dijous, 29 de juliol del 2010

Viure l'instant

Amb el pas del temps, sento la intensitat i la plenitud de viure en l’Ara. Visc el present, sentint la perfecció, l’harmonia, la bellesa del que els meus sentits poden captar. Jo Sóc.
Tenir la sensació que tot t’és donat i estar protegit per l’essència invisible de qui pertanyen al món de la Llum i l’Amor fa que, malgrat la visió dels altres de la teva vida, potser vegin mancança, tu et sents el ser més complert, estimat i ric del firmament.
La nostra vida depèn d’un sol moment, d’aquest,....de l’ARA.
La nostra vida és ARA.
Nosaltres som Present.
És en aquest instant únic, amorós i poderós que nosaltres podem transmutar la nostra vida actual, creant una qualitat segons sempre hem somniat.
Tu ets Present! En tu, en la teva veritable essència no existeix cap altra moment que l’ARA. Tota la teva vida depèn de l’ús que facis d’aquest Ara.
Quan connectes amb el teu cor, amb la teva naturalesa espiritual, el temps desapareix, deixant només, el Present, aquest preuat instant, que només depèn de tu i on les teves cèl•lules estan esperant les teves ordres, a través de la intencionalitat per a crear salut, amor, pau i prosperitat.
Quina grandesa el saber que tot depèn de nosaltres!
El ser humà és un ser complert, perfecte, omnipotent i creador. És vida en potencia constant que en qualsevol moment pot materialitzar-la. Aquest moment és l’Ara i Aquí.
Tenim la capacitat de decidir quina vida volem i en quin món volem viure. Saps qui té aquesta vareta màgica? Tu!!!
El que vivim depèn de nosaltres.
El que viurem depèn de nosaltres.
El que hem viscut ha depès de nosaltres.
Vivim en l’Ara.
Viurem en un Ara posterior.
Hem viscut en un Ara anterior.
Sempre hem viscut en l’Ara, i a cada instant hem decidit.
Dir no, és decidir.
Accedir, és decidir.
Enfadar-se, és decidir.
No immutar-se, és decidir.
Callar, és decidir.
Ser nosaltres, és decidir.
En tot moment estem prenent decisions, voluntària o involuntàriament. No creus que en tot moment podem crear i decidir sobre nosaltres i que ningú més ho pot fer per nosaltres?
El fet de ser Present i no passat ni futur ens portarà a la nostra realització i evolució. Quan més conscients siguem d’aquest fet, més gaudirem de la vida. A més consciència, més satisfacció tindrem a la vida i gaudirem molt més d’ella. I tot serà perquè començarem a responsabilitzar-nos d’ella.
El passat no té poder, només una influència que ens limita.
El futur no té força, perquè encara no existeix.
Només existeix un sol, únic i preuat instant: l’ARA.
És en l’Ara on nosaltres podem ser nosaltres i manifestar la nostra divinitat.
És en l’Ara on tu pots ser tu, no en el passat ni en el futur.
Estimes en l’Ara, no a través d’uns records, preocupacions o prediccions.
Sents pau i calma en el present, ara i aquí. El teu esperit pot asserenar-se ara i aquí, no en el passat ni en el futur, perquè tot succeeix “Ara”.
Ets un ser que se t’ha donat un do, entre d’altres, i és la capacitat de decidir, el lliure albir, ara i aquí.
El viscut o el que vivim és fruit de decisions anteriors, per tant, nosaltres som els responsables de la nostra vida. Podem canviar sempre quan vulguem, en qualsevol instant, ara i aquí.
Ser conscients del poder de l’Ara ens farà agafar el timó de la nostra vida i dir:
- Prou!!! Ara Jo Sóc, Ara i Aquí!
El benestar depèn de tu i només sabent que aquest instant és el més important de la teva vida, tota aquesta es realitzarà en funció de l’ús que li donis a aquest Ara i Aquí.
Tot és possible, Ara i Aquí. Tu pots!

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.......ara i aquí!

dilluns, 26 de juliol del 2010

Iniciacions de Reki: Tots els nivells


Aquest estiu, aquest mes de juliol i la primera quinzena d’agost, es realitzaran cursos de Reiki per a tots aquells que vulgueu endinsar-vos en l’auto sanació i el benestar interior.
Els cursos es faran a DARSANA, el centre ubicat a Granollers (Barcelona), al carrer Bruniquer 3 baixos, on es troba situada l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència actualment.
S’obriran grups per a tots els nivells. Els interessats podeu posar-se en contacte amb el mateix centre trucant al 938795217.
Els cursos es realitzaran durant tot un dissabte de les 10h. del matí fins a les 20h, més o menys del vespre, parant dues hores per a dinar.
Hi ha la possibilitat també, de fer grups en diumenge.
Per a més informació sobre aquestes iniciacions o la resta d’activitats de l’Escola o el centre, truqueu al telèfon nombrat anteriorment.
El centre romandrà obert aquest estiu.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 22 de juliol del 2010

Humilitat


El procés d’Ascensió és el sender que tota ànima ha de seguir per a arribar, per un costat, a la consecució de la seva part dins del Pla Diví, i per una altra, a l’evolució de la seva ànima. Aquesta evolució comporta arribar a reconèixer la veritable essència del seu ser, i per a això, cada ser humà ha d’alliberar-se de tot l’adquirit a través de la seva acceptació basat a nivell racional y cultural. Tota identificació amb el seu entorn, socialment parlant, i que s’ha fet seu per transmissió en la seva educació al llarg de la seva vida, queda impregnat com una limitació en el seu caminar que ha de ser alliberat perquè un pugui ser un mateix segons la seva veritable naturalesa. Som sers espirituals vivint una experiència terrenal. Això, a vegades, ens confon.
El procés d’Ascensió consisteix en ser un mateix cada vegada més. Arribar a mostrar la nostra integritat i deixar que el nostre potencial espiritual pugui ser manifestat per a oferir la nostra vida a un propòsit de servei a la Voluntat Divina. A major consciència espiritual, a major despertar, major és la satisfacció i plenitud en l’individu que permet que la seva ànima pugui arribar a la connexió i manifestació unísona amb Déu.
Un dels pilars, de la fortalesa d’aquest ser humà, és l’alliberament de l’ego i la manifestació de la humilitat.
Humilitat no significa debilitat o poca personalitat. Moltes vegades el ser humà confon la discreció i el ser amorós, amb algú sense principis, criteri o bobo.
La humilitat és un dels més forts valors que un ser evolucionat pot arribar a mostrar.
Humilitat és deixar que cadascú segueixi el seu ritme, però estar allà per si se’t necessita.
Humilitat és reconèixer els principis espirituals en cada cor.
Humilitat és no voler convèncer a ningú conforme la teva actitud i visió de la vida és la millor.
Humilitat és deixar que cadascú s’expressi i tu vegis en ells el camí que estan seguint sabent que el que necessiten per quan puguin arribar a venir davant teu. És sentir la compassió i el respecte per cada un dels que t’envolten, sabent que el seu camí coincideix amb el teu i que en algun moment us trobareu sabedors que el que un ha fet en aquesta encarnació li ha ajudat a l’altre a continuar endavant, per això, sense soroll ni vanitat, cadascú ha fet en silenci el millor per a aquell, sabent que també era el millor per a un mateix.
Humilitat significa adonar-te que res et pertany i que a la vegada, tot et serà donat, ja en aquests moments. Llavors, per què preocupar-nos?
Humilitat és una actitud davant la vida per a mostrar conforme nosaltres som part de la Creació amorosa i que res haurem de témer perquè tot està en el lloc adequat i s’està produint en el moment oportú. Sabent això, per què preocupar-nos?
Humilitat és reconèixer el teu poder interior i acceptar la vida tal com se’t presenta sabent que, qualsevol suposada adversitat que en aquesta pot presentar-se, és temporal y alliçonadora. Obrir el cor i veure la vida amb els seus ulls, ens permetrà adonar-nos que la nostra existència no és com ens han dit que era, sinó que es troba dins d’un Pla Superior, immensament amorós on cadascú pot enlairar la seva ànima al despertar la seva consciència, sentint a Déu en ell, perquè cadascú de nosaltres porta les llavors d’aquesta energia d’alta vibració que ens fa omnipotents.
Som sers espirituals despertant d’una somnolència espiritual. tot llueix ara, i les inquietuds espirituals es manifesten per a ser plenes i poder trobar les respostes que, des de fa temps, el nostre ser necessitava ser sabedor dels per quès de la nostra vida i els “misteris ocults de l’univers”. Tu i l’univers sou Un. Coneixent-te, coneixeràs l’univers i a tota vida que en ell habita.
Humilitat és la predisposició adequada per a arribar a les respostes que tant anhelem. Deixant l’ego a un costat ens endinsem més ràpidament en el sender de la saviesa, i quant més ens endinsem, més ens adonarem de la importància i el poder que té la presència de la humilitat. Reconèixer és el primera pas per a la sanació. Sanant ens enlairarem i equilibrarem, no tan sols la nostra vida, sinó la de tots aquells que ens envolten, perquè tots estem units a través de les nostres ànimes. Soms part d’un trencaclosques on cadascú necessita a l’altre per que la grandesa de la creació sigui completa.
Humilitat representa reconèixer la teva aportació a la humanitat i al planeta, sabent que els altres t’ajudaran, a la vegada, a seguir amb el teu camí.
Humilitat és reconèixer la teva divinitat i acceptar a cadascú tal com és, sense imposar. Aquesta és la grandesa d’un ser evolucionat.
Humilitat és poder, no debilitat.
Humilitat és reconeixement, unitat, no separació.
Humilitat és integritat, mostrant-te tal com ets segons la teva naturalesa, la teva veritable naturalesa.
La humilitat és un do apreciat avui en dia pels sers humans. Valorem quan el veiem, perquè inconscientment ens recorda que aquesta és la nostra naturalesa, i que potser, jo no l’estic mostrant com voldria.
Humilitat és una porta d’esperança pel nou ser que enlluerna en la discreció fent-nos veure la grandesa del nostre ser i el reconeixement de la nostra divinitat, de la nostra naturalesa espiritual.
Amb la humilitat un flueix millor per la vida i aporta un major grau de felicitat i goig davant les coses petites del nostre dia a dia.
Humilitat és la força de la teva saviesa i el teu ser.
La humilitat et portarà a la teva consagració degut que , tenint-ho tot, a res t’aferres, perquè, encara que no sigui així i visquis en l’austeritat, saps que tot ho tens. Llavors, per què voler fer-nos notar i preocupar-nos?
Flueix i accepta. Tot va bé.
Sigues humil.

dilluns, 19 de juliol del 2010

La Llum de les Paraules (32)

"Els defectes i la crítica són abundoses quan l’amor escaseja"
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres

dijous, 15 de juliol del 2010

Entrevista a Jordi Morella, creador d'aquest blog


- Bon dia!
- Bon dia!
- Per a començar, què destacaries d’aquest blog?
- Les seves paraules sorgides del cor, els missatges procedents de la Llum, donant peu a la reflexió i a l’enteniment del ser humà i el planeta.
- Creus que la gent no entén la vida que viu?
- El que crec és que el ser humà es basa en unes creences preestablertes des del seu naixement, i amb elles ha anat interpretant i confeccionant el seu món.
- És a dir, viu en un món irreal, imaginari?
- Per a ell és ben real, però no s’ajusta a la realitat de la creació. És com si visqués d’una manera en concret allunyat de tot contacte humà, i quan torna a la civilització, veu que els altres actuen, fan i pensen diferent. La realitat és subjectiva, i les interpretacions que es fan del que es veu i es viu limitades.
- Vols dir que el que succeeix en el món no és ben bé així i irreal?
- El que vull dir és que un veu la vida depèn del filtre que li han ensenyat a veure-ho. Però què passaria si se li treiés tot filtre que pogués tenir? Doncs que llavors veuria les coses tal com són, i no segons unes creences adquirides.
- Però sempre hem de tenir present el que hem après per a interpretar, no creus?
- És culpable aquell que menysprea a un altre? És culpable aquell que no ajuda a qui li demana ajuda? No podem decantar-nos cap a un o un altre sense entendre els motius de cadascú que els ha portat a la situació que veiem.
- Però en situacions com aquestes hi ha un que sempre té la culpa.
- Primerament, ningú és culpable de res. No hi ha culpables, però sí responsables, perquè no hi ha res en la vida d’un que no ho atregui segons se és. Si tu has atret a la teva vida algú que et maltracta, qui diries que és el responsable de la situació, la víctima o l’agressor? Mentre hi hagi víctimes, aquestes crearan als agressors. Quan un deixa de ser víctima i d’anar com a víctima per la vida, llavors fas que els agressors s’allunyin o desapareixin de la teva vida. Tot funciona segons una llei espiritual que diu que energies iguals s’atrauen. Atraiem allò segons nosaltres som.
- Vaja, que no podem prendre partit per ningú perquè tots, en el fons tenen el seu grau de responsabilitat.
- Exacte!
- No creus que es rentar-se les mans?.
- Algú, en el seu moment va dir: “Qui estigui net de tota culpa que llenci la primera pedra”. Com sabeu, ningú la va llençar. No hem de jutjar, ni criticar, i acceptar i entendre el per què succeeix el que succeeix, i no hi ha res que amb amor no es pugui resoldre.
- Què en penses de la vida’
- La vida és part d’un camí per a recordar qui ets.
- Però jo ja sé qui sóc.
- Potser tu sí, però saps què has vingut a fer i quin és el teu paper a la vida? Saps quin és el teu potencial espiritual i la teva relació amb l’univers?
- Uy! Uy! Uy! Què filosòfic et poses.
- No!, només nombro alguns dels aspectes que permeten adonar-te quin és el teu paper en el món on vivim i que et permetrà trobar el sentit de la vida. Mira, quan el ser humà pateix i viu en el dolor, les preocupacions i el desencís constant, està oblidant qui és i el veritable sentit d’aquesta vida.
- Home, és normal passar per moments així, en algun instant o altre!
- No dic que no, però donem per entès i “normal” que hem de patir per a viure i que la vida és molt dura. Serà dura i difícil, com molts diuen, mentre s’aferrin a les creences apreses i acceptades per la seva ment al llarg dels anys viscuts. Els aferraments a les creences apreses, limiten.
- ...
- Som sers complerts, il•limitats, lliures. Som sers infinits, eterns. Som sers espirituals en una experiència terrenal. Això, a molts, ens confon.
- A tu també?
- Durant anys sí. Després vaig adonar-me que la vida no era com me l’havien ensenyada, sinó una altra cosa molt diferent i més planera, on ser feliç era possible.
- I ho has aconseguit?
- Sí.
- I com podem aconseguir ser feliços?
- Començant a escoltar al teu cor i no a la teva ment. Començant a fer el major viatge que mai un pot arribar a realitzar que el portarà a la plenitud del ser: el viatge interior. Un viatge que el permetrà connectar amb el seu món més ocult i treure a la Llum tot allò que s’arrecerava en els racons més íntims i profunds negant-se a ser manifestats. Quan ens alliberem tot el que hi ha dins nostre que no ens deixa ser nosaltres, llavors, mostrarem al veritable ser que som i no el que hem estat mostrant, aparentant fins el present.
- De la manera que ho dius, sembla que sigui temptador i ens convides a endinsar-nos dins nostre.
- L’autoconeixement és el camí que et portarà a la saviesa, i aquesta al benestar interior, a la tranquil•litat, la pau, la calma i la serenor. Savi és aquell que es coneix, com diu la frase, i aquell que dóna passos cap el seu interior va veient com la seva vida va canviant cap el seu major bé.
- I com és que la gent no fa aquest viatge?
- Cada vegada hi ha més sers humans que s’endinsen a ells mateixos, i també hi ha qui continua negant-se a la veritat i a donar passos cap a la seva felicitat i a crear un món millor.
- Però si tant benestar ens aporta aquest camí, per què no el fan?
- Per por, per les resistències que hi ha en ells. Molts tenen por al desconegut. Han tardat tants anys a acostumar-se a viure en el patiment, que ara no saben viure d’una altra manera, identificant-se plenament amb ell. Ignoren quin és el seu veritable poder. Tot el que el ser humà ha creat, ho pot des crear.
- M’estàs dient que els dolors físics que un pot arribar a tenir se’ls ha provocat ell mateix?
- I també el dolor emocional, mental i espiritual en general. Som molt més de qui ens han dit que som. Som Déu.
- Una mica fort, això, no?
- Comprenc la teva reacció, però tot és degut a la nostra ignorància espiritual. Sabent qui ets, t’adonaràs de la teva divinitat.
- Què pot fer la persona perquè mostri la seva divinitat?
- Estimar, perdre les pors, i no preguntar tant!
- Home, si no et pregunto, l’entrevista s’acabarà!
- Preguntem i abans d’acabar d’escoltar la resposta ja tenim una altre pregunta a fer. Què tal si escoltem, reflexionem sobre el sentit i aprenem des del cor? Si rebem la informació del nostre entorn a través de la ment, arribarem, sovint, a un carrer sense sortida. Si rebem la informació des del cor, sabrem la certesa del què és i la veritat existent en allò, la informació o situació rebuda. Aprenguem a controlar la nostra ment, i el nostre cor ens parlarà clar i alt.
- I si callem la ment i continuem sense escoltar el nostre cor?
- Llavors sigues més pacient perquè segur que necessitaràs més temps per a què el teu interior et parli. Després de tant de temps impotent per a no poder-te parlar, ara deixa-li una estona perquè s’adoni que aquest cop sí que estàs disposat a escoltar-lo.
- Has aconseguit tot el que volies a la vida?
- De moment sí, i encara tinc aspectes que estan en camí i que en el seu moment així serà.
- Com ho fas per tenir aquest serenitat i calma?
- Sabent qui sóc, i adonant-me que jo, com tu, som Déu. Res hem de témer. Hem de viure el present i gaudir d’ell.
- I això és el que ensenyes a la gent?
- Sí, a conèixer-se, a obrir-se i a escoltar el seu cor.
- Per això la creació de l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència.
- Sí, és un espai on es pot trobar tot tipus de informació, teràpies i ajudes per a arribar a ser un mateix i poder interpretar i viure la vida segons és realment i no com ens ho han dit.
- Hi ha molta diferència, entre una manera i l’altra?
- Hi ha molta diferència entre el color negre i el blanc? Doncs aquesta és la diferència. Ens han fet creure que som limitats i hem d’anar com a víctimes, amb pors, i en canvi, som sers poderosos, on podem crear la nostra vida i ningú ens pot alterar si nosaltres no ho permeten. Ser feliços és possible, i d’una manera constant, no només a estones al llarg de la nostra vida.
- Vols dir alguna darrera paraula?
- Amb Amor podeu transmutar la més absoluta foscor que us envolta en una radiant Llum on viure en pau i harmonia és possible.
- Gràcies.
- A tu.

dilluns, 12 de juliol del 2010

Conferència sobre Autoconeixement: viatge interior cap el despertar


Conèixer-nos ens porta a la felicitat i a la joia de viure perquè ens obra les portes de la nostra Divinitat.
El camí de l’auto coneixement et farà alliberar les pors que habiten en tu i desprendre’t del ser que no es correspon amb la teva veritable naturalesa.
Vivim en un món arrelat a la forma, però tu pots ser tu, malgrat el que t’envolta, i sent tu, fins i tot, podem canviar el nostre entorn, només amb la nostra Llum i el nostre Amor.
Tu ets Llum i Amor. Ets uns ser espiritual vivint una experiència terrenal. Què tal si aprenem a gaudir-la a través de saber qui ets tu i saber quin és el teu veritable potencial?
Ets un ser perfecte, complert i il·limitat!
T’esperem el dia 22 de juliol a les 20’30h.

Ets molt més de qui et penses que ets!


Jordi Morella és terapeuta i mestre espiritual, creador de l’Escola d’Espiritualitat, d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència, ara en el Vallès, i creador i conductor del programa de ràdio La Veu del Cor, un programa sobre espiritualitat i el despertar de la consciència.


DARSANA

c/ Bruniquer 3 baixos - Granollers (Barcelona)
T. 93 8795217
http://www.darsana.net/

dijous, 8 de juliol del 2010

El sender del despertar

La Llum filtrant-se entre les branques dels arbres del meu camí, la vida i els sons que anuncien un nou dia, fan ressorgir del meu interior un estat de protecció, guia i esperança. Els meus ulls reben el missatge de tot el que veig i percebo amb els meus sentits.
Em trobo en el sender, iniciat fa anys, que em porta a la meva plena realització. El despertar de la meva consciència va més enllà del meu present adonant-me del meu procés i el per què del viscut.
Tots els senders porten al despertar. En algun moment del camí, en el qual un es troba, el porta a plantejar-se si realment el seu avanç es troba en la direcció adequada. En algun moment el ser humà s’asseu i reflexiona si la seva direcció és la correcta.
Tots els camins et porten, en el moment adequat, als inics del despertar.
Un dels motius pels quals hem arribat a aquesta dimensió, a la vida actual, és per a ajudar a la nostra ànima vers la seva evolució dins del lliure albir. La veritable maduresa s’aconsegueix al despertar la nostra consciència espiritual. l’adonar-nos de qui som nosaltres realment i d’on venim. Les clàssiques preguntes de: qui sóc jo? D’on vinc? A on vaig? i d’altres relacionades amb la nostra existència tenen una resposta, però no des de la vessant terrenal, sinó espiritual.
DESPERTAR és la paraula que la nostra ànima està esperant que succeeixi. Identificar-nos amb el que se’ns ha dit, viscut o escoltat ens arrela encara més en la ignorància de la nostra essència. Allò que veiem, experimentem no és el que sembla. És com si ens centréssim en un fotograma d’una pel•lícula i nosaltres creéssim tota la pel•lícula basant-nos en aquest fotograma. Realment el director coincidiria amb la nostra interpretació i el final? Despertar és adonar-nos que amb el que nosaltres ens hem identificat ha estat amb la interpretació subjectiva d’un fotograma.
Despertar és connectar amb el nostre cor, escoltar-lo i seguir les seves directrius.
Despertar és no identificar-nos amb el nostre passat.
Despertar és donar-nos compte que hem viscut en unes limitacions i som sers omnipotents, complerts i perfectes.
Despertar és saber que no ets cos, sinó esperit, i que aquest esperit posseeix la llavor estel•lar de l’energia creadora de tota vida, donant-te a conèixer que tu ets Déu. La teva divinitat et permetrà anar més enllà del dolor i el malestar i viure la vida en la felicitat, sentint-te estimat més enllà dels llocs físics on puguis trobar-te.
Avancem pel sender del despertar constantment i quan més ens alliberem de tot l’aprés i acceptat com a nostre segons els patrons de la nostra cultura, societat i convencionalismes, més serem nosaltres, i més ens adonarem del veritable sentit de la vida i la manera de viure-la segons cadascú.
La consciència espiritual ens portarà a la nostra Ascensió. En ella gaudirem de la nostra existència i l’amor apareixerà en nosaltres, l’amor pur i incondicional procedent de la nostra veritable Llar, més enllà del nostre estimat planeta.
Despertar és adonar-te de qui ets en veritat i connectar amb la saviesa del teu cor, perdent les pors per a arribar a ser tu i dirigir-te amb pas ferm i humil, alhora, cap al veritable ser que ets, deixant-lo manifestar i mostrar al món la teva Llum i el teu Amor.
La saviesa consisteix en conèixer-se un mateix, i aquest procés comportar una introspecció, un viatge interior per a conèixer la teva naturalesa, molt diferent a la que hauràs manifestat, segurament, fins el present. La pau, la serenitat, la calma, l’harmonia i una gran sensació d’amor, guia i protecció apareixen en el teu ser, sabent que res ni ningú pot alterar-te si tu no li dones permís perquè així sigui.
El veritable ser il•luminat sap de la seva naturalesa i el seu potencial espiritual. Sap que “Déu en ell” actua a través d’ell. No que “alguna cosa de fora” entra en ell i es manifesta, sinó que la veritable essència del ser es manifesta en ell, perquè és part de l’energia amorosa i creativa de l’univers. Ell és Déu. Quant més ens alliberem del nostre passat, més deixarem que el veritable ser que hi ha en nosaltres pugui manifestar-se. Quan així sigui, el benestar començarà a manifestar-se a la nostra vida de manera constant, gaudint d’una qualitat de vida inimaginada fins a aquells instants.
Tots avancem per aquest sender del despertar, uns amb consciència i d’altres inconscientment, però que els porta, en el seu moment, a replantejar-se si la vida és realment això o hi ha alguna cosa més en ella. Aquest “alguna cosa més” és l’inici del despertar. Endinsant-nos en ell, arribarem a nosaltres. Arribant a nosaltres, trobarem a Déu, la plenitud.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 5 de juliol del 2010

Escola d'Estiu


Si aquest juliol, en la segona quinzena del 19 al 24 feu vacances o voleu dedicar un temps a vosaltres, de cara al vostre benestar i procés de creixement, el centre DARSANA de Granollers (Barcelona) organitza la primera Escola d’Estiu sobre Auto coneixement i el despertar de la consciència. Seran tallers de 2’5h. cada tarda de dilluns a divendres, mentre que pel matí hi ha possibilitat de poder fer diferents tipus de Meditacions (veure l’esquema de més avall). Cadascú tria el tipus de meditació o tallers als que vulgueu assistir, podent venir a tots de cara a un inici d’obrir les portes del nostre procés d’evolució personal, o un aprofundiment en algun dels aspectes a tractar.
Les meditacions del matí començaran a les 10h. La durada d’elles depèn del tipus que es facin:
• Dilluns 19: Meditació i Relaxació (1h.)
• Dimecres 21: Meditació amb Àngels (1’15h.)
• Divendres 23: Sessió de Puresa Espiritual (1’30h.)
Per les tardes és quan es faran els seminaris o tallers. El temari serà:
• Dilluns: Els pensaments. El pensament positiu.
• Dimarts: Viure el present. El poder de l’Ara.
• Dimecres: Sanació emocional a través de l’escriptura.
• Dijous: Viure Conscientment.
• Divendres: Fluir per la vida. La Rendició.

Els tallers començaran a les 17h. fins a les 19’30h.
El dissabte 24, es realitzarà un curs de Reiki II Nivell per a tots aquells que ja hàgiu fet el primer (tot el dia).
Per a més informació truqueu a Darsana al 938795217.
Les inscripcions s’hauran de fer amb anterioritat a l’inici de les activitats en el mateix centre abonant l’aportació de l’activitat. Darsana es troba en el c/ Bruniquer nº 3 – Granollers (davant la policlínica)

Si voleu que aquestes activitats o les de l’Escola d’Autoconeixement i el Despertar de la Consciència es facin a la vostra població, centre, escola o associació, truqueu al 606098752 o bé envieu un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es constant el vostre motiu i un telèfon de contacte.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
Una abraçada.

dijous, 1 de juliol del 2010

Ha desaparegut el vel


La sensació que es té quan se senten les presències dels sers que pertanyen a un món subtil de la Llum envoltant-nos, fa que s’allunyin totes les pors i els dubtes de si el teu camí a la vida acabarà bé. Tot es converteix en una sensació de pau, ordre, harmonia, amor, protecció i el fet de “sentir-te a casa, amb la família”. No es dubte quan sentim aquestes energies plenes de Llum i Amor amb nosaltres. Ells estan amb nosaltres, entre nosaltres, i quan ens obrim a ells, tot sembla canviar: els nostres pensaments deixen de ser reiteratius, les preocupacions desapareixen, les pors s’esvaeixen i saps, llavors, que passi el que passi, res hauràs de témer perquè el que et succeirà serà l’adequat per a portar-te al teu major bé. Per moments et deixaràs anar del tot i et lliuraràs a la vida, a les seves mans, perquè junts, caminareu cap a la teva evolució. És com si haguessis de travessar un abisme, i trobant-te on la terra queda tallada veus l’altra riba sabent que hi arribaràs. Llavors, malgrat no haver cap pont que les uneixi, veus com en el fons, la terra mai ha deixat d’existir, i just per on et trobes apareixen unes lloses que et porten a l’altre costat.
Ha acabat el temps de ser dos mons separats però alhora convivint en el mateix espai.
Actualment, el vel que separava la terrenalitat i l’espiritualitat s’ha fos, barrejant-se un amb l’altre. L’univers i el ser humà ara són un i la relació entre el firmament i el ser encarnat un de sol.
Som part de l’immens espai que hi ha sobre nostre quan mirem amunt, tant de dia com de nit. Anys enrere només uns quants podien entrar en contacte amb els “habitants” de l’altre costat del vel, però el teló s’ha alçat i tots formem, ara, una mateixa companyia, representant una Voluntat Superior pel major bé del firmament.
D’arreu del cel arriben, cada vegada més, sers d’energia subtil per a relacionar-se amb nosaltres, per a fer del nostre planeta un lloc on viure i poder, tots plegats, fer una nova humanitat. Habiten entre nosaltres i cada vegada en són més. Ha arribat l’hora que el cel i la terra siguin un. Legions d’àngels, arcàngels i altres sers lluminosos i plens d’amor al servei de la Gran Voluntat Divina es troben entre nosaltres per a ajudar a enlairar al ser humà que habita aquest món en el qual ens trobem.
No estem sols, ni mai ho hem estat. Les energies dels nous temps abracen les essències de qui existim en aquesta encarnació. Ha arribat l’hora de donar de la mà a aquests sers d’energies més subtils a les nostres, procedents, tots plegats, de la mateixa Font Creadora de Vida.
Què podem fer per a sentir-los i acceptar-los a les nostres vides? Senzillament obrir el cor i deixar que ell ens parli, que ells ens parlin. Quan deixem que el nostre interior s’obri, asserenem la nostra ment i ens deixem anar, les seves presències es manifestaran. No hi ha res més amorós amb una gran sensació de plenitud i de “ser a casa” que deixar que ens abracin. Hi ha tant d’amor en aquestes trobades, en aquestes “unions”!
Ara tothom pot sentir-los i saber d’ells, només cal voler-ho, callar la nostra ment i obrir el nostre cor. En aquest estat de “deixadesa” és quan donem peu a poder-los sentir. És des d’aquest estat que podem sentir l’Amor de la Llar en nosaltres. Som sers espirituals, i quan ens obrim és quan la nostra veritable essència es manifesta. És quan “els germans es retroben”.
A mesura que la Terra va evolucionant, va enlairant les seves energies, més es predisposa tot que aquell ser humà que vol contactar amb casa i sentir el caliu de la seva veritable Llar, pugui fer-ho. Ja no només uns quants poden contactar amb els nostres germans de la Llum.
Tu també ets Llum i Amor, i per tant, connectant amb elles, et permetrà sentir la sensació de protecció, guia i estima de tots aquells sers que estan amb tu i per a tu per a ajudar-te en la teva vida des del teu naixement. No estàs sol.
Pots comunicar-te amb Ells i ser Un amb Ells. No es necessita ser algú especial per a fer-ho. Recorda: el vel ha estat enretirat. Ja no existeix. Les vibracions del planeta cada vegada s’apropen més a les d’Ells. Tu ets un àngel encarnat. Ets un ser diví dins d’un cos, i això, probablement, et confon. Tu ets esperit, com Ells, no ets forma. Aquesta que veus quan et mires en el mirall només és el reflex del teu procés d’aprenentatge, d’evolució. El que hi ha dins de la matèria és el que predomina i compte per a poder “visitar la Llar d’on provens i els teus germans de la Llum”. Tothom ho pot fer. Tothom pot aconseguir-ho. Només cal que per un moment no t’identifiquis amb la forma i sentis al veritable ser que hi ha en tu.
Hi ha tant d’Amor per a tu des de la Llar!
Aprèn a obrir el teu cor i deixa que aquest et porti. Tan se val l’ocupació que tinguis en aquesta encarnació, només cal que busquis uns moments de serenor i voler que qui són amb tu des del teu naixement, puguin “donar-te un cop de mà” i rebre les energies amoroses que et transmeten. Parla’ls i digue’ls que t’abracin. Queda’t una estona quiet, en silenci, i sent. Aquest pot ser un bon principi. Amb el temps escolta el teu cor, perquè a través d’ell es comuniquen.
Una nova vida i un nou ser humà està apareixent en el planeta. Molts d’ells estan vivint la seva resurrecció i tu ets un d’ells. Durant una estona cada dia, regala’t una visita amb els teus “guies angelicals”. Hi ha tant que et volen dir! Escolta’ls perquè ha arribat l’hora que la teva vida doni un tomb per a mostrar al veritable ser que hi ha en tu i està trucant a la porta per a manifestar-se.
El teu ser, un àngel encarnat, torna a casa després de moltes vides. El Pare t’acollirà i una gran festa es farà pel teu despertar.
Una nova vida iniciaràs i el teu cos i el teu esperit reposaran en la immensitat de la placidesa amorosa, harmoniosa i serena de saber que en tot moment estàs a “Casa”.

Que l’Amor i la pau siguin en tu, germà/na de la Llum.