dimecres, 26 d’agost del 2009

El gran repte


Quin és el gran repte de la teva vida en aquests moments? Quin és aquell aspecte de la teva vida que si canviés, canviaria tota ella? Què és allò que la resta de la teva vida canviaria sentint-te tu millor i gaudint molt més de la vida, sent tu feliç (o potser encara més). Quin és el repte de la teva vida? Quina és aquella part de tu que canviant-la, tot canviaria?
Vivim com empentats per uns rols socials i convencionalismes que ens han inculcat i nosaltres els hem acceptat perquè veiem que quasi tothom els feia. Hem seguit un camí establert segons uns patrons potser no sempre decidits per nosaltres mateixos, basats en unes pors, una visió de mancança, o poc automereixement per no confiar plenament amb nosaltres o pensar que no podríem fer allò que, en el fons, és el que ens agrada i sabem fer des del cor, no des de la ment.
La vida transcorre amb una guia no sempre com nosaltres voldríem. En moments claus callem, assentim, claudiquem, o senzillament no ens atrevim a ser nosaltres mateixos, fins a tancant-nos del tot. Hem arribat on hem arribat i moltes vegades mirem enrere i diem que la vida és molt dura, i que hem d’aguantar el que ens ha tocat viure. Segur que és així?. Ara s’entén perquè el ser humà arriba a patir i a no aconseguir sempre allò que vol.
Què és allò que si canviés a la teva vida, tu series feliç del tot, gaudint sense dolor i divertint-te plenament?
Imagina’t que poguessis canviar una cosa de la teva vida, una de sola, i que si canviés aquest aspecte, tot l’altre s’aniria recol·locant i solucionant per sí sol. Què seria? Què és allò que et permetria ser tu del tot si ho canviessis?
Doncs, bé, dedica’t en ple a això, perquè arrel d’aquest canvi, la resta de la teva vida s’anirà equilibrant i reajustant segons creus que has de viure. Tu pots canviar la teva vida. Ens pensem que estem atrapats i indefensos però aquests pensaments i visió de la vida només són fruit del poc autoconeixement i valoració sobre un mateix. La ignorància de qui és un, crea un estancament i unes limitacions en el ser humà que el converteix en algú posat en una realitat irreal i fictícia.
Pensa en allò que voldries canviar a la teva vida i dedica’t en ple fins a aconseguir-ho. Tota la resta vindrà per sí sol. Ves al centre de les teves preocupacions i deixa que tot es col·loqui al seu lloc, al fer tu el que has de fer en relació a la situació. Tu has de posar la teva part, i aquesta part que es troba dins teu, no consisteix en tenir diners, una feina o unes bones relacions, sinó en saber què hi ha en tu que no et deixa ser tu en relació al fet i que estàs bloquejant. El que busques es troba dins teu, no a fora. Els altres no tenen les culpes del què et passa, sinó el teu paper de víctima, com a ser humà espantat per la poca autoestima, consciència o vàlua al llarg dels anys. És tenir una actitud diferent a la que tens actualment.
Què és allò que si canviés de la teva vida, tot canviaria? Quin és el gran repte de la teva vida? Canvia’l i la teva vida donarà un tomb cap el ple benestar. El gran repte es troba en tu. Som sers amb un gran potencial espiritual, i aquestes capacitats innates des del nostre naixement són amb nosaltres des del primer dia. Busca’ls i allibera’t del teu passat perquè aquest no pertany al present, és passat. Aquest ja no tornarà. No tinguis por i confia que els nous temps que vivim, ens permetran arribar a un aspecte molt important en el ser humà: la integritat. Sigues tu i deixa que tot sigui. Allò que vols, ho atrauràs.
Confia plenament en el resultat, perquè els grans reptes a la vida ens aporten grans resultats pel nostre major bé. Els millors resultats venen dels grans reptes:encarats sent tu. Allibera’t de les pors, la desconfiança, els recels, l’odi i els aferraments, i llavors, començaràs a trobar un sentit a la teva vida i a saber el què és ser feliç i sentir l’amor en tu.
Què és allò que necessites canviar perquè llavors tot sigui com tu creus que ha de ser?
Quin és el teu gran repte? Pensa que no estaràs sol/a. També estaràs amb tu.
Que l’amor, la pau i el coratge siguin en tu.