ell, queda influenciat i repercuteix a tot nivell de vida.
Nosaltres, com membres de la galàxia ens sentim així mateix, com alguna cosa que se està coent en el nostre interior. La força espiritual del nostre sol activa les energies del nostre ser, removent i sacsejant tot allò que no ressona amb el flux energètic actualitzat de l’univers. Aquest ens avisa i ens envia el seu encàrrec diví conforme el ser humà necessita revisar la seva existència i permetre que la seva presència sigui diferent a com ha estat actuant fins el present.
Símptomes no convencionals apareixen en nosaltres, no sent interpretats adequadament pels cors tancats. En aquests casos, la ment tradicional queda obsoleta a l’ignorar el veritable sentit de les mostres que el nostre ser manifesta sense voluntat pròpia.
El nostre sol activa aquelles parts de nosaltres que necessiten ser revisades i sanades. Només aquelles que han estat danyades en algun espai de temps de la nostra existència i ara, en aquest present, necessiten actualitzar-se. La nostra energia requereix una actualització per a portar a terme el procés vers la nostra divinitat. 
Ja fa temps que l’univers ens ve avisant, però aquest any 2012 tot s’ha intensificat i nosaltres, com a sers que som sota la seva influència, també ens sentim tocats per la seva mà.  
Tot s’accelera. El temps d’avançar vers la nostra presentació tal com som al nostre entorn ha canviat de marxa, anant tot, a una velocitat, si així es pot dir, com ho havia anat fins ara. Per moments alguna cosa sembla no moure’s, però per a la nostra ànima, hem pressionat el pedal de l’accelerador.
Són moments de desconcert, per instants, però si escoltem el nostre interior i posem atenció què sentim o què ens transmet el nostre cor, veurem que tot està anant bé, i el nostre estat, malgrat tot, és d’un major benestar per a molts de vosaltres.
Quan necessitem fer obres a la nostra casa, tot pot quedar “potes amunt”, però això no vol dir que vagi malament, sinó que el bagul del nostre passat necessita revisar-se per a fer neteja del que ja no ens serveix a partir d’ara, i obrir les portes a noves oportunitats, actituds, pensaments i paraules més amoroses.   
Sí, estimada ànima. Aquest és el regal que l’univers, a través del nostre sol, ens està fent perquè el nostre racó de vida, anomenat Terra (Gaia), pugui ser habitat i manifestat tal com la seva consciència divina la està guiant vers la seva plena manifestació.
2012, si es referís al món vitícola, diríem que és un bon any amb una molt bona collita. ¿I saps per què? Per tu. Sí! La teva intencionalitat ha col·laborat que arribéssim fins el dia d’avui amb tot el rebombori que existeix al nostre entorn. Tens molt a veure amb el present de la humanitat. Pel sol fet de llegir aquestes paraules és que el teu cor està ressonant a l’uníson amb d’altres milers i milers d’arreu del món.  Junts enlaireu la vibració de la nostra casa planetària.
El nostre sol encara té molt a dir-nos. Encara no ha acabat d’actuar. Només és el principi. Arribarà un moment que serà el punt àlgid per a la coronació del ser humà despert, de tu. Ho notareu, i sabeu per què? Perquè ens trobarem units pel cor, damunt de l’ona d’aquest any de nom 2012. Us sona? O potser seria millor preguntar-vos: el sentiu?
Hi ha situacions que semblen no tenir final. Hi ha d’altres que voldríem finalitzar, i unes terceres, quartes o cinquenes, que tenen a veure amb els nostres desigs més profunds, que ens portarien al nostre ple benestar. Bé, viatgers d’aquest any, sigueu pacients i mantenir-vos centrats en el vostre cor, perquè estant en ell, sortireu amb serenitat i amb més qualitat de vida, com una fulla es deixa portar per les aigües braves del curs del riu. No posis resistència. Deixa que tot sigui, i sobre tot, sent l’amor en el centre del teu interior per a regar els teus sentiments, sensacions i totes les teves parts más biològiques, activant alhora, el teu estimat ADN, sanat amb aquesta actitud els teus registres akàshics.
Beneïdes sigueu, estimades ànimes germanes, perquè allò que el vostre cor us dicta ja es troba més a prop!
La vostra Llum us protegirà. El vostre Amor us guiarà. No dubteu mai de la vostra Llum, perquè ella us portarà a la vostra divinitat. Res heu de témer sent vosaltres. Aneu al vostre cor, i ell us dirà en tot moment què fer i com fer-ho. Manteniu la pau, perquè la Llum d’aquest estiu nostre (hivern per a d’altres), revertirà vers la transmutació del vostre ser.
Són moments d’anar al nostre interior i sentir les energies de l’Amor en vosaltres. Passi el que passi, no deixeu que els vostres pensaments s’alterin. Passi el que passi, sigueu vosaltres i sentiu la pau i l’amor dins vostre. Vosaltres sou la Llum esperada! Vosaltres sou qui la humanitat espera! Vosaltres sou el camí vers la divinitat manifestada.
El nostre sol és un aliat nostre, donant-nos de menjar l’aliment necessari per a donar els nous passos per a despertar el veritable ser que som. Com en una ferida de fa temps, és l’hora que les crostes endurides es desenganxin del nostre ser i poder cicatritzar per sempre les limitacions amb les quals ens identificàvem. Ara som lliures amb la capacitat perquè així sigui! No imploreu! Revaloritzeu-vos! La porta de la vostra majestuositat es troba oberta amb l’ajuda del nostre sol, en ple contacte amb la Llar de la qual tots procedim.
Són temps gloriosos on la perfecció del ser que sou té l’oportunitat de dir: Sí, aquí estic. Ara sóc!
Ens trobem que el camí tira cap a amunt, una de les pujades finals per a acabar un cicle. Per a molts us representa un gran esforç, i per d’altres, potser, una benedicció conscient per sentir al Ser Superior que sou. Tant per a uns com pels altres, aquests són moments de resurrecció, i d’alliberar allò que va ser per a donar pas a allò que la vostra voluntat expressa des del cor.
Sembla que hi ha aspectes que costen de passar, però no temeu donar els passos necessaris per a deixar anar allò que no ressona amb el vostre cor, amb la vostra manera de ser. No negueu el millor i perfecte que la vida et té reservat per a tu.
És hora de deixar anar i de replantejar-nos què és el què vull.
No temeu estimats/des, perquè aquestes pors o dubtes només són fruit del que va ser, no del que voleu. Mai heu estat sols ni ho estareu. El vostre entorn us ha apropat ànimes similars a vosaltres i que us fan sentir bé. Potser alguna d’elles pugui ser la vostra nova parella, la vostra guia en el nou camí o el coratge perquè pugueu dir:
- Sí, jo puc! Sí, JO SÓC!

Que L’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.