diumenge, 2 d’agost del 2009

La vessant terapèutica de l'Escola d'Espiritualitat

L’Escola no només té l’aspecte docent de transmissió de coneixement i saviesa, sinó que, des dels seus inicis també ha inclòs la part terapèutica. Aquesta vessant està encaminada a tornar a l’equilibri quan ens desestabilitzem o ens allunyem de la nostra ànima. Per això hi ha les sessions individuals on es realitzen sessions particularitzades segons cada persona.
Les teràpies que es realitzen són:

· Reiki per a persones (50€ /sessió) i animals (20€/sessió).
· De tipus psicològic i físic: manca d’autoestima, angoixa, neguit, depressions, malestar en general,.... (50€/sessió). El tractament és un mínim de dos, tres sessions, depèn de cadascú.
· Essències florals d’orquídies (10€/ampolleta)
· Equilibri de xacres (centres energètics de la persona)
· Sessions de puresa espiritual (20€/sessió)
· Neteges energètiques a persones (exorcismes), locals, cases,... (100€/neteja). Si s’hagués de fer desplaçament al lloc a netejar: 200€. També es fan neteges a distancia.

En totes les sessions s’ha de demanar hora amb anticipació. Es realitzen a Premià de Mar (Barcelona) (606098752) i al centre L’essència d’El Masnou (Barcelona) (935404843) .
Per a més informació sobre les teràpies o les activitats de l’Escola d’Espiritualitat trucar als telèfons anteriors. Al centre L’essència els dilluns tanquem.

L’Escola d’Espiritualitat és un espai de Sanació, d’Amor i Llum, de transmissió de coneixements i de missatges rebuts des de les més altes esferes de la Llum.
És un espai d’autoconeixement i el despertar de la consciència.
L’Escola d’Espiritualitat treballa i ha estat creada des de les energies dels nous temps, de la Nova Era.....: l’Energia Crística. Tots els cursos i activitats que es fan han estat confeccionades des d’aquesta energia sanadora provenint de la part més amorosa que tot ser humà conté: la nostra divinitat.
L’Escola no té res a veure amb religió. Tota confessió i fe és benvinguda en aquest espai perquè tots som amor. Tots seguim un únic camí: el de l’evolució de la nostra ànima i el ser humà.
L’Espiritualitat és el camí del benestar interior i la autosanació. És la connexió cap el veritable ser amorós que som.

Per a més informació, també pots enviar un mail a l’adreça: emaeljordimorella@yahoo.es o a l-essencia@hotmail.com
Les teràpies es realitzen a Premià de Mar i al centre d’El Masnou, mentre que els cursos, de moment, exclusivament en el centre L’essència.
Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en vosaltres.