dilluns, 8 de novembre del 2010

Insistint cap a la Llum

Bé! Sembla que per fi el programa de ràdio La Veu del Cor pugui ser escoltat més enllà de les limitacions de la seva freqüència. Tots aquells que vulgueu, ara podreu escoltar-lo, bé en directe pel 90.7 FM o a través d’internet a la web www.ivoox.com .
Ja hem començat a penjar els programes des del primer, esperant poder-ho fer amb tots els altres. El que haureu de fer és entrar a la web anterior i quan l’obriu heu de posar en el requadre de recerca de dalt, el nom La Veu del Cor, i us sortiran els programes ja realitzats, que fins aquest moment han estat tres. Tot i així, espero que els pugueu trobar tots, sinó de mica en mica els anirem penjant. De moment ja hi ha dos, encara que pot ser que quan vosaltres entreu ja es trobin els tres.
Una altra nova notícia és per la gent del poble de Cardedeu, perquè podran escoltar el programa novament en les dues reposicions que es faran a partir d’aquesta setmana, els dimarts a les 19h. i els diumenges a les 18h.
Sembla que tot vulgui començar a engegar correctament.
Des de l’inici de les seves emissions, el programa s’ha trobat bloquejat i amb molts impediments degut a les energies existents a l’emissora. Entitats de baixa vibració han estat impedint que les emissions puguin fer-se amb tota normalitat. Ens hem trobat que els micròfons no anaven com haurien d’anar, que portant una estona “en directe”ens hem adonat que el programa no es gravava i haver de tornar a començar, i així amb d’altres impediments perquè les energies del programa puguin ser instaurades a Ràdio Cardedeu. Ens han volgut bloquejar per a no sortir per antena i tot ens anés malament, però haig de dir que les energies de les persones que portem el programa hem anat superant tots els impediments i fer que, amb més rapidesa o lentitud, mirar de contrarestar les incidències provocades per aquestes energies denses de l’entorn d’on emetem. Encara estem en aquest procés, sabent que arribarà el dia, ja proper, que tot fluirà. Posant Llum o enviant llum a la ràdio, farem que el missatge dels nous temps pugui ser transmès per tots els racons del planeta.
La Veu del Cor pretén aportar un enteniment i uns punts de reflexió i aclariment sobre la nostra existència, l’auto coneixement i el despertar de la consciència. Vol obrir les portes de la comprensió de la vida des de la vessant espiritual que és la que ens permet veure clar i saber el per què succeeix el que succeeix a la nostra vida i el planeta.
Aquestes entitats, aquesta energia de baixa vibració ha fet tot el possible perquè no puguem mostrar un programa que parla d’espiritualitat des del cor.
Per això tot s’ha endarrerit i no ha acabat d’anar bé. Aquests incidents només han succeït en el nostre programa, no amb els altres de l’emissora.
Agraeixo a tots aquells que col•laboren amb el programa, portadors de la nova energia i enlairant les vibracions existents en el planeta, i com no!, en l’estudi de ràdio Cardedeu i el seu entorn.
Espero que d’ara en endavant la fluïdesa pugui ser la pauta de La Veu del Cor.
Us anuncio, també, que aquest dimecres dia 10 parlarem sobre cóm perdre les pors.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.