dijous, 24 de febrer del 2011

2011, any de recol·locació


Aquest any 2011 serà un temps on les coses es re col•locaran, fent que cada situació, persona, relació o grup es remogui per a anar a parar al lloc que li correspon.
Durant anys hem estat movent-nos, creant i fent per a aconseguir allò que volíem. Molts han despertat i han començat a obrir-se a la vida. Això ha fet que, no només la Terra, sinó el ser humà es sacsegés i s’hagués vist en la necessitat de fer grans canvis, o canvis no desitjats, a la seva vida.
Tots els habitants d’aquest planeta ens dirigim al lloc que ens correspon segons la nostra ànima i poder, així, portar a terme allò que hem vingut a fer. Gent que transcendeix i deixa el món de la forma, relacions que s’acaben, necessitat interior de “deixar-ho tot i començar de nou”, iniciar noves feines o activitats a les que fèiem fins ara, tot això i més s’està produint en els mons de cadascú de nosaltres. També podria dir, el fet de deixar de patir, d’aconseguir allò que tant hem desitjat, sortir-nos d’un dol que semblava etern, veure la vida d’una altra manera, fer les paus en l’ambient familiar,... Aquests canvis pot representar deixar de viure i, fins i tot pensar d’una manera en concret, per a donar peu a una nova vida amb una nova actitud davant d’ella.
Mentre passem per la situació en concret, pot semblar que mai ho aconseguirem, donant la sensació que només trobem traves o dificultats, la majoria d’elles per part nostra, per a aconseguir ser com volem ser o allò que volem. Són moments de “certa preocupació”, quan en el fons, només és deixar que tot succeeixi seguint en tot moment la veu del teu cor. Ella t’indicarà el què fer mentre avances per la “suposada inestabilitat”. Per moments sembla que t’hagis de tancar i no tens ganes de parlar, alhora que pots arribar a sentir la necessitat de estar a la natura i passejar pel bosc o els camins de muntanya. Si és així, ¡feu-lo!. La naturalesa esponjarà el vostre cor i us donarà la saviesa i la serenitat necessàries per a fer front als següents moments del vostre caminar.
Res és el que sembla. Després de la tempesta ve la calma, i aquesta és molt més apreciada quan es presenta. Cada vegada hi haurà més harmonia i benestar dins vostre, i això es reflectirà en el vostre entorn.
Acabem d’iniciar, fa poc, un nou any. Les coses es mouen per a col•locar-se en el lloc que li correspon. Fins ara, hi havia peces del trencaclosques que no estaven en el seu lloc. El dibuix semblava està acabat, però quan tot encaixi perfectament, veurem que és un altre dibuix al que ens pensàvem que era. La nostra vida canviarà i ens aproparem o aconseguirem el lloc adequat en el moment oportú per a mostrar-nos al món.
Segurament, alguns de vosaltres ja haureu experimentat els inicis d’aquest “Canvi Diví”, o us trobeu a les portes d’una gran oportunitat a la vostra vida. Probablement, d’altres us anireu adonant com aneu obtenint uns resultats en les vostres actuacions no obtinguts fins el present. Tot és fruit d’aquests temps de re ordenament i equilibri. Les coses perquè tinguin sentit han de trobar-se en el lloc adequat i el moment oportú. Tanmateix en els sers humans. Ara és el temps de portar-vos al lloc idoni on pugueu mostrar-vos al món i realitzar, o començar a materialitzar la vostra voluntat. Tot i tots seguim un procés diví, segons l’evolució de les nostres ànimes.
Perquè tot sigui, hem d’escoltar el nostre cor i despertar la nostra consciència; llavors, entendrem el per què, degut que ens coneixerem més i sabrem més de la nostra naturalesa i potencial.
Un dels aspectes que he anat veient d’un temps cap a aquí, és que gent amb una mentalitat tancada, han “afluixat” la seva visió de la vida, acceptant i tolerant més als altres que no pensen com ells. Persones que es mantenien rígides a les seves postures, m’he adonat que ara, poden arribar a escoltar altres postures sense voler-les contradir o convèncer als altres conforme el que ells pensen és la veritat.
Les mentalitats s’han obert. Les postures s’han flexibilitzat, i un dels resultats degut a això, és l’apropament i la unió. Realment alguna cosa està passant en el nostre entorn. Aquells, però, que es mantenen en el seu patró, s’allunyen més dels altres, i més dolor estan creant a les seves vides. Allò que no és amorós, es va esvaint, i les portes perquè el cel es manifesti a la terra s’obren de bat a bat. Cada vegada més el món de la Llum habita entre nosaltres. Cada vegada hi ha més sers de Llum que es manifesten entre nosaltres, sers que han estat preparats e instruïts per a mantenir els pilars de la nostra ben estimada Terra. Les seves energies estan ben recolzades per aquests sers, que per cert, cada vegada en són més.
Aquestes noves fonts de Llum i Amor estan removent a tot el planeta. Els nostres interiors i entorns estan vivint uns dels moments més àlgids de l’evolució del ser humà on no hi haurà uns altres d’igual. Vosaltres sou partíceps de la major transformació del planeta i els sers que l’habiten. Tolerància, acceptació, sortir a la llum fets coneguts i amagats, ara són destapats per a portar l’equilibri i la harmonia, no només a la Terra, sinó que la seva repercussió també influeix a l’univers en el qual ens trobem, però no només a ell, sinó a tot el firmament existent.
Són moments gloriosos de la nostra existència, on la nostra ànima va dir: Sí, jo també hi vull ser i participar!
Allò del passat es desestructura. El present que no està aposentat, sacseja, i qui ja es troba preparat, materialitza. Tot està en perfecte ordre, i tu, et trobes en l’instant precís per a veure com la teva vida et porta segons el pactat. El teu cor et parlarà del què has vingut a fer. Escolta’l perquè el que puguis sentir és l’eclosió del teu ser. Endavant!
Quan més ens endinsem cap a la calor (l’estiu), segons la latitud on em trobo, i el sol resplendeixi més alt, la Llum i el benestar seran més intenses en tu. Deixarem enrere la boira per a sentir el caliu de la Llar en els nostres sers.
Cada vegada apareixeran més sanadors i el mestre que hi ha dins vostre, molts el començareu a manifestar. No us amoïneu si sereu vosaltres o no, seguiu allò que sentiu que heu de fer en tot moment, i veureu els resultats a la vostra vida. Siguin quins siguin aquests, seran el preludi d’un nou pas cap a l’Ascensió. Allò que està sintonitzat amb el que has vingut a fer, ajudarà a la resta de la humanitat.
Tots et necessitem, facis el que facis, l’important és que tu siguis tu.
Sigues! Sent la divinitat en tu i permet que Déu es manifesti a través teu.
Tu ets Llum i Amor. Mostra’ns-ho!!

Gràcies per ser.