dijous, 9 de juny del 2011

Comunicat de la Divinitat Universal

Sento la meva essència, i des d’aquest estat connecto amb la divinitat universal per a sentir el seu missatge i poder transmetre’l:  
 

La Terra es dirigeix cap a la Llum, la Llum de l’Ascensió, de l’enlairament de tots els sers i tot allò que la composa i habita.
La Terra s’encamina cap a la il·luminació de la seva essència. En l’Ara que us parlo, el vostre planeta s’ha regenerat. Molts de vosaltres ja no us trobeu tal com us coneixeu en aquests moments. El vostre nombre ha disminuït, però era necessari per a poder ressorgir de les cendres i començar una nova vida en una nova Consciència.
La morfologia del vostre planeta no és com el coneixeu actualment. La vostra terra ja no es correspon tal com la coneixeu. Era necessari que tot això succeís, així, les energies existents poden habitar amb tots aquells que viviu en l’Ara en el qual us estic transmetent.
Aquest canvi en la forma serà degut a un Gran Pla Superior per a la vostra existència. Les ments tindran un altre paper en relació al vostre temps actual. Països s’uniran i es crearan com una unitat, semblant al que coneixeu com “Unitat Europea”. Hi haurà més enteniment entre les diferents cultures. Els aspectes que coincidiran es potenciaran i la intencionalitat de crear la unitat i l’harmonia flexibilitzaran les postures, degut que el fi serà Un per a tots. Això farà que les diferències quedin al marge per a constituir la nova Terra. 
En el vostre Ara actual, s’estan produint els canvis necessaris perquè així sigui. Sers del vostre planeta han estat instruïts per a poder ajudar a la resta de la humanitat per a despertar les seves consciències. En el vostre Ara, ja està succeint. Estan apareixent diferents aspectes del potencial de la vostra evolució. Entre ells, es troben sers evolucionats, havent contactat amb la seva divinitat, els quals sorgiran de la discreció per a mostrar-se al món i ser la veritable Llum i font d’Amor i Saviesa pels sers humans, fèrtils i ansiosos de regar el seu ser amb les noves energies.
Heu començat un nou període on la massificació s’anirà disgregant, i on cadascú prendrà el timó de la seva existència. Hi haurà un segon grau de Despertar, on, després d’abatre les resistències que aniran desapareixent dins de cada ser, una nova Consciència despertarà en el període d’alliberament del vell ser en el qual us trobeu encara.
Hi ha una gran somnolència en el vostre planeta que comença a despertar. cada vegada hi ha més humans que comencen a donar-se compte que són alguna cosa més que matèria. Això només és el principi del Gran Despertar. una vegada que gran part del vostre planeta Terra hagi obert el seu cor i sentit aquesta Llum de coneixement transmutat en saviesa, llavors, tot el procés s’accelerarà.
Començareu a donar-vos compte que tots esteu Units i sou un. En el vostre Ara, alguns teniu el coneixement, però no tots els que el tenen són encara conscients del que realment significa.
A mesura que aneu augmentant la vostra consciència espiritual, el vostre auto coneixement integrat en cada una de les vostres cèl·lules, anireu connectant amb el que denomineu el vostre poder interior. Aquest, consisteix en anar materialitzant la vostra Voluntat, Una amb la Voluntat que regeix tot el vostre Univers.
La vostra terra mudarà la seva pell. Necessita alliberar-se de lo vell per a donar entrada al nou. Està fent una selecció entre continuar amb el passat o donar nous passos cap a la materialització del veritable ser que sou. Les vostres ànimes han pres la decisió adequada per que tot pugui ser. Part de vosaltres encara està aferrat al viscut. Les seves pors no li permeten transcendir cap a la Llum, però els sers il·luminats del seu entorn desfaran les cuirasses del seu temor. Alguns necessitaran tornar a Casa per a poder-se renovar, i això ja està succeint en el vostre Ara.
               Hi haurà harmonia, pau, enteniment, respecte i comprensió. El cor regirà les decisions a prendre. L’AMOR abraçarà el vostre món i els que ens trobem en aquesta dimensió des d’on us parlo, es trobaran entre vosaltres. Alguns ja els podeu veure, sentir i comunicar-se amb nosaltres.
La Divinitat s’anirà manifestant cada vegada més. Les fonts que anireu trobant en el vostre camí que alimentaran la vostra ànima, les reconeixereu per la seva humilitat, la seva llum, el seu amor i la seva saviesa quan la manifestin. Es trobaran entre vosaltres, ja ara estan, però la vostra ment no us permet adonar-vos de qui són. Els que són purs de cor saben d’ells.
No temeu pel que succeirà a partir del vostre present. El que ja ha succeït només és el principi del Gran Canvi cap a la manifestació de la Voluntat Divina Universal.
L’Amor farà presència en els vostres cors, en les vostres vides, i començareu a adonar-vos que sentiu, veureu i obrareu diferent. Les vostres paraules seran més en acord al vostre cor. Us anireu apropant els uns als altres, i el vostre caminar ajudarà a qui es trobaran al vostre costat. Ja ara això està succeint. No hi ha res a l’atzar. Les pors desapareixeran i l’Amor s’instal·larà en el vostre planeta Terra. L’arribareu a sentir dins vostre, i el cel es manifestarà en la vostra vida. Obrireu les seves portes i vosaltres i nosaltres serem Un. 
La Llum que us he parlat serà el reflex de la vostra Llum interior. La vostra consciència serà Una amb la consciència espiritual de la vostra Llar.
Sempre he estat amb vosaltres. Mai m’he allunyat del vostre costat. Jo, el Pare/Mare de les vostres ànimes hem estat, estem i estarem amb vosaltres. No som alguna cosa aliena als vostres sers. Som Un amb vosaltres, i vosaltres sou UN amb nosaltres. Escolteu el vostre cor que ell us parlarà de qui sou en veritat. El vostre despertar està començant a manifestar-se. Esteu començant a veure que es necessiten nous pilars per a poder viure en la vostra dimensió. Des de fa temps sers amb consciència divina s’han manifestat davant vostre, però la majoria els heu idolatrat, sense adonar-vos. Aquest no era el missatge. Vau dependre d’ells, i no vau comprendre la seva essència en vosaltres i haver trencar els candaus que us privaven manifestar la divinitat que habita en vosaltres.
Beveu de la seva Font, i reconeixeu-la en vosaltres. Sentiu-la i llavors, us adonareu que vosaltres també sou divinitat.
Aquest és el camí del ser que viviu en els vostres temps. En l’Ara d’on us parlo, la vostra divinitat és manifestada.
L’Amor, la comprensió, la pau, l’harmonia i la unitat són presents en el vostre dia a dia. La vostre ascensió obre les portes a altres nivells d’evolució, ajudant a noves formes de vida del firmament.
No temeu perquè la Llar està amb vosaltres. Res heu de témer perquè l’Amor us protegeix.
               Estem i estarem amb vosaltres.