dijous, 10 de febrer del 2011

Connexió Divina: la plena realització

He sentit la necessitat de fer una reestructuració de la meva activitat. Fins ara proposava una vintena de cursos i tallers de diferent índole relacionats amb el camí de l’auto coneixement i el despertar de la consciència.
Dins meu he sentit la força del canvi, com si hagués arribat l’hora de començar segons els meus nous pilars. Tot el que anava aprenent o se’m facilitava, bé a través del món de la Llum o del meu aprenentatge a través de l’aplicació d’una sèrie de lectures, meditacions o cursos realitzats, volia transmetre-ho perquè notava que no tenia sentit saber sense ensenyar-ho després als altres. Per un altre cantó, no per més que proposés, més activitat tindria, com així ha estat. La gent necessita sentir-se atreta pel que se li ofereix, i no tots estan o han estat preparats per a rebre el que jo els oferia, tot i així, aquells que hi assistien, les seves vides canviaven.
Després d’anys m’he adonat que no és qüestió d’oferir i oferir si no és d’interès de la gent o aquesta no està preparada per a rebre l’oferiment que se li fa, encara que fos la clau de les seves vides per a ser feliç o sentir la pau dins d’ells.
He fet aquesta reestructuració, i m’adono, després de tota l’experiència al llarg d’aquests anys, que el més important es troba dins de cadascú, i que hi ha una essència, una part de nosaltres desconeguda que pertany al món espiritual, i que quan hom s’endinsa en ella troba els millors tresors que un pot arribar a trobar, i tots ells són part del què és. Li pertanyen i que han estat amb ell des del naixement. Ningú ens ha parlat d’aquesta clau mestre per a la realització de la nostra vida i la plena felicitat constant pel nostre caminar. Ningú ens ha parlat del nostre veritable potencial per a crear i viure la vida que volem o anhelem.
Hi ha una part dins de cadascú que necessita ser presentada al seu entorn, al nostre entorn, i és el Déu que hi ha dins nostre.
M’he adonat i sentit que quan connectem amb ella, amb aquesta part divina que tots portem a dins, la nostra vida es transforma en una altra molt diferent a la que hem estat vivint i aferrats durant molts anys. Quan aconseguim connectar amb ella, tot canvia i es transmuta en el nostre cos, el nostre esperit i el nostre entorn. Les sanacions es produeixen, el temps s’atura, els miracles fan presència, una perfecta salut es manifesta de manera constant si mantenim aquesta connexió, i la nostra voluntat és materialitzada només amb el nostre pensament, la nostra intencionalitat. Tot això és possible si deixem que Déu-en-nosaltres pugui manifestar-se lliurament a través nostre.
El ser humà està despertant de la seva somnolència espiritual, i cada vegada se sent més atret per aquells aspectes més ocults del seu interior. Cada vegada parla més obertament de les seves inquietuds espirituals i s’adona que part del seu entorn també li passa el mateix. Ens trobem com si estiguéssim en un punt del camí on hagués de sortir a la llum i mostrar-se el veritable sentit de la nostra existència i deixar enrere la ignorància en la qual s’ha estat adossat durant tots aquests anys.
És l’hora de trobar les respostes que tant de temps ens hem estat qüestionant i mirant d’obtenir-les. Com un camp de violetes i margarides alhora, sembla com si comencessin a despuntar els primers pètals que donaran color i bellesa al camp i la natura en la qual es troben. És l’hora de despertar i adonar-nos quina és la nostra veritable essència i potencial. La nostra divinitat està esperant que li obrim la porta del nostre cor per a mostrar-se i poder portar la nostra vida cap a allò que hem vingut a fer. Deixar-nos anar i obrir-nos sense temor és una manera pràctica de començar a llençar-nos al buit, com algú pot dir.
La resposta a la vida ets tu. Tu ets el sentit de l’existència. Tu ets l’univers aquí a la Terra. Tot univers està regit per la mà de Déu. On és Déu en tu?
Aquest és el camí a seguir, a trobar-lo, sentir-lo dins nostre i deixar-lo manifestar. Llavors, ens manifestarem amb tot el nostre majestuós resplendor.
El món necessita de la nostra íntegra divinitat. Només llavors tu seràs tu, i la gent del teu entorn i tota la humanitat es beneficiaran del teu coratge mostrat per a obrir les portes del veritable ser que ets.
Al llarg dels anys m’he adonat que la vida només té un camí, el de l’amor, el de contactar amb el Déu que hi ha dins de cadascú i permetre que es mostri per allà on estiguem.
L’experiència i la instrucció rebuda des del món de la Llum m’han portat a adonar-me que la meva activitat és mostrar el camí perquè “els Déus” de la Terra puguin ser manifestats i sentits.
Una vegada així sigui, tot és possible. Les limitacions desapareixen, i les consciències desperten al sentir l’amor, la pau, l’harmonia i la serenitat a la teva vida. Un és feliç al mostrar al sanador que hi ha dins d’un mateix i al Mestre que cadascú és. Les capacitats de sanació, també per a tu, no només pels altres, així com un immens benestar es potencien en cada ser.
Només existeix amor en nosaltres, i és aquest amor que ens permet realitzar la nostra voluntat, una amb la voluntat de l’univers. És aquesta voluntat que permet sanar i crear amb la nostra intencionalitat. Sentir ens farà obrir les portes de l’auto coneixement i la saviesa.
Recordo que és savi aquell que coneix a Déu, a sí mateix.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.