dijous, 23 de juny del 2011

Fragment d'una canalització

M’agradaria compartir avui amb vosaltres un fragment d’una canalització realitzada a finals del mes passat. Tenia a veure amb els moments que sembla que estiguem com aturats a la nostra activitat, a la nostra vida, però que en el fons sabem que tot està anant bé, malgrat no es vegin els resultats esperats.


Són paraules angelicals parlant a un ser humà en procés cap a la seva divinitat.
Aquí el teniu amb tot l’Amor i el respecte cap a vosaltres des de la Llar:
- Vine a la Llar, germà. En moments “d’espera” – com dius- vine a nosaltres i trobaràs la pau i el descans que necessita la Llum per a il•luminar amb molta més intensitat. Aquí t’esperem. Aquí estem, com sempre hem estat amb tu i continuarem sent-hi. Obra’t a la Llar i sent la seva presència dins teu. Ets part de nosaltres. Ets part de la Llar on tota ànima que us trobeu en aquesta experiència de la matèria, pertany.

- Tinc la sensació que són moments de “deixar fer”.

- Normalment ha estat així. Vosaltres heu de donar un “petit pas”, i la resta es desencadena per sí sol. Les vostres accions des del cor no representen cap esforç; és quan es realitzen des de la ment que creeu energia de dolor, patiment i desesperació. Heu de prendre les decisions quan us trobeu en cada cruïlla. La resta del trajecte sou portats. Quan arribeu a una de nova, torneu a decidir quin camí seguir, i a continuació se us porta i guia sense esforç. Quan més esforç voleu fer, més interferiu en la Voluntat. Deixeu de controlar i voler que les coses surtin com vosaltres voleu. Confieu i tingueu la certesa, la fe, que ho obtindreu. Tingueu la sensació conforme ja ho teniu, i el cóm i quan, no depèn de vosaltres. Deixeu-vos emportar. Deixeu que la Llar us guiï pel vostre major bé i de tota la humanitat. Vas prendre decisions. Aquestes t’estan portant a la recollida d’uns fruits abundosos. Deixa que creixin per a ser assaborits. Sigues el pagès espiritual de la teva vida! Has plantat. Has adobat, plantat i regat. Cada dia alimentes la terra fèrtil perquè doni els seus fruits amb el temps. Saps quins seran aquests. Deixa que segueixi el seu curs. Per més que insisteixis, la llavor o el matoll no creixerà més ràpid i millor. Allibereu-vos del resultat una vegada heu pres una decisió. Aquest no us pertany a vosaltres. Pertany a la vostra ànima i som nosaltres qui fem que tot sigui. Quan més entengueu aquest procés, abans us convertireu en la manifestació de la vostra divinitat. Aquesta apareix quan es flueix completament. Quan s’obra el cor i sent l’amor de la vostra essència, llavors, la ment no té res a fer.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.