dilluns, 21 de febrer del 2011

Connexió Divina - La Sanació del Ser



Aquest cap de setmana, dies 25, 26 i 27 de febrer es realitza el Seminari de "Connexió Divina - La Sanació del Ser" a Cardedeu, organitzat pel centre LA FONT, ubicat al c/ Hospital 4.

"Sanar és un alliberament i un tornar a l’equilibri que teníem quan érem a la nostra veritable Llar abans de venir a aquesta dimensió.
Obrir les portes de la nostra Consciència i del sanador que hi ha dins de cadascú, ens permetrà que el Déu que ets i hi ha dins teu pugui manifestar-se amb tot el seu resplendor.
Connectar amb Ell, amb tu, no només permetrà sanar-nos a nosaltres mateixos, sinó també, a aquells que ens envolten.
En el Seminari es donarà informació per a conèixer i sentir les nostres capacitats, la nostra essència i el nostre potencial per a manifestar la nostra plena grandesa i amorosa Divinitat.
Fer la Connexió amb l’univers, a través d’una sèrie de tècniques ens permetrà convertir-nos en el ser multidimensional que som i obrir les portes de la sanació, els miracles i la realització, sentint la Unicitat amb la Font Creadora de tota vida i el món espiritual de la Llum.
El Mestre i Sanador que hi ha en tu, demana pas per a complir el teu Pla Diví, fer un món millor i poder sanar i vessar el teu perfecte Amor al planeta i a tots aquells que l’habitem."


Serà impartit per en Jordi Morella, creador del Seminari, equilibrador, canal i mestre espiritual.
Tots els que estigueu interessats, trucar al 938455556 (centre) o al 606098752 (Jordi).

Si esteu interessats que es faci en la vostra població, centre, lloc de treball o associació, podeu escriure un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.