dilluns, 31 d’agost del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat pel mes de setembre


Primerament vull donar-vos la benvinguda a aquesta nova temporada després del període de vacances. Benvinguts sigueu tots, novament!
Comencem un nou curs amb forces renovades i amb moltes més esperances de cara a una millor aportació de benestar i felicitat per a la humanitat i el planeta. A continuació us presento els esglaons per a tots aquells que vulgueu endinsar-vos al vostre interior i donar nous passos cap el vostre procés d’evolució. Aquí teniu la nova programació per a aquest mes de setembre:

A Premià de Mar (Barcelona):


- Sessió de puresa espiritual:
Dia 11, divendres matí a les 10h.
Dia 11, divendres tarda a les 19h.
Aportació: 20€

- Curs “Qui sóc jo?”
Inici: dia 9, dimecres matí, de les 10h. fins a les 11’30h.
Durada: sis sessions d’1’5h. cadascuna
Aportació: 100€

- Curs “El Poder de la Ment”
Inici: dia 17, dijous matí de les 10h. fins a les 11’30h.
Durada: cinc sessions d’1’5h. cadascuna
Aportació: 90€

- Curs “Viure Conscientment”
Inici: dia 18, divendres matí de les 10h. fina a les 11’30h.
Durada: 4 sessions d’1’5h. cadascuna.
Aportació: 80€



A El Masnou (Barcelona)


- Taller “Aprendre de la vida”
Dia 5, dissabte matí de les 10h. a les 14h.
Dia 14, dilluns matí de les 10h. a les 4h.
Dia 26, dissabte matí de les 10h. a les 14h.
Aportació al taller: 70€

- Curs “El Poder de la Paraula i els canvis”
Inici: dimarts dia 8 vespre, de les 20h. a les 21’30h.
Durada: sis sessions d’1’5h. cadascuna
Aportació: 100€

- Curs “El Nen Interior”
Inici: dimecres 9 vespre, de les 20h. a les 21’30h.
Durada: 5 sessions d’1’5h. cadascuna.
Aportació: 90€

- Taller “La Llei d’Atracció”
Dia 12, dissabte matí de les 10h. a les 14h.
Dia 21, dilluns tarda, de les 16’30h. a les 20’30h.
Aportació: 70€

- Taller de “Reafirmació Personal”
Dia 12, dissabte tarda, de les 16’30h. fins a les 20’30h.
Dia 21, dilluns matí, de les 10h. fins a les 14h.
Aportació: 70€

- Taller sobre “La Rendició” (a la vida)
Dia 14, dilluns tarda, de les 16’30h. fins a les 20’30h.
Dia 19, dissabte matí, de les 10h. fins a les 14h.
Aportació: 70€

- Curs sobre “La Mort”
Dia 20, diumenge tot el dia, de les 10h. fins a les 19h.
Aportació: 90€

- Curs de “Reiki I Nivell”
Dia 27, diumenge tot el dia, de les 10h. fins a les 20h.
Aportació: 150€


En totes les activitats caldrà trucar abans per a reservar la plaça d’assistència. Per a més informació podeu trucar al 606098752 (Jordi), si es vol fer a Premià de Mar; o bé al 935404843 si us va millor assistir al Centre L’essència d’El Masnou.
També podeu rebre informació enviant un mail a emaeljordimorella@yahoo.es

Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 26 d’agost del 2009

El gran repte


Quin és el gran repte de la teva vida en aquests moments? Quin és aquell aspecte de la teva vida que si canviés, canviaria tota ella? Què és allò que la resta de la teva vida canviaria sentint-te tu millor i gaudint molt més de la vida, sent tu feliç (o potser encara més). Quin és el repte de la teva vida? Quina és aquella part de tu que canviant-la, tot canviaria?
Vivim com empentats per uns rols socials i convencionalismes que ens han inculcat i nosaltres els hem acceptat perquè veiem que quasi tothom els feia. Hem seguit un camí establert segons uns patrons potser no sempre decidits per nosaltres mateixos, basats en unes pors, una visió de mancança, o poc automereixement per no confiar plenament amb nosaltres o pensar que no podríem fer allò que, en el fons, és el que ens agrada i sabem fer des del cor, no des de la ment.
La vida transcorre amb una guia no sempre com nosaltres voldríem. En moments claus callem, assentim, claudiquem, o senzillament no ens atrevim a ser nosaltres mateixos, fins a tancant-nos del tot. Hem arribat on hem arribat i moltes vegades mirem enrere i diem que la vida és molt dura, i que hem d’aguantar el que ens ha tocat viure. Segur que és així?. Ara s’entén perquè el ser humà arriba a patir i a no aconseguir sempre allò que vol.
Què és allò que si canviés a la teva vida, tu series feliç del tot, gaudint sense dolor i divertint-te plenament?
Imagina’t que poguessis canviar una cosa de la teva vida, una de sola, i que si canviés aquest aspecte, tot l’altre s’aniria recol·locant i solucionant per sí sol. Què seria? Què és allò que et permetria ser tu del tot si ho canviessis?
Doncs, bé, dedica’t en ple a això, perquè arrel d’aquest canvi, la resta de la teva vida s’anirà equilibrant i reajustant segons creus que has de viure. Tu pots canviar la teva vida. Ens pensem que estem atrapats i indefensos però aquests pensaments i visió de la vida només són fruit del poc autoconeixement i valoració sobre un mateix. La ignorància de qui és un, crea un estancament i unes limitacions en el ser humà que el converteix en algú posat en una realitat irreal i fictícia.
Pensa en allò que voldries canviar a la teva vida i dedica’t en ple fins a aconseguir-ho. Tota la resta vindrà per sí sol. Ves al centre de les teves preocupacions i deixa que tot es col·loqui al seu lloc, al fer tu el que has de fer en relació a la situació. Tu has de posar la teva part, i aquesta part que es troba dins teu, no consisteix en tenir diners, una feina o unes bones relacions, sinó en saber què hi ha en tu que no et deixa ser tu en relació al fet i que estàs bloquejant. El que busques es troba dins teu, no a fora. Els altres no tenen les culpes del què et passa, sinó el teu paper de víctima, com a ser humà espantat per la poca autoestima, consciència o vàlua al llarg dels anys. És tenir una actitud diferent a la que tens actualment.
Què és allò que si canviés de la teva vida, tot canviaria? Quin és el gran repte de la teva vida? Canvia’l i la teva vida donarà un tomb cap el ple benestar. El gran repte es troba en tu. Som sers amb un gran potencial espiritual, i aquestes capacitats innates des del nostre naixement són amb nosaltres des del primer dia. Busca’ls i allibera’t del teu passat perquè aquest no pertany al present, és passat. Aquest ja no tornarà. No tinguis por i confia que els nous temps que vivim, ens permetran arribar a un aspecte molt important en el ser humà: la integritat. Sigues tu i deixa que tot sigui. Allò que vols, ho atrauràs.
Confia plenament en el resultat, perquè els grans reptes a la vida ens aporten grans resultats pel nostre major bé. Els millors resultats venen dels grans reptes:encarats sent tu. Allibera’t de les pors, la desconfiança, els recels, l’odi i els aferraments, i llavors, començaràs a trobar un sentit a la teva vida i a saber el què és ser feliç i sentir l’amor en tu.
Què és allò que necessites canviar perquè llavors tot sigui com tu creus que ha de ser?
Quin és el teu gran repte? Pensa que no estaràs sol/a. També estaràs amb tu.
Que l’amor, la pau i el coratge siguin en tu.

diumenge, 23 d’agost del 2009

Curs 2009-2010 de l'Escola d'Espiritualitat

Benvinguts al nou curs !

Des dels inicis d’aquest espai dedicat a l’autoconeixement, el despertar de la consciència i la sanació, a cada temporada s’ha vist la necessitat de fer modificacions perquè pugui arribar al màxim possible de persones, i de la millor manera, perquè puguin satisfer les seves inquietuds espirituals i connectar amb la seva divinitat, aquesta part amorosa que cadascú té.
Aquest nou curs que començarem també s’han fet uns reajustaments en la estructura de l’Escola pel millor aprenentatge d’aquells que hi assistiu. Ha variat algun bloc, així com la durada i condicions d’alguns d’ells. (Veure el gràfic)
El temps del canvi ja s’ha iniciat, així com l’hora d’alliberar el nostre passat per a arribar a ser nosaltres i mostrar al veritable ser que som. L’Escola és un espai iniciàtic ple de Llum, Amor i Sanació on podràs rebre l’enteniment del per què de tot el que et succeeix a la vida, en el teu entorn i qui ets tu realment.
La felicitat, la pau i el benestar interior són possibles si ens predisposem a obrir el nostre cor i alliberar-nos de la nostra ment per a adonar-nos de qui som realment i no qui ens pensem que som.
El programa de l’Escola d’aquest mes de setembre és el següent:


1. -Qui sóc jo? - 6 sessions - 100€
2.- El Poder de la Ment - 5 sessions - 90€
3.- El Poder de la Paraula i els canvis - 6 sessions - 100€
4.- Viure Conscientment - 4 sessions - 80
5.- La Mort - 5 sessions -90€
6.-
El Nen Interior - 5 sessions - 90€
7.- Els Somnis - 8 sessions - 120€
8.- El Gran Pla Diví (el per què de tot) - 6 sessions - 100€
9.- La Mestria - 8 sessions -200€
10.- Reiki:
- adults:
· 1r i 2n. Nivell . Tot un dia - 150€
· Mestria. Tot un dia - 200€
- iniciació pels nens: 8 sessions/1h. - 100€
11.- Tallers d’Espiritualitat pràctica:
- La Llei d’Atracció (demana i se’t donarà) - 70€
- Domesticar la ment - 70€
- Escriptura Emocional - 5 sessions de 2h. cadascuna - 120€
- La Rendició - 70€
- Aprendre de la Vida - 70€
- Reafirmació personal - 70€
- Meditació i relaxament - 1h. setmanal - 50€/mes
- Meditació i relaxament (nens) - 1 sessió de 50' setmanal - 40€/mes
- Meditació mensual - 20€
- Taller de Puresa espiritual - 20€

Les activitats les trobareu a El Masnou (Barcelona), i a Premià de Mar (Barcelona). Si voleu rebre informació sobre les activitats presentades, o d’altres, podeu trucar al 606098752 (Premià de Mar), o al 935404843 (El Masnou). També podeu enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es . Hi ha horaris de matí, tarda, nit i cap de setmana.
Us recordo, també, que si voleu demanar hora per les sessions individuals de teràpia, heu de trucar igualment, als telèfons nombrats. Caldrà demanar hora amb antelació.
Per a inscriure’s a les activitats de l`Escola s’haurà de fer la inscripció dies abans, fent l’aportació (ingrés) del curs triat. Per a més informació, truqueu als telèfons anteriors. Places limitades.
També us faig saber que si voleu saber les activitats de cada mes a fer i les novetats que puguin arribar a sorgir al llarg dels mesos les trobareu publicades al blog http://emael.blogspot.com . Les activitats del centre L’essència d’El Masnou també les podreu trobar a la seva web www.lessencia.com .

L’ Escola d’Espiritualitat està arribant cada vegada a més gent, esperant que en aquest nou curs pugui arribar a molta més, per a fer entre tots, un món millor i ple d’amor, i perquè la nostra pròpia vida sigui una font de pau, harmonia i assossegament.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 20 d’agost del 2009

Experiència de superació personal

M’agradaria, avui, regalar­-vos un exemple clar d’una experiència de superació personal d’una persona de nom Mercè que cert dia va venir al programa de ràdio que tinc a ràdio Premià de Mar a explicar com va mirar a la vida cara a cara quan aquesta semblava donar-li l’esquena i no li permetia ser feliç aconseguint vèncer la situació que vivia en aquells moments i el passat que la perseguia. Aquí la teniu:

Bé, doncs temps enrere jo tenia la creença de que perquè les persones m'estimessin havia de creure'ls i fer-los contents. Resumint, per mi eren mes importants les necessitats dels altres que les meves, i així, jo mai actuava en funció dels meus desitjos si no dels altres.
Per què era així? La meva mare va ser una dona dominant que em va fer responsable dels 5 germans que varen anar naixent darrera meu, i altres responsabilitats de la casa que vaig adquirir, ja que ella sempre es trobava malament i jo em sentia obligada, fins que vaig assolir aquesta situació com una obligació. Així doncs el primer noi que em va demanar per ser “novios” li vaig dir que si. Tot i que jo era molt jove per saber el què volia, però en canvi si que sabia quines eren les meves obligacions com a esposa. La meva mare sempre m'ho deia: quant et casis seràs una dona preparada per a portar una casa i mai tindràs problemes amb el teu matrimoni. Em vaig casar feliç, veient el matrimoni com una mena d'alliberament de les moltes obligacions que tenia a casa meva. Però no havia aprés la lliçó mes important: saber-me estimar, valorar i ser jo mateixa.
Al cap d'un curt espai de temps em trobava sota el domini absolut del segon Mestre que la vida em donava per seguir ensenyant-me com m'havia de comportar amb mi mateixa. Admeto que he estat prou dura per aprendre, però que hi farem....!
Evidentment, no vaig ser feliç, en el matrimoni. Quant mes temps passava em revelava més amb la meva situació, i entre disgustos i plors clamava el cel la resposta de per què les coses m'anaven d'aquella manera, més no podia trobar-la per que jo no la veia.
La “traca” final va començar l'any 2000, quan el meu marit va tenir un infart cerebral que el va deixar com si fos un nadó de 90 kg. Doncs bé, un altre cop em vaig sentir obligada a posar-me a l'esquena una càrrega que ja no podia suportar. El setembre del 2005 vaig agafar el càncer de pit. Els metges van dir-me que era una mica gran, mesurava més de 3 cm. i que segurament m'haurien de fer la mastectomia complerta (extirpar-me el pit). Aquell dia anava acompanyada de la meva germana petita (la Fani). Les dues ens varem mirar i no varem poder dir res. Quan érem al carrer em va dir:
- Què, penses continuar sent una víctima, o potser ara decidiràs canviar la teva vida, començant a estimar-te una miqueta?
Aquella pregunta només tenia dues respostes i l'hi vaig dir: “sé que tu m'ajudaràs, però el que et dic és que avui, per a mi, comença una nova vida en la que penso fer el que m’he passat tota la vida esperant que fessin els altres, estimar-me”. Nomes puc dir que després d'aquella afirmació ja vaig sentir que aquell procés no seria greu i que el meu pit no l'arrancarien.
El primer pas va ser portar el meu marit a una residencia i vaig quedar-me sola a casa.
Cada dia que passava em sentia més feliç, en aquella situació de llibertat, nova per mi.
Les meves germanes petites, a qui porto 20 anys, es van abocar a mi com dolls d'aigua beneïda, que no paraven de donar-me força. Els meus fills, (tinc dos nois) he de dir, van fer tot el que van poder per mi. Però elles en aquella etapa no treballaven i podia contar-hi.
Com que sóc naturòpata holística, vaig pensar que a més de la ment, també havia de cuidar el cos i des de aleshores,vaig fer una dieta absolutament vegetal i depurativa. Així el meu sistema anímic i físic va resistir les sessions de “quimio” que me les van fer abans de operar-me, per tal de reduir una mica aquell tumor.
Durant tot aquest procés la Fani m'aportava la lectura que millor m'anava per ajudar-me en el meu canvi personal: Annie Marquier, Wayne Dyer, Deepak Chopra, etc.... fins que el 15 de març del 2006 m'operaven. Tal com ja us havia dit a l'hora de la operació els metges només varen trobar una petita boleta que media 9m.m, així doncs, no va ser necessari extirpar el pit, tot i que van treure el gangli. Als 15 dies, van començar amb la radioteràpia, 25 sessions i el juny del 2006 el meu calvari de tractaments, es va acabar. El meu cabell ja havia començat a créixer i tot i que el meu canvi físic havia estat substancial. Jo cada dia tenia mes força, (la força que sortia de dins meu i que em feia repetir-me a totes hores que mai més deixaria d'estimar-me).
Aquell estiu va ser per mi com una resurrecció. Una amiga em va convidar uns dies a la seva casa de Calonge (Girona), tenia una barqueta al port de Pálamos. El primer dia que varem sortir a navegar i els meus ulls van començar a veure aquesta Costa Brava, tan preciosa que tenim, ploraven com dues fonts, ja que per mi era com si allò que havia vist tantes vegades fora la primera vegada que m'ho mirava i vaig sentir com si hagués revifat d'una trista mort per sorgir a una nova vida mes rica i plena que la que abans tenia. Quant penso en aquell estiu encara m'emociono.
Es clar que això no era el final d'una pel·lícula feliç i el setembre el meu marit, va dir que jo estava bé i que ell tornava a casa. La veritat es que jo dins meu sentia que no podria tornar a suportar aquella situació, més la seva tossudesa, les pressions d'alguns familiars i la llàstima que a mi m'inspirava em van afeblir i altre cop la Mercè sota el
domini, i mai millor dit, doncs enseguida em vaig adonar de l'error, però ja estava fet i m'ho combinava com podia amb una noia que vaig agafar per que ella fes la força que jo no podia fer.
El mes d'octubre la Fani m'anuncia que ella i la Mireia (una altra germana meva) s'han apuntat a fer “Un curs de Miracles”. Com era natural jo ja no m’hi podia apuntar perquè la situació em mantenia lligada a casa pendent de les necessitats del meu marit i ell no volia que jo sortís. Els vaig demanar que me'l gravessin per poder escoltar-lo a casa. Al sentir aquelles paraules em vaig adonar que altre cop m'havia equivocat i m'havia oblidat de mi mateixa, posant-me al servei d'una persona que no m'estimava ni em respectava, però ja estava fet i no tenia la manera de sortir-me’n. A primers de desembre vaig aconseguir apuntar-me al curs de Biodescodificació i vaig començar a entendre com es podien curar les malalties, doncs jo ja sabia per la meva professió que gairebé totes eren d'origen psico-somàtic, però el que no sabia era que malalties tan greus es poguessin descodificar.
La meva vida era plena d'oportunitats per poder-me’n sortir de la pròpia ignorància envers la realitat de l'ésser humà. El gener de 2007 en una anàlisis troben que torno a tenir cèl·lules cancerígenes. Apa! Mercè... tornem-hi que no ha estat res!
Aleshores em començo a prendre les coses d'una altra manera. Em descodifico i a finals de febrer les cèl·lules semblen que ja no hi són. Bé, ja estic mes tranquil·la, però la meva situació personal no ha canviat i segueixo patint les inclemències del malalt. En el mes de juliol torna a sortir l’anàlisi alterat. Bé ara ja ho tinc clar, si jo no prenc la decisió ningú ho farà per mi. Així doncs, em reuneixo amb els meus fills i els dic: “ho sento molt, però el pare ha d'ingressar en un centre on puguin fer-se càrrec d'ell, jo ja no puc mes”. Els fills ho entenen i em diuen que ells li parlaran. La resposta d'ell va ser: “no vull sortir de casa meva”. Al que jo responc fredament: “doncs si ni tu no vols sortir ho faré jo i ja t'espavilaràs”. Tots sabíem, i ell també, que sense mi no podia estar a casa, ja que tot el pes de la situació el portava jo. Malauradament aquest procés va ser molt dur, doncs ell i els seus germans van iniciar una campanya difamadora contra mi, que fins i tot va comportar una denuncia a la advocada de la AAVV I a l'assistent social de la llei de dependència. En aquest cas la resposta positiva la van donar els meus fills i ells van acabar amb aquella situació tan agressiva contra mi.
L’estiu va ser molt dur, doncs no varem trobar plaça a cap centre. L’1 d'octubre va ingressar en una residència que es troba a prop de casa i es un centre de luxe en el que esta molt bé atès.
Sobre la meva malaltia..... els metges volen aclarir el què passa amb els anàlisis i es passen dos mesos fent-me tota mena de proves. El dia 28 de novembre em treuen sang i el 2 de desembre vaig a visita. El metge em diu: “no sé què has fet, però en aquests moments, totes les probes són negatives, i l’anàlisi perfecte. Estàs molt bé, neta. No tens res”.

La meva resposta va ser... Ja he après a estimar-me”

dilluns, 17 d’agost del 2009

La Llum de les Paraules (26)

"No t’amoïnis per si aconseguiràs el teu objectiu. Dirigeix-te cap a ell i dóna en tot moment allò que hi ha en tu."

Aquest dissabte, dia 22 hi ha un taller sobre "La Llei d'Atracció". Si este interessats podeu trucar al 606098752 (Jordi) per a confirmar la vostra assistència.

Que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 13 d’agost del 2009

L'ona


Tinc la sort de viure en un poble de platja. Tinc la mar allà mateix i quasi cada dia puc passejar al seu costat veient-la i sentint-la donant música al meu caminar i bressolant el meu esperit al llarg de tot el trajecte.
Fa anys que la tinc com a companya i la inspiració produïda en mi ha permès asserenar la meva ment, els meus sentiments i mostrar la creativitat del meu ser.
Un dia, passejant a prop d’ella vaig adonar-me d’un dels seus aspectes: les ones. Sí, us heu fixat en una ona, des que neix fins que es deixa anar a la platja? Quan fa mal temps i el vent bufa amb més o menys intensitat, segons sigui aquesta, l’ona es fa més o menys gran. Us heu fixat en això? Us heu adonat del per què i el fet de produir-se davant nostre quan som allà?
A més vent, més creix l’ona. A més mal temps, mes presència fa mostrant la seva escuma espessa en el seu punt més alt. A mesura que es va apropant a la platja, la cresta blanca va rendint-se al que ha de ser i deixa de mostrar-se per a alliberar-se d’una imatge que ja no pot mantenir gaire temps més. Una ona és l’impuls de supervivència de l’aigua de la mar quan se li pressiona o impulsa cap a la inestabilitat, però tot i així, continua amb la seva bellesa. A més vent, més s’enlaira. Sobreviviu.
D’alguna manera, al ser humà li passa el mateix. Quan se sent acorralat, o la vida sembla donar-li l’esquena, ell ha de treure tot el seu resplendor i força del seu
interior per a vèncer la situació. Ha de ser ell. Pot ser un mecanisme de defensa, però aconseguirà arribar allà on ha d’arribar si es deixa anar. Quan l’ona es troba en el seu estat més àlgid, procura mantenir-se el màxim de temps possible, però finalment defalleix i deixa d’aparentar davant les suposades adversitats, deixant-se anar, acaronant la sorra amb les seves aigües, la vida amb el seu fluir.
Les ones són grans mestres pels humans. Observeu-les i aprengueu d’elles. Obriu els ulls al vostre entorn i observeu les aigües de la mar que us parlaran de vosaltres. Només cal que obriu el cor i us adonareu que esteu envoltats de grans mestres, i la majoria d’ells són natura.
Sigues com l’ona. Enforteix-te en els moments més crítics de la teva vida, i deixa’t anar pel procés, perquè el mateix impuls que t’ha portat a mostrar la teva majestuositat, et traurà d’allà, mantenint tu, la calma i la serenitat en tot moment.
Deixa’t emportar pel flux de la vida, sent tu,...com una ona.

dilluns, 10 d’agost del 2009

La Llum de les Paraules (25)

"- Per què no li afecten les coses com a mi?
- Perquè no intenta saber totes les respostes, però sí entendre totes les preguntes."



Us recordo que el proper dimars, dia 11, hi ha un taller sobre la Rendició davant la vida i el dimecres 12 un de nou sobre Reafirmació personal en horari de matí i tarda. Aquells interessats podeu trucar al centre d'El Masnou: 935404843 (Barcelona).

Que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 5 d’agost del 2009

Canvis en les meves publicacions


Porto temps escrivint, transmetent un missatge concret segons les directrius de tots aquells que són amb mi procedents del món de la Llum. En el seu moment em van dir que escrivís, que mai se sap, i aquest “mai se sap” m’ha portat a escriure per a blogs, webs o programes de radio, entre d’altres mitjans de comunicació, fins i tot arribant a fer algun que altre llibre.
Porto temps donant-vos a conèixer un missatge des de la divinitat. El planeta Terra està canviant, així com la humanitat. He expressat una i una altra vegada, de diferents maneres con exemples, metàfores o contes l’essència del ser humà i el camí a seguir perquè la nostra ànima pugui seguir el seu procés d’evolució. Hi ha alguna cosa dins meu que em diu que les meves transmissions han de canviar. Tinc la sensació com si les meves paraules a través de l’escriptura han de modificar-se i començar a transmetre alguna cosa diferent o no de la mateixa manera que ho he estat fent fins ara. Potser sigui degut als temps que ens trobem que sento aquests canvis en mi i percebi que aquell que hagi obert el seu cor ja haurà rebut el missatge d’aquest canal que setmana rere setmana ha anat publicant en els diferents mitjans ja nombrats anteriorment. Els temps canvien i sento que també ho haig de fer en relació als meus escrits. Sento que haig de continuar, però encara no percebo amb tota exactitud de quina manera les meves paraules han de fer una modificació en la presentació del missatge a transmetre.
Us anuncio que si arriba un dia que les meves paraules, els meus escrits, no són com fins ara, és que haurà arribat el moment de realitzar aquest canvi que us he comentat.
Potser ja ha començat en mi de fa poc temps cap a aquí.
Només hi ha un camí: el de l’Amor.
Aquest ha estat el missatge principal de tots aquests anys. Us he parlat del ser humà, dels sers que ens acompanyen provinents del món de la Llum, dels nostres guies, àngels i de l’univers. Us he parlat del procés de l’evolució del ser humà, de les nostres relacions, de la importància d’obrir el nostre cor i del procés de l’Ascensió. Ha estat a través de canalitzacions, contes y altres texts, així com les frases de reflexió que he anat transmetent per a l’obertura del nostre cor i realitzar el camí cap l’interior de cadascú per a arribar a l’autoconeixement.
Sento, sincerament, com si els meus escrits haguessin de dirigir-se o encaminar-se cap a una nova direcció. Us torno a repetir que si alguna vegada llegiu algun de nou i veieu que és una mica diferent, podria ser que hagués arribat aquest moment anunciat. (Sento d’alguna manera com si ja escrivís diferent a temps enrere)
Aniré escrivint mentre el meu cor em dicti i els meus germans de la Llum em donin el coratge i l’alè per a continuar fent-ho. Fa temps que sento que alguna cosa ha de canviar en les meves publicacions, i segurament, com algun de vosaltres ja heu notat, els meus escrits ja no són de la mateixa manera que fa uns dos anys enrere, per exemple.
Com en tots vosaltres, jo també sento aquest canvi en mi. Cada vegada tinc més forces per a continuar el meu camí, però també sento que aquesta nova energia haig de centrar-la cap a altres fins no realitzats exactament com els realitzats fins el present. Continuaré escrivint i publicant, però sento que alguna cosa nova apareixerà en els meus articles.
Volia fer-vos partícips d’aquest sentiment amb vosaltres que m’heu anat seguint com a lectors al llarg d’aquests anys. Tots farem un món millor si deixem que l’amor sigui en nosaltres sentint-lo en el nostre interior. Ha arribat l’hora del SENTIR i permetre que sigui el nostre cor qui ens guiï.
Ens dirigim cap un nou món regit pel cor, per l’amor, on la pau, l’harmonia i el benestar siguin en tots aquells sers humans que habitin el planeta Terra d’ara endavant. Tots som responsables d’aquest meravellós planeta en el qual ens trobem. Ell és el fi del per què existim. Hem d’estar units i respectar-lo. Algun dia, quan deixeu el vostre cos, molts de vosaltres entendreu la veracitat i la totalitat d’aquestes paraules. Potser ens trobarem, vosaltres i jo, cara a cara. Potser ens abraçarem i reconeixerem l’aportació que cadascú ha de fer per a crear un món i un home nou.
Ens dirigim cap a una nova etapa de la història de la humanitat no viscuda fins ara. Se està fent molta poda en el ser humà, però així ha de ser perquè els que ens quedem per a habitar aquest planeta podem viure amb convivència harmoniosa i amorosa amb tots els nostres conciutadans, els nostres germans de la Gran Voluntat Divina. Llavors tots serem Un, on les races no existiran, tampoc les fronteres ni la importància d’una cultura o altra. Tots serem Un sense excepció, i cadascú portarà a terme allò que ha vingut a fer en aquest meravellós món. Tots tindran la seva oportunitat de manifestar les seves qualitats, però degut al nostre lliure albir, alguns insistiran en aferrar-se al dolor y el patiment. La unió dels que heu despertat la vostra consciència il·luminarà a aquells que encara visquin en el dolor i els alliberareu del seu passat dolorós i els ajudarem a obrir el seu cor per a deixar anar les pors i recuperar les esperances dels nostres anhels.
Sento que un gran canvi habita en cadascú de nosaltres, i us desitjo la serenitat per a passar per ell, escoltant al vostre cor que ell us dirà el millor camí a seguir pel major bé de tots.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.


diumenge, 2 d’agost del 2009

La vessant terapèutica de l'Escola d'Espiritualitat

L’Escola no només té l’aspecte docent de transmissió de coneixement i saviesa, sinó que, des dels seus inicis també ha inclòs la part terapèutica. Aquesta vessant està encaminada a tornar a l’equilibri quan ens desestabilitzem o ens allunyem de la nostra ànima. Per això hi ha les sessions individuals on es realitzen sessions particularitzades segons cada persona.
Les teràpies que es realitzen són:

· Reiki per a persones (50€ /sessió) i animals (20€/sessió).
· De tipus psicològic i físic: manca d’autoestima, angoixa, neguit, depressions, malestar en general,.... (50€/sessió). El tractament és un mínim de dos, tres sessions, depèn de cadascú.
· Essències florals d’orquídies (10€/ampolleta)
· Equilibri de xacres (centres energètics de la persona)
· Sessions de puresa espiritual (20€/sessió)
· Neteges energètiques a persones (exorcismes), locals, cases,... (100€/neteja). Si s’hagués de fer desplaçament al lloc a netejar: 200€. També es fan neteges a distancia.

En totes les sessions s’ha de demanar hora amb anticipació. Es realitzen a Premià de Mar (Barcelona) (606098752) i al centre L’essència d’El Masnou (Barcelona) (935404843) .
Per a més informació sobre les teràpies o les activitats de l’Escola d’Espiritualitat trucar als telèfons anteriors. Al centre L’essència els dilluns tanquem.

L’Escola d’Espiritualitat és un espai de Sanació, d’Amor i Llum, de transmissió de coneixements i de missatges rebuts des de les més altes esferes de la Llum.
És un espai d’autoconeixement i el despertar de la consciència.
L’Escola d’Espiritualitat treballa i ha estat creada des de les energies dels nous temps, de la Nova Era.....: l’Energia Crística. Tots els cursos i activitats que es fan han estat confeccionades des d’aquesta energia sanadora provenint de la part més amorosa que tot ser humà conté: la nostra divinitat.
L’Escola no té res a veure amb religió. Tota confessió i fe és benvinguda en aquest espai perquè tots som amor. Tots seguim un únic camí: el de l’evolució de la nostra ànima i el ser humà.
L’Espiritualitat és el camí del benestar interior i la autosanació. És la connexió cap el veritable ser amorós que som.

Per a més informació, també pots enviar un mail a l’adreça: emaeljordimorella@yahoo.es o a l-essencia@hotmail.com
Les teràpies es realitzen a Premià de Mar i al centre d’El Masnou, mentre que els cursos, de moment, exclusivament en el centre L’essència.
Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en vosaltres.