dimecres, 25 de febrer del 2009

Un estel s'ha apagat i de nous han brotat


L’home va asseure’s davant la taula del seu despatx. Va agafar un full en blanc i començà a escriure:

Un estel s’ha apagat davant meu. Feia temps que la seva llum anava minvant poc a poc. El cel ja no comptava amb ell.
Un estel ha deixat d’existir, però de nous han aparegut al llarg del firmament. Per cada un que s’apaga hi ha de nous que apareixen. Sembla com si l’essència del que desapareix alimentés als nous vinguts.
A vegades, quan em trobo assegut davant la taula i escrivint en el silenci amb unes notes de suaus melodies de fons, em dóna la sensació com si em parlessin, com si tot l’espai en el qual em trobo estigués ple d’amics que em xiuxiuegen a cau d’orella i amb la seva tendresa i amor, em transmetessin el sentit de la meva vida.
Des de la taula estant, veig el cel il·luminat per la vida subtil de la creació. Em dóna la sensació com si algú de més enllà em vetllés i em mirés. (La música continuava sonant).
Tanco els ulls i els veig al meu entorn enlluernant tot el despatx en el qual em trobo. Amb els ulls tancats sento les seves presències. Els obro, i continuo sentint-los allà amb mi. Les seves vibracions, presències subtils, m’envolten i em transmeten el seu amor. Em sento com si fos un d’ells, com si s’hagués reunit la Família Espiritual. Jo Sóc un d’ells en aquests moments, i puc dir que aquests instants són la unió d’ànimes i energies amigues al llarg de l’eternitat.


L’home es deixa emportar per la seva ploma a la mà esquerra, i com si fos guiada, escriu i escriu com si fos dirigit i dictat pels sers que l’envoltaven:

El silenci és l’espai on el ser humà pot connectar amb la seva essència i el món del qual procedeix. Sentir l’energia i l’estat interior de quan era a Casa li permetrà recordar la seva procedència i qui és en veritat. La seva majestuositat i omnipotència és entesa quan deixa que el seu interior es manifesti. L’ordre diví i el per què dels esdeveniments dels nostres temps són entesos i acceptats quan t’endinses en la infinitat del teu interior. Sentiments procedents de la nostra identitat es manifesten tots alhora creant uns moments on el Déu que portem dins recupera el paper que li correspon. Llavors, tu ets tu. Déu es manifesta. Només harmonia, pau, llum i amor, així com una visió clara del nostre present i de més enllà del temps recobren la saviesa entenedora de la Voluntat Divina. En aquests moments, tu ets part d’ella.

L’home continuava escrivint sense parar ni pensar amb les paraules, mentre la música sonava de fons, acompanyant cada mot imprès en aquells fulls que havia tret i eren davant d’ell.
Tots els d’aquella habitació eren un de sol. Tots formaven un esglaó per a entendre el missatge que el món necessitava saber. Els sers de Llum feien servir el canal d’aquell home per a poder despertar la seva consciència i enlairar les seves energies, així ell, en el seu dia a dia transmetria la nova vibració obtinguda per allà on anés. Aquell ser era com la petita pedra llençada en un estany d’aigües tranquil·les, com l’ona que neix al rebre la presència d’aquella petita pedra amb unes energies de més alta vibració. El procés havia començat.
Un sol home cal per a canviar el món. La cadena continuarà per sí sola. Una presència influeix a una altra, i aquesta a una altra, i així successivament fins arribar a la resta de la humanitat.
Aquell home se sentia afortunat i agraït per poder estar a Casa aquí a la Terra. Una de les coses que aquell home escriví tenia a veure amb el procés de l`evolució humana:

Cadascú de vosaltres (referint-se al ser humà) porta la llavor de l’univers en ell. Cal que us despulleu del vostre passat i us allibereu de tot allò que us ha transmès el vostre món fins ara, perquè el que va ser ja no serà i un nou món està naixent. Necessiteu integrar-lo en vosaltres i deixar els hàbits habituals que us han fet creure sers inferiors en relació a la veritable naturalesa que sou. Heu de començar a veure les coses, no pels vostres ulls físics, sinó a través de les vostres percepcions. La paraula, cada vegada tindrà menys presència en les vostres comunicacions. Quan més desperteu la vostra consciència menys necessitat tindreu de parlar, i més us comunicareu a nivell mental. Rebreu la informació i us comunicareu per percepcions, telepàticament. Les vostres energies es comunicaran entre elles i nosaltres serem part de vosaltres. Cada vegada prendrem més part en el vostre procés d’ascensió, i aquells que s’obrin a les nostres presències i es predisposin ens “sentiran” i “veuran”.

Aquell home sentia la pau immensa de la seva divinitat. Escrivia des de la seva plena consciència. Cada vegada rebia més informació del món espiritual. Era un amb Ells.
Finalment, després de molta estona, deixà d’escriure adonant-se que aquell dia havia estat diferent, com cada dia. Quan més sentia la seva divinitat, més s’adonava de la capacitat de crear i viure la vida que s’havia proposat.
La seva saviesa anava en augment i la bondat i l’amor que desprenia la seva expressió i tot ell, atreia a la gent necessitada de Llum i sanació.
El nostre home guardà els fulls, tancà el llum del despatx i sortí a fora a contemplar una estona els petits punts lluminosos del firmament. Una catifa de punts blancs cobria tot el seu cap fins on divisaven els seus ulls amb el cap enlairat. Era una nit clara i freda. Hi havia vida en aquell indret i en aquell silenci enlairat que contemplava. Se sentia un amb aquell lloc. Llavors sortí la seva parella. L’abraçà per la cintura i després d’una petita estona abraçats, contemplant junts aquell paisatge, entraren a dins de la casa per a sentir en la intimitat, la presència d’aquell ser que estimava.
La vida té un sentit no explicat en els llibres ni en la infantesa, que t’empeny a voler viure i llevar-te novament, sabent l’existència d’un Pla Mestre Diví procedent de les més altes esferes de l’univers.
Un estel s’apagà en la vida d’aquell home, però de nous aparegueren per a indicar-li el nou camí a seguir . Tot estava en perfecte ordre.
Només des del cor i la “no – ment” s’arriba a entendre l’existència i la motivació de llevar-se cada dia sentint-se agraït i afortunat per les benediccions que la vida ens dóna. Aquestes no tenen res a veure amb el que podem tocar, sinó amb el que rebem i ens fa sentir.

Que pugueu sentir el Cel en el vostre interior i ser abraçats per l’amor de la Creació.

dilluns, 23 de febrer del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat



En el centre L’essència d’El Masnou es realitzaran, entre d’altres, les següents activitats al llarg d’aquest mes de març:

Diumenge 1:
Matí: El Nen Interior, de les 9’30h. fins a les 14’30h.
Tarda: Taller de Reafirmació Personal, de les 4h. fins a les 20h

Tots els dilluns a les 20’15, Meditació. La darrera sessió de cada mes, es fa una sessió de Puresa Espiritual.

Dimecres, 25 de febrer, a les 18h. curs sobre Poder Mental

Diumenge 15, curs de 1er. Nivell de Reiki

Diumenge 22:
Matí: Taller sobre la Rendició, de 10h. a 14h.
Tarda: Taller sobre “La llei d’Atracció – demana i se’t donarà”, de les 16 a les 20h.

Si voleu més informació d’aquestes activitats o d’altres de l’Escola d’Espiritualitat, trucar al 935404843.

Que l’amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 19 de febrer del 2009

Jo Sóc la plenitud de l'existència

Jo, (nom), invoco la presència dels Àngels, les entitats de la Llum i dels mestres ascendits que tuteleu el meu aprenentatge i demano poder col·laborar amb vosaltres perquè conjuntament puguem portar la Voluntat Divina ara i aquí, en aquest meravellós planeta on sóc, anomenat Terra.
Agraeixo la vostra presència i demano ser guiat, protegit, aconsellat i instruït per a portar a terme el que he vingut a fer, i que aquesta finalitat sigui d’acord al Pla Diví que vaig pactar quan era amb vosaltres.
Dono gràcies per la vostra presència a la meva vida i agraeixo el fet de tenir la ment, el cos i la actitud adequades per a arribar a ser jo i materialitzar la meva Voluntat, Una amb la del Pare, i destinada tant al servei diví com pel meu propi bé.
Que sàpiga obrar des del cor i des de la humilitat i fermesa alhora, per a transmetre la saviesa que se m’ha estat donada al llarg de la meva instrucció espiritual per les entitats de les més altes esferes de la Llum.
Que pugui sentir en tot moment la veu del meu cor i saber com portar a terme allò que ell em dicta. Que la seva veu sigui forta, clara i ferma, i que jo pugui adonar-me del què haig de fer i com fer-ho en tot moment. Demano inspiració i una visió clara per saber on haig d’anar i què fer per a plantar noves llavors i enlairar les energies de la Terra.
Que les meves paraules siguin paraules de Llum; paraules plenes de saviesa, amor, comprensió i respostes per a tots aquells que les arribin a escoltar. Que transmetin serenitat, pau i esperança pels oïdes que escoltin.
Que la meva ment mostri la seva divinitat i manifesti els miracles i la sanació a través de les abraçades de l’amor, fruit de la connexió amb el Pare i el món de la Llum.
Que les meves mans siguin mans sanadores, alliberadores, que sàpiguen posar-se allà on necessitin estar. Que a través d’elles pugui instaurar equilibri i benestar, tant en els cossos de la gent com en les seves ànimes.
Que la meva presència sigui una font de neteja en aquells espais, locals i domicilis on habiti la penombra i la foscor. Que la meva presència sigui la teva presència Pare, i la vostra també, estimats sers de Llum i acompanyants del meu camí.
Que aquell que em vegi, vegi al Pare manifestant-se en plenitud i tota la seva magnificència.
Jo Sóc Tot el que Sóc.
Jo Sóc Tu, Pare.
Tu, Jo i Ells som Un.
Jo Sóc el veritable Ser manifestant-se ara.
Jo Sóc la plenitud de la existència ara i aquí.Jo Sóc Un amb el meu Jo Superior.

diumenge, 15 de febrer del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat



Us comunico que aquesta setmana comencen noves activitats en els centres d’El Masnou i Premià de Mar.


A El Masnou (935404843) :

· Dimecres 18 per la tarda, de les 18h. a les 19’30h. es comença un nou grup del bloc : “Poder Mental” (4 sessions, dimecres seguits).
· El dilluns 23 es farà una sessió de puresa espiritual. Es començarà a les 20h. del vespre.
· Hi ha previst obrir altres cursos (demanar informació)

A Premià de Mar (937513325) :

· Divendres 20, hi ha una xerrada, d’assistència gratuïta i oberta a tothom, sobre Somnis a les 19’30h.
· Dissabte 21 (tarda), i diumenge 21 (tot el dia, parant dues hores per a dinar), es realitzarà un curs sobre Somnis.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres

dimecres, 11 de febrer del 2009

Aigües tranquil·les


La veritable naturalesa del ser humà seria la d’un riu d’aigües plàcides, tranquil·les, serenes, que guien una barca en direcció al seu destí. Tu et trobes dins d’aquesta embarcació deixant-te emportar pel flux de l’amorós moment de la teva existència. La teva ànima reposa contemplant el meravellós paisatge que va trobant-se a cada instant.
Gaudeix del procés fins a arribar al fi del teu present! Deixa de negar, de témer, de voler controlar el teu viatge! Deixa que tot sigui perquè l’abraçada de la teva saviesa interior sap d’aquests moments. Potser tu no els entenguis, però una força superior vetlla per tu, portant-te a espais on puguis manifestar el teu veritable ser. No et qüestionis cada pas que donis perquè només crearàs més confusió en el teu interior. Accepta aquesta serenitat de ser portat aigües més enllà per a poder trobar el teu lloc en la immensitat de l’univers. Ara, tot i així, ja et trobes en el lloc adequat per a donar un pas més cap a la teva integritat.
Gaudeix contemplant i aprenent de tot el que veus des de la barca on et trobes! Sent cada moment com l’únic instant que existeix a la teva vida, i deixa que la bellesa del teu entorn reflexi la teva divinitat! Observa-ho tot des de l’harmonia del teu cor! Permet que la teva ànima reposi en aquest viatge i accepti el Pla Diví que vas decidir accedir en aquesta dimensió en la qual et trobes. Mantén-te serè i ferm. Agafa’t a la barca i deixa que aquesta et porti al que es va pactar amb anterioritat, abans de conviure amb el cos que et trobes en l’actualitat.
Les aigües saben on portar-te pel teu major bé. La teva ànima sap del procés, i encara que a vegades protestis o et queixis, ella s’alegra per la transició per la qual estàs passant.
Una transformació s’està produint en tu. Enrere queden els vestigis d’una vella energia i una vida ja obsoleta. A mesura que vas avançant pel cabdal del riu, la teva essència va enlairant-se, apropant-se més al Déu que hi ha en tu, al Déu que tu ets. Deixa que et portin a la plenitud, encara que t’agradaria més, potser, “distreure’t molt més” en el viatge. No tinguis por de deixar-te portar, perquè el que hi ha esperant-te és molt més que el somniat fins ara.
Els somnis del teu passat s’aniran presentant davant els teus ulls, potser en el proper giravolt del riu. Agafa’t a la barca i gaudeix del viatge de la teva vida, perquè és únic i no tornarà a presentar-se tal com el coneixes actualment. Sent el silenci i la melodia de la Llum i l’Amor envoltant-te vessant sobre tu la seva presència per a alleugerir una ànima adolorida per les pors d’un passat.
Si mires al teu entorn, probablement veuràs a altre barques amb algú a dins, que com tu, són portades, cada una d’elles, al seu lloc més preuat per que puguin sentir la plenitud de la seva divinitat. Tu també et dirigeixes al pactat inicialment, encara que en aquests moments no te’n recordis.
No pensis, no et qüestionis, no protestis, i deixa que tot sigui segons el Pla Diví de la vostra Creació. Tot va bé. Confia i mantén-te ferm escoltant la veu del teu cor. Ell et parlarà d’aquests moments i et taral·lejarà la melodia més dolça i tendra sobre la teva vida. Relaxa’t i dorm-te amb els sons de qui t’estimen des de l’altre costat del vel i es troben a prop teu, encara que tu, potser, hagis negat les seves presències.
Ets un ser estimat, i no saps de quina manera! Ves al teu interior i treu-te la vestimenta del teu passat per a poder vestir segons els nous temps. Relaxa’t i deixa’t portar per la tendresa de la mà que bressola el teu ser.
Et dirigeixes cap el teu major bé. Tot va bé. Deixa’t emportar.

diumenge, 8 de febrer del 2009

La Llum de les Paraules (19)

La Bondat és la manifestació de qui sent l’amor dins d’un mateix".


Us recordo, també, que aquest dijous hi ha una xerrada al centre d’El Masnou a les 20’45h., d’assistència gratuïta, on es parlarà de: “El Camí de l’Ascensió”. Tanmateix, el proper dia 15, diumenge pel matí, hi ha un taller sobre “La Rendició”. Hi ha previst fer un curs sobre somnis i obrir altres blocs de l’Escola d’Espiritualitat.
Tots els que estigueu interessats en alguna d’aquestes activitats, podeu trucar al telèfon 935404843 (Carolina).

Finalment, comunicar-vos que el tema del programa de ràdio “La Veu del Cor”, aquest dimarts tractarà el tema d’”Aprendre de la vida” (www.radiopremiademar.org) .

Que l’Amor i la Pau sigui amb tots vosaltres.

dimecres, 4 de febrer del 2009

Amb tu....


Amb tu he après que fer per fer ens desconcerta i ens allunya del nostre sentit de viure.
Amb tu he après que el silenci em permet sentir millor que moltes paraules.
Amb tu he après que el dia sense tu no té cap raó d’existir.
Amb tu he après que la presència d’un pot ajudar a aquell que es troba immers en la desesperació i el dolor.
Amb tu he après que no cal insistir avançant quan tens davant una gruixuda paret de formigó.
Amb tu he après que l’amor pot restablir el teu estat ànim i donar-te empenta per a continuar vivint.
Amb tu he après que quan et penses que se t’ha donat l’esquena, encara queda “la sortida”.
Amb tu he après que l’acceptació pot ser el remei per a arribar a ser feliç.
Amb tu he après que viure desaferrat d’aquells que t’importen, ens permet unir-nos encara més.
Amb tu he après que cada instant és meravellós i l’únic moment de poder que existeix.
Amb tu he après que tots tenim un fita a complir i que només tu la pots portar a terme segons tu saps. Ningú pot fer allò que tu has de fer.
Amb tu he après que mai estem ni estarem sols.
Amb tu he après que la confiança, la fe, són imprescindibles per a mostrar la teva divinitat.
Amb tu he après que el que visc i veig només és una porta per a entendre el veritable sentit del per què de tot.
Amb tu he après que la veu del cor és més poderosa que les ordres d’una ment forjada per unes pautes mentals adquirides.
Amb tu he après que jo no sóc qui em pensava qui era.
Amb tu he après que Jo Sóc Déu.

Tot això i més ho he après amb tu, estimada vida, companya de viatge pel meu camí cap a l’ascensió. Només hi ha un camí, el de l’amor i hauríem de deixar que aquest ens guiés. Només des del cor, des de l’amor podem arribar a manifestar la nostra plenitud interior, i aquesta no la podríem arribar a trobar, sense la presència de la solitud. Necessitem les estones d’estar amb nosaltres mateixos per a adonar-nos del veritable sentit de la nostra vida i el Déu que som. Sentir aquesta connexió ens permetrà gaudir d’aquest món terrenal en el qual ens trobem.
He après que Jo Sóc Amor i que només des de l’amor podem ser nosaltres i entendre als altres. La humilitat cal tenir-la en cada pensament i acte dels nostres dies, i pensar que aquell a qui veus és la perfecció suprema de la creació. Accepta’l i adona’t de la seva divinitat, com de la teva, perquè els dos sou part d’un Pla Diví. Sí, d’això també m’he adonat gràcies a tu, estimada vida. Tu permets que tingui sentit tot el que faig i que existeixi en relació als altres, i aquests en relació a mi. Tot està en perfecte ordre
Amb tu he après que tot ho sóc i tot ho tinc.
Amb tu he après que el ser humà és il·limitat i omnipotent. La seva divinitat li permet crear allò que la seva voluntat manifesti.
Amb tu he après a estimar incondicional, perquè la veritable font d’estima es troba en l’interior de cadascú.
Amb tu també he après a acceptar com és cadascú, perquè tots es troben, en tot moment, en el lloc adequat i el moment oportú per a donar el següent pas d’evolució. Tots tenim les oportunitats que necessitem per a alliberar-nos del nostre passat, d’allò que es diu karma.
Sí, estimada vida, tot això ho he après estant amb tu, i sé que encara em depares altres oportunitats per a anar més enllà del meu present, esperant-me un futur pròsper, ple d’èxit i amorós.
Mentre, em deixo emportar per aquests moments de definició i sacsejament.
Amb tu he après que res és el que sembla i que tot és el millor pel nostre ser en aquell moment.
Amb tu he après també, que la vida, que tu, ets simple si deixem que tot sigui, confiant que així està sent en cada instant.
Amor, només l’amor existeix, i és aquest el que permetrà ser nosaltres i la humanitat despertar del seu estat adormit de consciència.
Ara, després dels anys viscut, sé que tot és possible i que allò que anhelem podem materialitzar-ho només amb la nostra voluntat, però perquè així sigui, hem hagut d’alliberar-nos del nostre passat, de la nostra ment, deixant pas al nostre cor, que és on es troba la veritable saviesa del ser humà.
Amb tu he après que sóc Déu manifestat a la Terra.

dilluns, 2 de febrer del 2009

La nova Escola d'Espiritualiat



Una abraçada a tots!

Hem començat aquest nou any 2009 ple d’il·lusions, esperances i confiant que el ser humà pugui anar despertant encara més, la seva consciència i sentint l’amor dins d’ell.
Avui m’agradaria dir-vos unes paraules sobre què és i que s’ofereix a l’Escola d`Espiritualitat per a tots aquells que encara no hàgiu assistit en alguna de les seves activitats o desconegueu la seva existència o funcionament.
L’Escola és un espai destinat a despertar la consciència espiritual del ser humà i a obrir les portes del seu autoconeixement. L’Escola d’Espiritualitat, des del seu inici ha anat adaptant-se per a poder arribar al màxim de persones amb ganes de ser elles i gaudir de la felicitat, i tot això, de la millor manera possible.
Actualment l’Escola té dues vessants:
1. L’aspecte terapèutic, de tractaments individuals (autoestima, Reiki, essències florals, equilibri de xacres, neteges energètiques- pisos, botigues, persones,..– sessions de puresa espiritual,...).Cal demanar hora per a concertar visita.
2. L’aspecte de caire docent, transmetent una informació i missatge de tipus espiritual de cara que la persona pugui conèixer-se qui és realment i no qui es pensa qui és, així com per entendre la seva existència i el que està passant en el món. Per a la transmissió de tots els continguts espirituals, s’han creat una sèrie de blocs, on en cada un d’ells conté part d’aquests coneixements nombrats. Actualment l’Escola té 12 blocs, sent el darrer de caire optatiu.
3. Tallers d’Espiritualitat pràctica, on s’inclouen una sèrie de diferents tallers curts i pràctics, per a aplicar a la nostra vida quotidiana el nostre potencial per a crear equilibri i viure segons la nostra voluntat. Són tallers, cursos de curta durada, complementaris a la formació que es fa en els blocs de l’Escola, podent realitzar-los independentment als 10 primers blocs com a inici per a obrir les portes del nostre interior.
4. Activitats paral·leles: Es realitzen xerrades de tant en tant, així com sessions de meditació tots els dilluns.

Haig de dir que aquesta Escola es basa i actua en tot moment des de l’Energia Crística, l’energia de la Nova Era, que és la veritable essència del ser humà. La persona té un potencial, que connectant amb la seva divinitat pot canviar tot allò que li és hostil o crea malestar. Tot això ho pot equilibrar i transmutar. Som sers perfectes, poderosos i il·limitats. Tots podem manifestar el nostre poder interior, i aquest es manifesta quan més en coneguem. Quan més despertem la consciència i escoltem el nostre cor, més possibilitats tindrem de viure i gaudir la vida com volem fer-ho. Ser feliç no costa tant com ens pensem.
També vull comentar que l’Escola d’Espiritualitat no és un centre fix, sinó que l’Escola està allà on es necessiti. Actualment l’Escola està present en tres poblacions (El Masnou, Premià de Mar i Barcelona). En la població d’El Masnou és on porta més anys, des del seu començament, tenint la major activitat fins el moment,donant el servei esmentat anteriorment al seu entorn.
Si esteu interessats en rebre informació, el programa de l’Escola d’Espiritualitat, podeu trucar al 606098752, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça: emaeljordimorella@yahoo.es i se us enviarà tota la informació de l’Escola o la qüestió que vulgueu saber exactament.
Ens trobem en temps de canvis i ara pot ser un bon moment per a començar a endinsar-te dins teu per a conèixer al veritable ser que ets i poder-te mostrar “tal com ets.”

Us comunico també, que hi ha una nova activitat dins dels tallers d’espiritualitat pràctica: el taller de REAFIRMACIÓ PERSONAL:

“Aquest és un taller per a reafirmar la nostra essència, el nostre ser i la nostra capacitat de poder vèncer qualsevol repte que la vida ens doni i ser nosaltres.
És un taller pràctic, on amb unes pautes claus de cara al nostre autoconeixement, podrem començar a treballar-nos per a reafirmar i manifestar les nostres capacitats creatives, el nostre potencial de poder per a transmutar i vèncer qualsevol situació anòmala o de malestar en la qual ens puguem trobar, o fins i tot, per a crear d’altres segons la nostra voluntat.
Es donaran nocions sobre la nostra naturalesa, així com s’ensenyaran uns exercicis a fer per a aplicar-los a qualsevol àrea de la nostra vida, per a sentir-nos nosaltres en tot moment estiguem on estiguem.
Per a reafirmar-nos hem de saber què hi ha dins nostre que ens permetrà superar les suposades inestabilitats que puguin aparèixer a la vida. Obrirem les portes del nostre interior i connectarem amb alguna de les eines que ja tenim “incorporades” al néixer per a fer front al nostre tarannà quotidià.
Ser nosaltres ens permetrà gaudir molt més de la vida i fluir, sentint que aquesta val la pena. Deixa a un costat les teva timidesa i les teves pors, la teva inseguretat. Mostra’t tal com ets, amb tota la teva presència.
Sigues tu, reafirma la teva veritable essència, la teva divinitat!
Durada: 4 hores”



Us obro les portes de l’Escola d’Espiritualitat.
Benvinguts sereu!

Si voleu informar-vos directament en el centre que es trobi més a prop de les vostres necessitats, degut que cada centre té el seu horari, a continuació us mostro els telèfons de cada un d’ells:
El Masnou (L’essència): 935404843
Barcelona
(Visió): 934940414
Premià de Mar (Taller de Ioga): 937513325



Us anuncio alguna de les activitats previstes a fer durant el mes de febrer:
· A El Masnou:
o Diumenge 8, 1er. Nivell de Reiki (tot el dia)
o Diumenge15 (matí), Taller sobre la Rendició
o (d’altres, però caldrà consultar al propi centre)
· A Premià de Mar:
o Cap de setmana 21 (tarda) i 22 (tot el dia), curs sobre Somnis
· A Barcelona:
o Taller sobre Reafirmació personal
o (d’altres, però caldrà consultar al propi centre)


Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.