dimecres, 29 d’abril del 2009

Des d'un racó del firmament



Ben estimats sou els que llegiu aquestes paraules, ara i aquí.

Els temps del vostre present semblen agafar una espiral de desordre i disharmonia. Els moments que esteu vivint són beneits pel món de la Llum perquè us aporten uns nous pilars per l’aparició del nou ser humà que haurà d’habitar el planeta. Aquest, amagat en un racó de l’univers per no ser trobat per altres sers necessitats dels vostres dons i capacitats, us trobeu en un procés d’experimentació divina per a poder arribar a magnificar molt més l’existència del firmament i tota vida existent en ella. Altres sers i nivells de vida van aportar part del què sou per a crear-vos, i una vegada vareu ser creats, us van deixar espai perquè portéssiu a terme el procés del Gran Pla Diví.
El lloc de l’Univers en el qual us trobeu està sent protegit per legions de llum al servei de la Font Creadora de tota Vida.
El vostre planeta està seguint unes directrius que permetran accelerar el procés d’evolució, tenint present la intencionalitat de cadascú. Les vostres decisions obriran les portes del camí cap a l’Ascensió per pròpia voluntat. Sou tan grans! Tan meravellosos! Sou criatures perfectes en la forma, i és aquesta contradicció el que us fa situar-vos davant el Pla Diví.
Hi ha altres existències de vida que us estan observant des de diferents espais de l’univers. Estan encuriosides pel que feu i com ho feu, tot i així, ells no poden entrar en la vostra dimensió degut a la protecció divina que us trobeu.
El temps de l’experiment en el qual us trobeu ja està arribant al seu fi. En el vostre any 2012, a finals d’ell, tot acabarà. No heu de témer per aquesta data degut que s’ha parlat molt en la vostra dimensió, perquè no serà el fi de la vostra matèria, sinó la finalització d’un vell ser i una vella manera de viure per a endinsar-vos a una de nova, amb unes noves energies de més alta vibració. Tot s’està preparant per aquest període.
El que succeirà a finals d’aquest any nombrat, serà gran i un gran esclat per tot el firmament. Ja ara esteu posant els pilars del què serà. Continueu amb el vostre despertar i aporteu allò que pertany de la vostra essència a tots aquells i a tot allò que us envolten. Sou sers perfectes que us trobeu en la vostra resurrecció. Prepareu-vos perquè aviat veureu grans canvis en vosaltres i el vostre estimat i protegit planeta. Us trobeu en un espai del firmament beneit i vetllat per la calidesa de qui us ha creat. Ells són amb vosaltres energèticament i veuen el vostre procés des d’on són.
Des d’aquí on som hi ha emoció i alegria per com vosaltres esteu evolucionant. Hi ha expectació per veure els resultats que s’han de produir en les vostres consciències i en les energies de la mare Terra i la humanitat.
L’univers tendeix a l’equilibri i vosaltres esteu aportant les vostres energies perquè així sigui, alhora que magnifiqueu la presència de Déu per tot el firmament.
Grans moments de joia us esperen. Allò que viviu i us pot semblar incoherent només és el preludi d’un esclat amorós per part de les vostres consciències i una nova vida basada en l’amor i el servei. Molts de vosaltres ja esteu notant aquests canvis en el vostre interior. Noteu com alguna cosa gran s`ha de produir a les vostres vides molt aviat. Aquest és un símptoma conforme us dirigiu cap a una integració plena de les noves energies que us enviem cap a vosaltres i us obriu a elles per a manifestar la vostra essència Crística i acabar d’alliberar-vos dels residus del vostre passat i poder portar a terme amb plenitud el què heu vingut a fer.
Fins ara, molts de vosaltres us heu estat dedicant a sanar-vos. Aquesta sanació continuarà durant un temps, però cada vegada més us dedicareu, no a vosaltres, sinó a portar a terme el què ha vingut a fer cadascú en aquest món on vareu accedir a venir.
Heu dedicat molts anys, alguns de vosaltres per a alliberar-vos del què vareu ser. Ara s’està apropant el moment, conforme ha acabat el treball personal tal com l’heu entès fins ara, i ha arribat l’hora de portar a terme la Voluntat Divina, allò que vareu pactar abans de viure en la forma. El ser humà primer necessita sanar-se per a portar a terme la Meva Voluntat en ell. El sentit de la vostra vida va més enllà del que percebeu. El vostre despertar ja és aquí. Una nova vida us espera i aquells que en aquests moments us vetllen i us protegeixen, seran un amb vosaltres quan més us obriu i us adoneu de qui sou realment.
Tot està seguint el seu curs i d’una manera molt ràpida. Tot s’està accelerant pel gran moment. Tot va bé.
Sou sers estimats pel Pare i tots aquells que són amb Mi. Aviat la humanitat notarà els canvis de la nova energia en cadascú i en la mare Terra.
Mai heu estat sols, ni esteu ni estareu. Sempre hem estat al vostre costat des que vareu néixer per primer cop en aquesta dimensió.
Sou sers molt estimats pels qui som a Casa. Sou Llum en l’univers i el vostre amor enlluerna i transmuta la foscor que es resisteix a canviar.


Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.
Al·leluia! Al·leluia! Al·leluia!

diumenge, 26 d’abril del 2009

Novetats i activitats de l'Escola d'Espiritualitat


Us comunico que l’Escola d’Espiritualitat ha canviat d’ubicació, d’espai, a la població de Premià de Mar. A partir d’ara la trobareu al centre “Racó de Natura”, que es troba al carrer Unió 33.
Tots aquells interessats en les seves activitats o que ja heu fet alguna d’elles, a partir d’ara podreu continuar la vostra formació o iniciar-vos, a partir del mes de maig, a l’adreça nombrada anteriorment en horaris de matí, vespre o cap de setmana. El telèfon del nou centre és el 937524933.
Per altre costat també us vull anunciar que l’Escola obrirà nous blocs, grups, entre setmana a El Masnou.
El diumenge 17, es realitzarà un curs de Mestria de Reiki durant tot el dia a El Masnou. Per a més informació trucar al 935404843. En relació a la resta d’activitats, hi ha horaris de matí, vespres i cap de setmana.

Us recordo, també, que si voleu que les activitats de l’Escola es facin a la vostra població podeu enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es .
Tanmateix, si voleu rebre el programa de l’Escola gratuïtament, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça nombrada anteriorment sol·licitant-lo.
Per a aquells que estigueu a Barcelona, també l’Escola es troba al centre Visió, c/ Villarroel 194, entresòl 3ª ( 934940414).

Ha arribat l’hora del canvi, del Despertar i manifestar les inquietuds espirituals que cadascú sent en el seu interior. Ha arribat l’hora que el ser humà es conegui i s’adoni qui és realment i poder manifestar, així, al veritable ser que és.
Ha arribat l’hora d’obrir el nostre cor i escoltar la seva veu.

Tanmateix us faig saber que el tema del programa de ràdio “La Veu del Cor” de demà dimarts dia 28, es tractarà el tema de: Els animals: font d’amor i equilibri per a l’home.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
Una abraçada.

dimecres, 22 d’abril del 2009

La Mort


Fa temps que em vens a veure. La teva presència anuncia el fi d’una etapa de la meva vida, obrint-me la porta d’una altra, que encara que no me és desconeguda, no em ve de gust traspassar-la.
Fa dies que et presentes davant meu i oferint-me la teva mà. Sincerament, no em ve de gust acompanyar-te allà on em vols portar. Sé que es produirà un alliberament en mi i la sensació de placidesa i amor serà gran, però encara tinc coses a fer a la meva vida. No sé, tampoc, si em donarà temps a acabar-les, però de moment, prefereixo intentar-ho.
El meu cos es ressent cada vegada més i em dóna la sensació que no aguantarà gaire. Agraeixo tot el que he viscut fins ara i el que la vida m’ha donat. Em sento una afortunada de haver pogut experimentar en aquesta dimensió on sóc. La gent no saben el regal que se’ls està fent amb la seves presències en aquest planeta. El que he viscut, ara m’adono que, en el fons, tot estava previst i les vivències tingudes m’han portat a adonar-me del veritable ser que sóc. No tinc por a aquesta nova etapa que m’espera i em conviden d’un temps cap a aquí. He arribat a entendre el sentit d’aquests moments, i quan arribi, em deixaré anar, perquè encara que per voluntat pròpia vulgui quedar-me, sé que el meu camí ha de continuar, i per un temps, aquest no ha d’estar en aquest meravellós planeta Terra on m’ha tocat viure. També sé que he estat jo qui l’ha triat. Em sento contenta d’haver-ho fet.
Des dels darrers moments de la meva vida actual agraeixo la presència de totes aquelles persones que s’han presentat a la meva vida i he triat com a família. Junts hem après, i encara que ells no siguin conscients d’aquest aprenentatge, em sento satisfeta d’haver coincidit amb les seves ànimes.
La flama de l’espelma comença a apagar-se i no sé per quan de temps es mantindrà encesa. De tant en tant una petita brisa fa balancejar-la i penso, quan així sigui, que ja m’haurà arribat l’hora.
Sento amor i pau dins meu. Sé que on aniré em farà sentir com no he sentit en aquest món on sóc. Per un cantó tinc ganes d’anar-hi, però hi ha tant a fer encara aquí! Ella torna a presentar-se davant meu, oferint-me novament la mà, i em dóna la sensació que no tardaré gaire a acceptar-la.
Tinc una sensació de lleugeresa, per moments, en mi. Hi ha alguna cosa que m’impulsa a llevar-me i anar amb ella, però m’agradaria dir unes paraules a tots els que esteu llegint les meves paraules en aquests moments, sigui quan sigui:
Estic tranquil·la i serena. Sé que tot està anant bé, i que allò que molts penseu com un fet inevitable trist, res més lluny de la realitat. En aquests instants que em trobo escrivint aquestes paraules a la meva habitació de sempre, puc dir-vos que la sensació de plenitud és gran. Que quan us arribi el vostre moment, no temeu, i confieu, que tot anirà bé. En algun moment m’he enlairat del meu cos i he vist una gran Llum amorosa que em deia que no temés i que tot està anant bé. En aquests instants vaig sentir tant d’amor! Em sentia acollida, vetllada, protegida i molt estimada. Per moments vaig sentir aquesta sensació de plenitud interior i que tot estava en perfecte ordre. Han estat petits moments que vaig sentir això, perquè després tornava a ser conscient que era dins del meu cos, estirada al meu llit.
Sé que no tardarà gaire el meu moment, perquè cada vegada ella fa més presència al costat del meu llit. No és com la imatge que han volgut fer-nos creure quan ella ens ve a convidar per a seguir-la. La seva expressió és dolça i serena alhora, fins i tot, diria que una mica acollidora. La imatge que ens han fet tenir d’ella només ha estat deguda a les pors de qui ens ho han ensenyat. Hi ha una por social vers aquests temes, però jo que d’un temps cap a aquí estic dirigint-me cap a aquest pas puc assegurar que no és com diuen.
No ha d’haver tristesa ni pena pel meu allunyament, perquè aquest no és tal. Estaré sempre amb vosaltres. En aquests moments que m’he trobat davant la Llum, aquesta em parlava, encara que no amb paraules, però em parlava d’aquest procés del ser humà. Les seves paraules eren dolces, plenes de tendresa i saviesa. Una gran pau, llavors, envaïa el meu ser. Em sentia tranquil·la, perquè encara que jo no ho sabés, d’alguna manera, sentia que el que se’m deia era cert. És com si la part més profunda i sàvia de mi reconegués la Veritat del que sentia, per això ara, no tinc por, i us dic a tots que quan us arribi el moment, no temeu. Tot anirà bé, i el dolor que pugueu arribar a tenir desapareixerà en el moment. Us sentireu lliures i plens d’amor, perquè el deixar el nostre cos és un acte d’amor. No sé com explicar-vos, però sé que així és i serà. Aquella Llum em va parlar de tantes coses...! que quan vaig tornar al meu cos, tot neguit em va desaparèixer i un somrís em va aparèixer als llavis. Això és el que em deien els que em cuidaven i estaven amb mi al costat del llit.
Ara quasi no em puc moure perquè tot el cos em fa mal, però em sento joiosa per aquests moments, perquè sé que el que havia de fer en aquesta vida, ja ho he fet, i bé. Estic en pau i preparada per a donar el pas que es veu que ja em toca.
Estic escrivint però sento la pesadesa dels meus ulls com se’m volen tancar. Sento amor, molt d’amor en mi i això és el que em fa deixar-me anar. En aquests moments hi ha la presència davant meu però aquest cop insistint que li agafi de la mà i la segueixi. Segurament ho faré perquè també sento que ara sí que ho haig de fer. Sento amor en mi i per part d’ella cap a mi. Ostres! Veig al meu avi i a la meva mare que em venen a buscar! Els veig que em criden que hi vagi. Estic plorant emocionada perquè fa anys que no els veia i que van marxar com jo ara sento que també ho haig de fer.
. Avi, què contenta estic de veure’t! Mare, com et vaig trobar a faltar!
Veig com m’obren els seus braços per a abraçar-me.
. Sí, ara sí que vinc.
La flama de l’espelma va ser apagada per una petita brisa que va entrar per la porta.

Quan la seva filla entrà a l’habitació es va trobar el cos de la seva mare amb un rostre plorós però amb un somrís i una expressió de pau. A les seves mans uns fulls escrits amb aquestes paraules que acabeu de llegir.
Aquella dóna va traspassar la porta que se li havia obert per a continuar el seu camí. Va seguir el seu procés de vida, ara, a un altre nivell.
Només existeix l’amor i és aquest amor el que dóna la vida a qualsevol nivell, tant físic com espiritual.
No temeu quan us arribi el moment, perquè és l’amor qui us portarà cap a la vostra resurrecció com a ser divins que sou. La mort només és un pas més cap el vostre alliberament humà i obrir les portes de la vostra veritable essència. És part del vostre procés existencial. És Amor.

diumenge, 19 d’abril del 2009

Sobre les actvitats a fer

El tema del programa de ràdio La Veu del Cor d’aquesta setmana és: “Sanar, alliberar-nos del nostre passat”, amb la nova col·laboradora del programa Rosa Mª “Mammita”. Ella hi assistirà totes les terceres emissions de cada mes. La Veu del Cor es pot escoltar per internet en directe o descarregar-te’l a la web http://www.radiopremiademar.org/ tots els dimarts de les 18h. a les 19h.

En relació a les activitats de l’Escola d’Espiritualitat, us faig saber que hi ha intenció d’obrir nous grups entre setmana. Per a més informació podeu trucar al 935404843, així com per a rebre el programa de totes les activitats de l’Escola.

Si voleu que les activitats de l'Escola es facin al vostre centre o població, truqueu al 606098752


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 15 d’abril del 2009

Any 2009: Resurrecció


Molts de vosaltres sentiu com si tot s’accelerés. Teniu la sensació com si alguna cosa gran hagués de succeir aviat a la vostra vida. Sembla com si estiguéssiu a les portes d’alguna cosa gran que hagués d’arribar a la vostra vida. Aquestes sensacions són certes, degut a les noves energies que ens empenyen a una nova vida de materialització. Serà com la resurrecció del nou ser que hi ha dins nostre i que espera,des de fa anys, poder emergir del vostre interior i manifestar-se al vostre entorn. Un nou ser que sempre heu portat a dins i que ara ja és hora que es mostri plenament en el lloc que viviu. Fins ara heu estat vivint amb una actitud i creences que us han portat a seguir les directrius que el vostre entorn us ha anat marcant i que vosaltres heu anat acceptant perquè pensàveu que era el que s’havia de fer, però aquest període ja s’ha acabat. Les energies existents actuals en el planeta, aquestes energies d’una vibració més alta a les que havia fins fa poc, permet que cadascú que vulgui pugui arribar a ser ell mateix. Per això sentiu el que sentiu, perquè vosaltres sou d’aquells que heu decidit ser vosaltres. Sí, estimats lectors, tu que estàs llegint aquestes paraules ets un dels nous treballadors de la Llum. Potser ja fa temps que t’has endinsat en el camí de la l’espiritualitat, però ara ha arribat l’hora de poder viure segons les teves noves energies, més en acord com ets tu ara. A tu em dirigeixo, per a dir-te que uns nous temps es manifesten davant teu perquè puguis començar a materialitzar allò que fins ara ha estat bloquejat o no havia manera d’aconseguir-ho. Una nova vida s’estén als teus peus, amb una catifa plena de poder, llum i amor on la teva veritable essència podrà materialitzar mostrant la seva divinitat, si tu vols, al caminar per ella.
A tu em dirigeixo estimat portador de la Llum que ha arribat el temps que aquesta sigui mostrada en el món on vius. Que la teva essència es manifesti amb tot el seu resplendor. Tu ets un ser de Llum i Amor, i és aquesta naturalesa que a partir d’ara t’obrirà les portes de la teva vida. Ha arribat l’hora de poder gaudir de la vida plenament sentint el benestar, l’alegria i la joia de viure.
Una nova vida és a punt de manifestar-se davant teu. A mesura que ens anem endinsant cap el bon temps, l’univers ho anirà recol·locant tot perquè tu puguis ser tu i la teva divinitat manifestar-se. Que la teva Llum pugui arribar a allà on es necessiti i el teu amor abraçar a tots aquells que busquin l’esperança i la fe per a trobar un sentit a la vida.
Aquest any 2009 és l’any d’acabar de posar els pilars per la nova vida que ens espera. Els resultats no tardaran en aparèixer. Depèn de cadascú notarà aquests canvis en aquesta mateixa segona quinzena d’aquest mes d’abril. Deixa que els propers dos mesos les energies s’estableixen a les vostres vides posant ordre i reequilibrant tot allò que necessiti reajustar-se. Juny serà un mes de molta Llum, i aquesta us permetrà sentir la vostra essència en vosaltres. Les conseqüències d’aquest augment de Llum us permetrà sentir, alhora, molt més la vostra essència amorosa i poder deixar que el Déu que sou es manifesti en el vostre dia a dia. Tot i així, alguns de vosaltres, ja a partir de la segona quinzena d’abril començareu a notar canvis importants a les vostres vides.
Ha arribat l’hora de la Resurrecció, del veritable ser que sou i viure segons creieu que heu de viure tenint present el que ha vingut a fer la vostra ànima. Desperteu les consciències i obriu-vos a l’amor. Allibereu-vos del vell ser que hi ha en vosaltres, que us limita, i obriu les portes del nou ser, del veritable ser que sou i us permetrà ser lliures i crear a voluntat.
Una vida plena d’esperances i realització us espera davant vostre. Endavant!

diumenge, 12 d’abril del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat a El Masnou



- Diumenge 19, curs de 1er. Nivell de Reiki. (Tot el dia)
- Diumenge 26, matí, taller sobre -La Llei d’Atracció – demana i se’t donarà .
- Diumenge 26, tarda, taller sobre Reafirmació Personal

Per a tots aquells que estigueu interessats en assistir en alguna de les activitats presentades o demanar informació sobre l’Escola d’Espiritualitat, podeu trucar al 935404843.

Aquesta setmana, en el programa de ràdio “La Veu del Cor”, els dimarts de 6 a 7h. de la tarda a Ràdio Premià de Mar (www.radiopremiademar.org), tractarem el tema d'El Camí de la Saviesa.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 8 d’abril del 2009

Qui és savi?


Una vegada un mestre estava instruint als seus deixebles i els va preguntà:
- Qui és més savi, aquell que ha viscut més, o el que ha sentit més?
- Mestre, això és obvi- varen respondre els seus alumnes.- És savi aquell que més ha viscut.
- Esteu tots d’acord? – va preguntà el mestre.
La majoria afirmaren amb el cap.
- Per què? – els preguntà.
- Perquè aquell que ha viscut, pot aprendre més que un altre que no ha viscut tantes experiències – respongué un dels aprenents.
- Creieu que el fet de viure moltes situacions ja et fa savi pel sol fet de experimentar?
- Sí, mestre – respongueren els deixebles.
- Qui sou vosaltres? El ser que ha experimentat o el que ha integrat l’experiència dins vostre, sentint l’emoció del moment?
Els aprenents restaren muts per moments.
- Quin serà el vostre record en un futur, allò que us ha fet sentir o el que heu viscut?- continuà dient.
- Sempre es recorda més allò que ens ha fet sentir – digué un deixeble.
- Si el que us fa sentir queda gravat en la vostra consciència, no creieu que us permetrà aprendre més aviat?
Els deixebles se l’escoltaven sense dir res.
- Llavors – continuà el mestre - el ser humà reacciona segons el que ha viscut, per tant, és segons els seus sentiments. Aquell que conegui els seus sentiments sabrà qui és, obrint la porta de l’autoconeixement.
Llavors continuà dient:
- Som el que sentim, i savi és aquell que es coneix. No per viure més comporta un aprenentatge, però sí, el fet de sentir. Ser conscient d’aquests sentiments, et permetrà conèixer-te i arribar a ser tu. Recordeu – acabà dient el mestre -, tu ets el que sents, no el que vius. L’aprenentatge et ve pel que sents, no pel que vius. Les situacions només són la forma del nostre aprenentatge, i els sentiments, el fons, la clau per a arribar a la veritable saviesa.
A continuació, el mestre s’aixecà i deixà que els seus deixebles es quedessin reflexionant sobre el que els havia transmès.

diumenge, 5 d’abril del 2009

La Llum de les Paraules (22)

" El Sentir és el principi de la Creació "


El tema del programa radiofònic d'aquesta setmana serà: La Mort.

Que passeu una bona setmana i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 1 d’abril del 2009

Paraules des de la Llum


Ben estimats sou els que llegiu aquestes paraules procedents de la Font.
A tots vosaltres em dirigeixo per a anunciar-vos els nous temps que s’apropen a la vostra dimensió. Grans canvis estan trucant a la porta de la humanitat. Un nou cel s’està creant per a la vostra ascensió final.
Us trobeu en un esglaó de la vostra il·luminació, on molts de vosaltres esteu despertant de la somnolència espiritual. Molts de vosaltres esteu obrint el vostre cor per a deixar que el meu amor arribi a la vostra essència. Us trobeu en el lloc adequat per a mostrar la vostra divinitat tots aquells que ho vulgueu. El món necessita de cadascú de vosaltres. Encara que a vegades us penseu que vosaltres no podeu, la vostra presència fa moure els fils de l’evolució i el despertar de la consciència de tota la humanitat. Sí, estimats, vosaltres sou els pilars del vostre entorn. Vosaltres sou els fonaments d’una nova vida, d’un nou planeta y un nou ser que habitarà el vostre planeta d’aquí a poc.
En aquests moments em trobo davant vostre, mentre llegiu aquestes paraules provinents del centre del cor del firmament, Font Creadora de tota vida existent en ell. Jo Sóc l’essència amorosa que fa vibrar i crear la intencionalitat de cadascú de vosaltres segons el Pla Diví establert abans d’habitar el cos en el qual us trobeu.
Lo nou està entrant per la porta gran de la vostra vida. Allò que es troba en les vostres vides i sembla procedir d’un passat no volgut només es la purificació pels nous temps. No ho rebutgeu, accepteu-ho com a pas previ de l’eliminació de tot allò que ja no us pertany. Aquestes situacions no volgudes que semblen voler aparèixer una i una altra vegada en les vostres vides, no és el que sembla, sinó el demanar pas per a alliberar-vos d’un passat, d’un vell ser que ja no té cabuda en el vostre present i en la Nova Era que ja heu entrat. Deixeu que aparegui allò que us ve acompanyant al llarg de la vostra vida. Us està demanant permís per a anar-se’n. Doneu-lo. No ho retingueu. Deixeu anar tot allò que no us deixa ser vosaltres, i poder així, manifestar la vostra perfecció, el ser meravellós que sou. Jo us veig perfectes, d’una gran bellesa, plens de Llum i Amor. Així és com sou en veritat.
El meu amor és gran cap a vosaltres. Un pare vetlla pels seus fills, així Jo, el Pare, vetllo per tots vosaltres i us estimo plenament, per això, aquesta necessitat de deixar anar el vostre passat per a endinsar-vos en una nova vida que us estenc davant els vostres peus.
Us anuncio que les vostres calamitats, el vostre dolor i afliccions tenen els dies comptats, com dieu. Obriu el vostre cor i sentireu la certesa de les meves paraules. No temeu perquè tot està seguint el perfecte camí cap el vostre major bé. En els propers dos mesos molts de vosaltres començareu a veure canvis en les vostres vides i noves oportunitats s’obriran davant vostre.
Ha arribat l’hora que la vostra voluntat tingui el paper que li correspon segons el Pla Diví. A partir de juny hi haurà molta més Llum en la vostra vida i alegria.
Nous temps s’apropen per aquells que heu obert el vostre cor i heu deixat brillar la Llum que hi ha en el vostre interior. Vosaltres sou fars en la foscor per a les ànimes errants i perdudes. Cadascú de vosaltres és com una espelma en una habitació sense llum. Deixeu que la vostra essència us il·lumini, i així, fer que vosaltres i el vostre entorn pugueu veure el camí a seguir.
Grans canvis estan trucant a les vostres portes i molts de vosaltres ja l’heu oberta. Molts esteu experimentant el deixar-se anar i sentir les noves energies de la Nova Era, del que haurà de ser el nou món amb un nou cel. Tot canviarà perquè pugueu sentir la vostra divinitat en la dimensió on us trobeu.
Des del món de la Llum, des del lloc on la Font Creadora de vida rega tota existència, m’acomiado de vosaltres per avui per a obrir-vos la porta d’una manera de viure, pensar, actuar i sentir. Cada vegada us apropeu més a Mi.
Cadascú de vosaltres sou el Cel aquí a la Terra. Aneu al vostre interior i allà ens trobarem perquè tinc molt a dir-vos. Escolteu el vostre cor que a través d’ell us parlaré.
Esteu sent protegits i estimats pel món de la Llum. Res heu de témer.
Sou estimats incondicionalment. Que aquest amor i la pau pugueu sentir-les dins del vostre interior i no temeu en deixar-vos anar, perquè Jo, el Pare, us acolliré i vetllo per vosaltres cada instant.
Tot va bé.