diumenge, 23 d’agost del 2009

Curs 2009-2010 de l'Escola d'Espiritualitat

Benvinguts al nou curs !

Des dels inicis d’aquest espai dedicat a l’autoconeixement, el despertar de la consciència i la sanació, a cada temporada s’ha vist la necessitat de fer modificacions perquè pugui arribar al màxim possible de persones, i de la millor manera, perquè puguin satisfer les seves inquietuds espirituals i connectar amb la seva divinitat, aquesta part amorosa que cadascú té.
Aquest nou curs que començarem també s’han fet uns reajustaments en la estructura de l’Escola pel millor aprenentatge d’aquells que hi assistiu. Ha variat algun bloc, així com la durada i condicions d’alguns d’ells. (Veure el gràfic)
El temps del canvi ja s’ha iniciat, així com l’hora d’alliberar el nostre passat per a arribar a ser nosaltres i mostrar al veritable ser que som. L’Escola és un espai iniciàtic ple de Llum, Amor i Sanació on podràs rebre l’enteniment del per què de tot el que et succeeix a la vida, en el teu entorn i qui ets tu realment.
La felicitat, la pau i el benestar interior són possibles si ens predisposem a obrir el nostre cor i alliberar-nos de la nostra ment per a adonar-nos de qui som realment i no qui ens pensem que som.
El programa de l’Escola d’aquest mes de setembre és el següent:


1. -Qui sóc jo? - 6 sessions - 100€
2.- El Poder de la Ment - 5 sessions - 90€
3.- El Poder de la Paraula i els canvis - 6 sessions - 100€
4.- Viure Conscientment - 4 sessions - 80
5.- La Mort - 5 sessions -90€
6.-
El Nen Interior - 5 sessions - 90€
7.- Els Somnis - 8 sessions - 120€
8.- El Gran Pla Diví (el per què de tot) - 6 sessions - 100€
9.- La Mestria - 8 sessions -200€
10.- Reiki:
- adults:
· 1r i 2n. Nivell . Tot un dia - 150€
· Mestria. Tot un dia - 200€
- iniciació pels nens: 8 sessions/1h. - 100€
11.- Tallers d’Espiritualitat pràctica:
- La Llei d’Atracció (demana i se’t donarà) - 70€
- Domesticar la ment - 70€
- Escriptura Emocional - 5 sessions de 2h. cadascuna - 120€
- La Rendició - 70€
- Aprendre de la Vida - 70€
- Reafirmació personal - 70€
- Meditació i relaxament - 1h. setmanal - 50€/mes
- Meditació i relaxament (nens) - 1 sessió de 50' setmanal - 40€/mes
- Meditació mensual - 20€
- Taller de Puresa espiritual - 20€

Les activitats les trobareu a El Masnou (Barcelona), i a Premià de Mar (Barcelona). Si voleu rebre informació sobre les activitats presentades, o d’altres, podeu trucar al 606098752 (Premià de Mar), o al 935404843 (El Masnou). També podeu enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es . Hi ha horaris de matí, tarda, nit i cap de setmana.
Us recordo, també, que si voleu demanar hora per les sessions individuals de teràpia, heu de trucar igualment, als telèfons nombrats. Caldrà demanar hora amb antelació.
Per a inscriure’s a les activitats de l`Escola s’haurà de fer la inscripció dies abans, fent l’aportació (ingrés) del curs triat. Per a més informació, truqueu als telèfons anteriors. Places limitades.
També us faig saber que si voleu saber les activitats de cada mes a fer i les novetats que puguin arribar a sorgir al llarg dels mesos les trobareu publicades al blog http://emael.blogspot.com . Les activitats del centre L’essència d’El Masnou també les podreu trobar a la seva web www.lessencia.com .

L’ Escola d’Espiritualitat està arribant cada vegada a més gent, esperant que en aquest nou curs pugui arribar a molta més, per a fer entre tots, un món millor i ple d’amor, i perquè la nostra pròpia vida sigui una font de pau, harmonia i assossegament.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.