dilluns, 28 de maig del 2012

Comentari a e-mails vostres


Avui m’agradaria fer un comentari en relació a més d’un e-mail rebut sobre experiències relacionades amb sers del món espiritual que es presenten davant vostre.
Ens trobem en un temps on el vel de l’espiritualitat ha estat retirat i la unió entre espiritualitat i terrenalitat s’entrellacen, per a poder donar nous passos vers l’Ascensió per part de les ànimes encarnades a la nostra dimensió.
Els nostres guies, àngels i sers de Llum volen manifestar-se davant nostre per què sapiguem d’ells i, una vegada acceptats a la nostra vida, poder col·laborar conjuntament per a materialitzar el Pla Diví establert des de les Fonts Superior de la Llar.
El ser humà ha finalitzat el període de fer-ho tot ell amb esforços i penúries. Aquest període ha acabat, i per això, els nostres germans de la Llum estan arribant al nostre planeta per a ajudar-nos en el nostre avanç espiritual.
Intenten presentar-se en moments on la nostra ment està més relaxada o distreta, com són els instants d’estar dormits o adormits, bé al llit, abans de llevar-nos, o després de dinar asseguts al sofà. Bé pogués ser en mig d’una meditació o en un estat de relaxació. Els moments poden ser molts, per a buscar el fi del seu objectiu amb els sers humans.
Quan us trobeu amb una Llum, o un ser davant vostre, primerament escolteu el vostre cor, el vostre interior i sentiu com us trobeu. Relaxeu-vos i adoneu-vos si us sentiu bé o no. És important aquesta primera sensació per a poder identificar al ser que està amb vosaltres. No temeu perquè heu de pensar que en tot moment teniu l’empoderament de fer que qui estigui davant vostre se’n vagi amb només una paraula vostre.
En els e-mails rebuts, tots/es us sentiu bé, tranquils/·les, i davant d’aquesta sensació, només hi ha un tipus d’entitat que pugui voler venir a veure-us: algú de la Llum. Si us produeix un malestar, o sensació de nàusees, automàticament, digueu-li que se’n vagi perquè no voleu que continuï estant allà. No temeu perquè esteu sent protegits/des  en tot moment pels vostres germans de la Llum. 
Volen manifestar-se davant vostre perquè ha arribat l’hora que els conegueu i treballeu junts pel major bé de tots. Relaxeu-vos i una vegada us sentiu bé amb aquest ser, podeu començar a sentir-lo, a sentir la seva energia i després, començar a comunicar-vos amb ell, des del cor. Podeu preguntar-li per què està allà o qualsevol altre pregunta que vulgueu fer-li en relació a aquest encontre.
Quan més els accepteu, més es manifestaran. Deixeu que entrin a les vostres vides, i veureu com en aquestes es van produint canvis, o la vostra actitud davant la vida és diferent. Només podeu esperar el millor, i una gran sensació de benestar en vosaltres.
Ells estan aquí per a ajudar-vos i donar-nos de la mà en el nostre camí.
Són els nostres millors aliats i germans, perquè nosaltres també som Llum. La Llum atrau Llum. El vostre amor els ha cridat i ara ha arribat l’hora que avanceu junts.

Des del meu cor, una forta abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

(Us recordo que aquest proper diumenge pel matí, 3 de juny, es realitzarà el taller d’INICIACIÓ AL MÓN DELS ÀNGELS a Cardedeu. Per a més informació, trucar al T. 938455556 – dilluns matí tancat -)