dimecres, 28 de gener del 2009

A vegades, quan ...


Quan el vendaval del canvi sacseja el teu interior,
tot el teu ser es tanca en el claustre del teu cor
per a discernir i aclarir el per què del teu present.

En aquests moments es necessari tancar les finestres
que donen a l’exterior per a sentir la calidesa del nostre
veritable ser. En el refugi del nostre interior trobarem
la pau i la calma necessàries per a entendre el nostre “Ara”.

Abraçats per la distància del nostre entorn,
la nostra saviesa manifestarà el seu resplendor
al fer presència entre el silenci i la quietud.

L’aïllament temporal ens permetrà restablir l’equilibri
a la nostra vida, i l’oportunitat de poder despertar,
una mica més, la nostra consciència.

Malgrat tot, el nostre caminar es dirigeix cap el seu major bé.
Després de la tempesta ve la calma,
amb nivells superiors en relació al que va ser.

Malgrat tot, tot va bé.

diumenge, 25 de gener del 2009

La Llum de les Paraules (18)

"Quan arriba l’època de la poda, la vida sembla desaparèixer, però només s’arrecera en l’interior del ser perquè més tard, amb més força florir."

El tema de demà dimarts, dia 27, dins del programa de ràdio "La Veu del Cor", serà : La Musicoteràpia".

Que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 21 de gener del 2009

Nosaltres i l'Univers

Som Un amb l’Univers. Nosaltres els humans, estem units i relacionats amb les energies del nostre planeta, i aquest, alhora, connectat amb les energies del firmament.
Cada energia individual influeix i alimenta les energies col·lectives del planeta Terra, per tant, el com és cadascú fa influenciar a la resta de la humanitat i col·labora amb la seva aportació energètica, a l’existència de l’univers. Tots, humanitat, planeta i firmament som Un.
Quan el nostre cor està en pau, les energies del nostre entorn ens ho agraeixen, i així facilitem que tots aquells que ens envolten que vulguin estar en pau amb sí mateixos puguin aconseguir-ho, perquè nosaltres els hi donem la nostra aportació i presència. Quan la nostra ment ens tortura amb pensaments negatius, estem fent que el nostre entorn s’envolti d’aquestes energies que no són les propicies pel nostre Benestar Espiritual, creant, llavors, una terra fèrtil pel caos i el desequilibri. Us adoneu el què representa estar un bé amb sí mateix de cara als altres i al planeta? Nosaltres som pilar d’una qualitat de vida concreta. Què és el que vols pels altres, pel planeta? Doncs actua així i sent en el teu interior aquest benestar per a poder veure-ho materialitzat amb els teus propis ulls físics en el teu entorn.
Si el que vols és pau, primer sent aquesta pau en el teu interior.
Si el que vols és amor a la teva vida, sent primer aquest amor dins teu.
Què vols, prosperitat? Sent aquesta prosperitat en el teu interior primer i llavors la vida et reflectirà la abundància en el teu entorn per a tu.
Vols comprensió i tolerància? Coneix-te primer a tu mateix i després t’entendràs millor, per tant, també t’acceptaràs més perquè sabràs el per què actues com actues. Si això és en tu, també ho veuràs vagis on vagis.
Tu ets Un amb el teu entorn. Tu estàs relacionat amb tots i tot.
El firmament et va creà per a comptar amb tu en el seu procés d’expansió y amor. No ets un separat dels altres i del tot. Ets part important per a la resta de la humanitat, per a tots nosaltres. Què ens aportes? Pau, amor, resistències, desconfiança, temor, ira? De quina manera ajudes a la humanitat, al planeta i a l’univers? Com ets tu? Quines energies ens estàs donant als altres?
Que aquest any sigui el fi d’una vida d’ignorància i puguis despertar la teva consciència per a aportar la teva veritable essència i fer un món millor i obtenir per a tu una vida plena de felicitat, amor, pau i prosperitat. Tot això és possible amb una consciència espiritual desperta, perquè en el fons, tu ets un ser espiritual dins d’una experiència terrenal.
A tu, estimat Àngel, procedent del firmament, que en aquests moments et trobes en aquesta dimensió, desperta la teva consciència i recorda el veritable ser que ets, no el que t’has forjat com a conseqüència de la teva experiència terrenal.
Obra el teu cor. Desperta al veritable ser que hi ha en tu y deixa que en aquest any puguis manifestar-te com quan et trobaves més enllà dels estels. Tu ets un ser únic i la teva aportació al nostre planeta i a la humanitat és una llavor que només tu ens pots donar. Deixa que el millor de tu surti del teu interior i afavoreixi i estimuli que allò que vols pel món pugui sortir de dins teu.
Ets Un amb tots i ha arribat l’hora que tots ens unim per a fer una nova Terra i crear les energies necessàries per a poder viure en l’amor.

diumenge, 18 de gener del 2009

Activitats setmanals



El programa radiofònic de La Veu del Cor que es realitza els dimarts de les 18h. a les 19h. a Ràdio Premà de Mar,tindrà com a tema en el dia de demà, dia 20 : "Les pors"(Si voleu el podeu escoltar en directe a través d'internet o descarregar-lo al dia següent a l'adreça: www.radiopremiademar.org


Tanmteix us recordo que dins de les activitats de l'Escola d'Espiritualitat, aquest diumenge dia 25 es fa un 1er. Nivell de Reiki a El Masnou (935404843).





Que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 14 de gener del 2009

La Compassió


En el procés d’Ascensió necessitem alliberar-nos de tot allò que ja no ens serveixi en la nova vida que ens endinsem. El perdó és la clau per a deixar anar tot el que ens privi enlairar la nostra ànima. Deixar anar-ho tot: les relacions que no ens aporten avanç, el treball que ens disgusta i no se’ns valora, les creences adquirides en la nostra infantesa i joventut conforme som sers limitats, així com els nostres sentiments de desconfiança cap els altres i la vida, el poc mereixement de tot el bo que la vida ens depara, i fins i tot, els aferraments als nostres sers més estimats i propietats.
Quan una ànima es troba en el procés del despertar de la seva consciència, i al trobar-se amb tota una sèrie de reptes davant del seu ser, hi ha que desfer-nos de tot allò que ens produeix malestar i buscar persones, llocs y coses que ens aportin benestar, coratge i serenitat.
Un dels aspectes del nostre procés d’Ascensió és l’aparició, cada vegada més, de la compassió. Un s’adona que necessita manifestar-la més sovint i actuar així davant la vida. És la compassió incondicional cap els altres, cap a tots aquells sers que ens envolten i veiem que pateixen, que es resisteixen a canviar, a estimar, a obrir el seu cor i seguir les seves directrius. És la compassió cap a aquells que ens veuen o tracten com a estranys per la nostra manera de ser i pensar.
La compassió ens permetrà sentir l’amor de Déu en nosaltres, aquesta part divina que tots tenim i som. Quan aprenem a sentir aquest amor, la compassió apareix com a conseqüència del sentiment obtingut, però també pot succeir al revés, quan més sentim l’amor en nosaltres, més compassió sentirem cap els altres.
L’amor és el pilar de la nostra existència. Des de l’amor podrem manifestar els miracles a la nostra vida. Quan connectem amb la nostra essència espiritual, Una amb l’univers i la humanitat, llavors rebrem la benedicció i la gràcia del món de la Llum i començarem a mostrar al veritable Mestre interior que cadascú conté en el seu interior.
La compassió és un dels signes que un veritable ser il·luminat manifesta. Sent compassió cap a tots els sers de la Terra. No jutja, no critica, senzillament accepta i estima d’una manera pura i incondicional, a aquells que l’envolten. Els accepta pels que són en aquells moments perquè entén que es troben en el seu procés d’evolució, com ell.
La compassió uneix i equilibra. La compassió atrau als homes, uns cap als altres per a ser una sola flama que il·lumini el món que vivim.
El ser il·luminat mira en el seu interior. El sent i Déu es manifesta en ell. Des d’aquest estat irradia la seva Llum i Amor per on passa o pensa. Els altres es beneficien d’aquesta energia d’alta vibració i permet que tots puguin continuar l’evolució de la seva ànima. Aquest ser, Un amb el Tot, sent la compassió esperançat i sabent que tot va bé. Estima, accepta i dóna.
La compassió és una de les virtuts que enlairen als homes i a les ànimes que els habiten. És reconèixer el potencial de ser ells encara que en aquests moments mostrin la seva condició humana.
La compassió surt de la divinitat que habita en cadascú, i per això estima i accepta incondicionalment. Déu es manifesta a través de la seva compassió, de la seva despertada consciència.
Estima amb totes les teves forces i pensa que l’amor obra totes les portes que puguin estar tancades a la teva vida o a la dels altres.
Ser compassiu és posar Llum en el món de la foscor, i alliberar el dolor.



dilluns, 12 de gener del 2009

Recordatori setmanal de les activitats a fer


Avui dilluns, es realitza una xerrada sobre " El Poder Interior" al Centre L'Essència d'El Masnou dins de les activitats de l'Escola d'Espiritualitat. L'adreça és c/ Itàlia 37 , tocant al mercat. L'hora del seu inici són les 20h. i l'entrada és gratuïta.

Com activitats de l'Escola també us recordo que aquest dissabte 17 per la tarda es farà un taller sobre "Domesticar la ment" a Premià de Mar (937513325), i que el diumenge a la tarda a El Masnou (935404843) un altre sobre "Demana i se't donarà - La Llei d'Atracció".


També us vull fer saber que demà dimarts, tornen les emissions del programa de ràdio La Veu del Cor a ràdio Premià de Mar després de les festes nadalenques. El tema que es tractarà demà serà: La Felicidad. La Veu del Cor s'emet tots els dimarts de les 18h. fins a les 19h.


Que tingueu una bona setmana i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dimecres, 7 de gener del 2009

Entrevista a una ànima encarnada III


Entro al seu despatx i després d’asseure’m en una de les cadires, començo a fer la primera d’una sèrie de preguntes a algú d’aparença normal i discreta:
- Quina és la primera pregunta que t’agradaria que et fes?
- Depèn de la teva intenció.
- No creus que ens trobem en un moment de crisi?
- Haurem de definir què s’entén com a crisi. Si crisi vol dir que les coses no estan sortint bé, doncs et diria que no hi ha crisi. Si per crisi es considera que hi ha un bloqueig en algun aspecte, doncs et diria que no hi ha crisi.
- Sí, però no negaràs que l’economia no va bé i hi ha molta gent que no té feina i molts viuen al llindar de la pobresa, i més dels que ens pensem en la mateixa pobresa.
- Hauríem d’aclarir la visió que tenim de la vida. És veritat que si agafem la vessant més material, hi ha mancances i bloquejos en algun nivell social i econòmic.
- Hi ha alguna altra visió?
- Tu pots veure un fet des de la forma o des del contingut. Des de la forma, no acabaràs d’entendre el per què de tot i pots arribar a desesperar; en canvi, si t’encares a la situació des del fons, pots adonar-te que tot va bé per la teva ànima.
- Ja!, però no creus que és fugir de la realitat? Els fets són els fets, i és el que compte, no creus?
- Què t’ajudarà més a la vida, el quedar-te amb una ensopegada, o saber perquè ensopegues?
- Suposo que el motiu d’haver ensopegat.
- Les persones, sovint, només es queden amb el que veuen, però no aprenen del per què viuen el que viuen. És una qüestió d’entendre la vida, i per a fer-ho, només hi ha un camí: el camí cap a l’interior d’un mateix. Tornant a la pregunta que m’has fet sobre si hi ha crisi o no, et diria que el que ens aporta la situació del present, encara que sigui a nivell mundial, és un punt de reflexió i una oportunitat per a endinsar-nos en el nostre interior i escoltar el nostre cor. Ell ens dirà que allò que vivim no és ben bé com nosaltres ho interpretem.
- Ah, no? Llavors com ho hem d’interpretar?
- La visió física d’un fet pot ser interpretada de moltes maneres, depèn de qui observi el fet. Una situació no és viscuda de la mateixa manera per diferents persones que la experimentin. Què és el que fa la diferència entre una i una altra? El passat de cadascú. Si aquest encara es manifesta en el present, es pot distorsionar el que es viu i veu. L’altre opció seria des d’una consciència espiritual, el pilar de tot enteniment terrenal.
- Uy, que filosòfic, tot això!
- Ha, ha,ha,...no home no, no ens hem d’esverar! M’explicaré: si vivim basant-nos amb el que ens han ensenyat, pujarem creient que la vida és d’una manera concreta, però si vivim des de la nostra essència, el nostre cor, aquest ens mostrarà què hi ha darrera del que vivim i per què ens serveix. La desesperació del què es diu “crisi”, només és una interpretació des de la forma, sense consciència, malauradament, part de la humanitat encara està adormida. Hi ha molt a fer i s’ha de començar a despertar les consciències individuals per a entendre el món i fer que en aquest pugui instaurar-se l’amor i la pau.
- Pel que m’estàs dient, la crisi no existeix
- Exacte!!! – em respon com si hagués entès el que ha explicat. Allò que s’anomena crisi només és una oportunitat per a prendre consciència del nostre ser i del nostre paper dins de la humanitat i el planeta.
- Vols dir que el que un faci, repercuteix en un altre encara que estigui a l’altre punta del planeta?
- Encara que pugui semblar inverosímil, així és. Tots estem units energèticament, i som com uns vasos comunicants. Quan un aporta molt, tots ens beneficiem, i si s’aporta poc, hi haurà menys per a tots. Si hi ha poca consciència en el ser humà, les interpretacions de la suposada realitat serà errònia; en canvi, si hi ha una consciència espiritual, tots podrem aprendre i superar les situacions, fins i tot prevenir-les des de l’amor.
- Vaja, ara em sembla que m’he perdut. Què té a veure la crisi amb l’amor.
- L’amor és el pilar de la nostra existència. Quan més es conegui el ser humà, més amor sentirà dins d’ell, i per tant, les situacions que visqui, no seran des del temor, sinó des de la comprensió, i per tant, per ell, no serà un fet advers, sinó una oportunitat per aprendre i continuar avançant en el seu procés d’evolució de la seva ànima.
- Encara ens queda molt, em sembla, per arribar a aquest punt!
- Tot és qüestió de començar i proposar-s’ho. Hem d’alliberar-nos de les pors i ser valents. Mentre no s’aprengui a ser un mateix, allò que ens envolti i atraiem a la vida, ens resultarà molest.
- Però jo em sento bé i em sembla que sóc feliç.
- No et dic que no, però segur que no t’agradaria tenir més temps per a tu?, o, no enfadar-te quan les coses no et surten com tu vols?,o fins i tot...
- Para!, Para!, ja sé per on vas. Tothom no està content del tot amb la vida que té o viu!
- Veus, a això em refereixo, i és perquè s’interpreta des de la forma. S’ha de pensar que el patiment només és fruit de la nostra ment, i en aquesta es troba les directrius dels nostres pensaments i la visió de la vida. La insatisfacció que es pot arribar a tenir és una conseqüència de la no consciència, del no recordar qui som. Ho entens?
- Així, com que tothom, o hauria de dir la majoria de la gent, no se sent bé amb la seva situació actual, vol dir que no acaba d’interpretar els fets actuals en el món com correspon.
- El que vull dir és que les suposades adversitats només són fruit de les nostres creences i que res està aturat. Les energies no estan mai aturades en el procés de l’evolució humana. Quan ens sembla que algun aspecte de la nostra vida no està anant com nosaltres voldríem o sembla bloquejat, el que succeeix realment, és que estem obrint la porta de l’aprenentatge, per tant, tota possible mancança conté una energia activa que ens aporta enteniment i aprenentatge si ens disposem a aprendre. Res està aturat i mai ho ha està. (Pausa). Et diré una cosa: quan les coses semblen estar aturades i bloquejades, és quan més l’energia de l’amor està fent presència en nosaltres pel nostre procés espiritual, que en el fons, és el veritable sentit de la nostra vida. Tot flueix. Tot està viu i tot està bé.
- Home, tant com dir que tot està bé, no creus que és molt agosarat?
- No, des de l’amor. Allà on aparenta estar un bloqueig, l’amor és present perquè ajuda a aquell o aquells sers humans que puguin continuar el seu procés d’evolució.
- Si a un no li va bé res de la seva vida, estàs dient que se li està oferint una oportunitat d’evolucionar?
- Això mateix. Has de pensar que amb les mancances i el dolor, el ser humà evoluciona més ràpidament.
- Carai!!, doncs el món deu estar evolucionant molt ràpidament.
- Així és.
- Però cada vegada h ha més desgràcies en el món, més caos.
- Això pot semblar, però no està sent així. Cada vegada hi ha més persones que estan despertant les seves inquietuds espirituals. Estan neguitoses, inquietes, i això els permet donar passos cap al seu despertar de la consciència, cap a la seva espiritualitat.
- I com es pot despertar la consciència un mateix sense passar per tot això?
- Coneixent-se.
- Però la gent ja sap qui és.
- No! La gent es pensa que sap qui és, però no han despertat. La majoria encara viuen segons el seu passat.
- Hi ha molts que no.
- És veritat, cada vegada hi ha més ànimes que desperten i que s’endinsen cap el seu interior per a saber qui són, i així, poder entendre més el que succeeix en el seu entorn i el planeta.
- Cap on creus que ens dirigim.
- Cap a l’Amor i la Pau. Aquesta és la direcció que el ser humà està avançant. Sentiu l’amor en vosaltres, dins vostre, i llavors veureu com els vostres actes i actituds davant la vida seran més positives, amoroses, i fins i tot, exitoses. La “crisi” només existeix per aquell que decideix creure en ella. El fracàs i l’estancament no existeixen com a tal. Tot és èxit i moviment. Una “crisi” només és una oportunitat per a donar un pas més en el nostre procés de creixement. Les grans “crisis” del planeta han coincidit en un canvi de consciència per a la humanitat.
- Tan de bo que així sigui i tot acabi quan abans millor.
- Tot depèn de nosaltres.
- Per què ho dius?
- Quan abans aprenguem, abans acabaran aquests moments suposadament adversos denominats “crisi”.
- Així sigui.










dimarts, 6 de gener del 2009

Integrar-nos en els nous temps


Ens trobem en uns nous temps. Tot està canviant i nosaltres necessitem adaptar-nos a les noves energies que ens aporta aquesta Nova Era.
Ens hem endinsat en una nova vibració personal i planetària. Adapta’t i integra aquestes noves vibracions per a poder entendre i acceptar el que succeeix en el nostre món i a la teva vida. Per aquest motiu et convido a l’Escola d’Espiritualitat. En ella obriràs les portes del teu interior per a conèixer-te, sanar i sentir dins teu l’amor i el benestar que sempre has desitjat. En ella connectaràs amb el teu potencial (poder interior) i podràs viure segons tu vols, sent com vols ser i sentint la felicitat constantment.
Per tot això t’obro les portes de l’Escola d’Espiritualitat.
Vine a informar-te de totes les activitats, cursos i tallers pràctics que es realitzen. Totes elles et portaran a connectar amb qui ets tu realment i portar a terme tot el teu potencial diví i creatiu.
Tu ets un ser espiritual, complert, il·limitat i sencer. Ens trobem en l’era de l’espiritualitat. L’Escola t’ofereix la possibilitat de ser tu i adonar-te de quin ser ets realment i no qui et penses que ets.
Et convido que ens truquis o ens visitis perquè ha arribat l’hora de ser tu i donar passos cap a la teva integritat i divinitat.
Aquesta Escola són sessions vivencials personals, alhora que es transmet una informació per a la teva ànima i tot el teu ser, alguna d’ella, transmesa des de les més altes esferes del món de la Llum. Hi ha un apartat de teràpies i sanació i un altre de formació espiritual.
Vine i informa’t. Ha arribat la teva hora. Els temps estan canviant i tu necessites adaptar-te a ells.
L’Escola d’Espiritualitat es troba a:

· El Masnou (L’Essència) c/ Itàlia 37 (tocant el mercat) T. 935404843
· Premià de Mar (Taller de Ioga) c/ Dr. Fleming 22 T. 937513325
· Barcelona (Visió) c/ Villarroel 194 entresòl 3ª T. 934940414

T’obro els braços per a rebre’t i les portes d’aquests espais, que des de fa uns anys van passant persones com tu que han volgut despertar la seva consciència i trobar respostes a les seves inquietuds espirituals. Totes han canviat i les seves vides també. Tot consisteix en aprendre a estimar i això no és possible si no obrim el nostre cor.
Ha arribat la teva hora, sinó, perquè creus que estàs llegint aquestes paraules? Casualitat? Les casualitats no existeixen.
Si vols més informació, pots enviar-me, també, un correu electrònic a: emaeljordimorella@yahoo.es . De bon grat et respondre i t’enviaré tota la informació que necessitis. Responc a tots els correus que m’envieu.

Us faig saber que el proper dilluns dia 12, a les 20h. en el centre d’El Masnou realitzaré una xerrada sobre “El Poder Interior". L’entrada és gratuïta, oberta a tots aquells que vulgueu conèixer-me o prendre un primer contacte amb l’Escola d’Espiritualitat.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 5 de gener del 2009

La Llum de les Paraules (17)

"Mai aprendrem a tenir més fe mentre estiguem envoltats de comoditats. Les preocupacions desapareixen quan apareix la fe".

Que passeu un bon dia i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 1 de gener del 2009

Una nova vida davant vostre

Una nova vida s’estén davant els vostres peus. No us atureu. No us qüestioneu el que Jo us dono. Deixeu-vos emportar pel nou estat interior i penseu que us esteu apropant a Mi.
Una nova vida us dono i no temeu perquè en ella no existeix el patiment ni el dolor. El meu amor es en vosaltres i dono a tots els meus fills allò que necessiten. Confia i no temis acceptar allò que se’t presenta davant teu perquè és la meva mà qui t’ofereix el millor per a tu perquè puguis arribar a Mi i sentir-me dins teu.
Cerca la calma en el teu interior i la sensació amorosa de la teva naturalesa. Deixa que tot allò que no ressoni amb qui ets tu, llisqui per la teva pell i no pugui endinsant-se dins teu i alterar-te. Arrecera’t en el meu Amor i res hauràs de témer. No et qüestionis, senzillament sent i t’adonaràs de la certesa del que tens davant.
En aquests moments Jo seré amb tu. Res hauràs de témer. Deixa’t emportar perquè sigui Jo qui et guiï. Lliura’t a Mi i no temis. Sent el meu Amor i sabràs què fer en tot moment. Accepta, confia i sent la meva presència dins teu.
Els moments que tant esperaves ja han arribat. Deixa que te’ls doni per a poder-los rebre. Allò que m’has demanat ja t’ho he donat. Obra el teu cor i confia en mi per a poder-ho rebreu. El que va ser ja no serà. Confia i sent l’Amor en tu.
Un nou dia badalla per la teva resurrecció. Estima i ves al teu interior per saber com gaudir de tot el que t’estic donant i donaré.
El Pare t’estima i el món de la Llum és en tu.
Obra’t per a sentir-nos i deixa que el meu Amor et permeti rebre el que el Pare et dóna.
Ets ben estimat/da i res has de témer. Tot va bé.
Jo Sóc en tu. Sent-me!