dijous, 31 de maig del 2012

¡Hola, Pare!



-         Aquí estic, Pare, davant teu oferint la meva ànima i tot el meu ser, posant-les a les teves mans. El camí s’eixampla. La Llum apareix cada vegada més davant nostre i a la nostra vida. Els meus germans estan despertant de la seva somnolència i estic content de sentir-te en mi, com a part de tu que sóc. Hi ha alguna cosa que ens vulguis dir a aquells que llegim aquestes paraules? Encara que el missatge hagi estat transmès ja fa molts anys cap a aquí, i sentint que ha arribat l’hora de posar de la nostra part per a materialitzar-lo, encara hi ha qui continua volent llegir la teva paraula, Pare, i la de la Llar per a continuar el seu camí. Hi ha alguna cosa que ens vulguis dir?
-         No importa el grau de consciència que pugueu tenir, sinó el grau d’obertura del vostre cor. Mentre la porta estigui oberta, la consciència anirà despertant segons el procés de cadascú. No importa el moment que us trobeu si teniu el cor obert. Si així és, us trobareu en el moment oportú per a sentir-me, i mentre així sigui, res haureu de témer, perquè el Pare serà amb vosaltres. No hi ha judicis, ni crítiques per part de qui us ha creat. La vostra presència té una finalitat superior, i tot allò que prové de la Intencionalitat Divina, és única i acceptada. En el seu moment despertarà i portarà a terme la seva part acordada. Encara que no sembli aportar amor a la humanitat, la seva presència ja és un fruit diví i, per a aquells que ho necessitin, la vostra presència serà el regal que el Cel farà en el vostre racó de la Terra. No és més important una gota que una altra, enmig de les aigües d’un riu. Totes sou importants en el procés a seguir segons el Pare. Fins i tot el més apartat o adormit, com dieu, està fent la seva aportació al vostre món per a donar nous passos vers l’Ascensió del vostre planeta i la humanitat que hi viviu. Esteu donant per entès que algunes ànimes no evolucionen pel que coneixeu com el lliure albir. Totes les ànimes que habiten el vostre món estan aportant el seu amor pel major bé de tots. A vegades confoneu avanç amb fets amorosos i positius. A vegades, el veritable avanç es troba en la part fosca del camí, perquè és en ella on es desperta el sentiment de canvi, solidaritat, ajuda i replantejament de l’actitud que heu estat portant fins ara davant la vostra vida. No creieu que fins i tot, el ser més rebutjat de la vostra dimensió, pot ser la clau del vostre despertar? En el món de la forma, no sempre allò és el que sembla. Darrera la forma sempre hi ha un fons a tenir present en el vostre camí. Quan aprengueu a adonar-vos del fons de tot el que viviu, llavors, us permetrà donar la mà al Pare, i junts avançar vers allò que ha de ser.
-         Que es faci la teva Voluntat en nosaltres. Que allò que ha de ser segons la teva Voluntat, sigui en cadascú de nosaltres per a enlairar la Terra.
-         Quan les diferències siguin acceptades i respectades, sense judici ni crítiques, llavors començareu a entendre el per què de tot. Fins i tot en allò que no sembla haver amor, així ha de ser per a alliberar a les ànimes de la seva terrenalitat. Algun dia entendre-ho el per què de les diferències, i quan així sigui, abraçareu a tots aquells que es distancien de vosaltres. La bellesa del jardí radica en la varietat de flors i plantes diverses. Totes tenen la seva funció i donen el to adequat al conjunt. Aquesta és la perfecció del vostre món. El vostre camí rega el camí de l’altre. No hi ha molts camins. Només un de sol, on cadascú és un detall, una eina en el camí de l’altre. Hi ha també, qui són el jardiner del jardí del vostre planeta. Aquests saben del veritable sentit de les diferències. Ells les accepten, saben i serveixen al Pla Diví que a tots us uneix. Aquests són els veritables mestres dels vostres temps, les veritables Llums pel vostre procés.
-         No creus, Pare, que ja n’hi ha prou de tants missatges, sobre cap on ens dirigim i el camí a seguir?
-         Hi ha plantes que floreixen una vegada a l’any, d’altres dues, i hi ha qui sovint. Totes tenen el seu ritme intern. Aquells que hagin despertat i s’han lliurat a Mi, permetran respectar el ritme de cadascú i fer que res s’aturi. Aquells que no vulguin seguir allò que el seu cor els dicta, crearan el patiment a les seves vides. No estaran gaires anys en la vostra actual dimensió. Marxaran per a tornar saben de la importància de deixar-se anar al procés. (Pausa). Qui m’heu acceptat en vosaltres, així com als meus fills que us van precedir, ara esteu servint a la Voluntat Superior. Permeteu que aquells que caminen pel desconcert, les pors i els dubtes, puguin aclarir el seu camí i veure clar el què fer a partir d’aquell. La Llum és dins vostre. Quan més us allibereu de tot allò que us ha mantingut arrelats a la dualitat, més il·luminareu la vostra vida i la d’aquells que us envoltin.
-         ...
-         El Pare és en tots vosaltres, encara que no tots em manifesteu. Actualment altres germans de la Llar estan venint a vosaltres, presentant-se per a col·laborar conjuntament i ajudar-vos en el vostre camí. Hi ha un esclat interior en cadascú de vosaltres. Uns l’accepteu, i d’altres no de moment. La Llum hi és, i sempre ha estat. És la vostra decisió el fet de ser Un amb ella, o continuar vivint en el patiment de la ignorància del vostre ser. (Pausa). El Pare us estima i sempre heu estat vetllats, guiats i recolzats. La no acceptació de la meva presència, us ha allunyat de mi. Jo sempre estic amb vosaltres, però negant la meva presència us tanca el cor i us obra la porta de la foscor en el vostre camí. El vostre món us porta cap a Mi, cap a la manifestació de la vostra divinitat. L’amor és gran en vosaltres. Vosaltres sou amor i és aquest amor que us alliberarà i enlairareu la Terra on viviu. L’Univers s’alegrarà i nova vida creareu.
-         ...
-         El meu Amor és amb tots vosaltres.
-         Gràcies Pare!Que es faci la teva Voluntat en tots nosaltres.
-         Així està sent, fill. Així està sent. Hi ha alegria en el cor del Pare al veure a cadascú dels seus fills enlairar la seva ànima. El meu Amor és en tots vosaltres.
-         Gràcies!