dimecres, 21 de gener del 2009

Nosaltres i l'Univers

Som Un amb l’Univers. Nosaltres els humans, estem units i relacionats amb les energies del nostre planeta, i aquest, alhora, connectat amb les energies del firmament.
Cada energia individual influeix i alimenta les energies col·lectives del planeta Terra, per tant, el com és cadascú fa influenciar a la resta de la humanitat i col·labora amb la seva aportació energètica, a l’existència de l’univers. Tots, humanitat, planeta i firmament som Un.
Quan el nostre cor està en pau, les energies del nostre entorn ens ho agraeixen, i així facilitem que tots aquells que ens envolten que vulguin estar en pau amb sí mateixos puguin aconseguir-ho, perquè nosaltres els hi donem la nostra aportació i presència. Quan la nostra ment ens tortura amb pensaments negatius, estem fent que el nostre entorn s’envolti d’aquestes energies que no són les propicies pel nostre Benestar Espiritual, creant, llavors, una terra fèrtil pel caos i el desequilibri. Us adoneu el què representa estar un bé amb sí mateix de cara als altres i al planeta? Nosaltres som pilar d’una qualitat de vida concreta. Què és el que vols pels altres, pel planeta? Doncs actua així i sent en el teu interior aquest benestar per a poder veure-ho materialitzat amb els teus propis ulls físics en el teu entorn.
Si el que vols és pau, primer sent aquesta pau en el teu interior.
Si el que vols és amor a la teva vida, sent primer aquest amor dins teu.
Què vols, prosperitat? Sent aquesta prosperitat en el teu interior primer i llavors la vida et reflectirà la abundància en el teu entorn per a tu.
Vols comprensió i tolerància? Coneix-te primer a tu mateix i després t’entendràs millor, per tant, també t’acceptaràs més perquè sabràs el per què actues com actues. Si això és en tu, també ho veuràs vagis on vagis.
Tu ets Un amb el teu entorn. Tu estàs relacionat amb tots i tot.
El firmament et va creà per a comptar amb tu en el seu procés d’expansió y amor. No ets un separat dels altres i del tot. Ets part important per a la resta de la humanitat, per a tots nosaltres. Què ens aportes? Pau, amor, resistències, desconfiança, temor, ira? De quina manera ajudes a la humanitat, al planeta i a l’univers? Com ets tu? Quines energies ens estàs donant als altres?
Que aquest any sigui el fi d’una vida d’ignorància i puguis despertar la teva consciència per a aportar la teva veritable essència i fer un món millor i obtenir per a tu una vida plena de felicitat, amor, pau i prosperitat. Tot això és possible amb una consciència espiritual desperta, perquè en el fons, tu ets un ser espiritual dins d’una experiència terrenal.
A tu, estimat Àngel, procedent del firmament, que en aquests moments et trobes en aquesta dimensió, desperta la teva consciència i recorda el veritable ser que ets, no el que t’has forjat com a conseqüència de la teva experiència terrenal.
Obra el teu cor. Desperta al veritable ser que hi ha en tu y deixa que en aquest any puguis manifestar-te com quan et trobaves més enllà dels estels. Tu ets un ser únic i la teva aportació al nostre planeta i a la humanitat és una llavor que només tu ens pots donar. Deixa que el millor de tu surti del teu interior i afavoreixi i estimuli que allò que vols pel món pugui sortir de dins teu.
Ets Un amb tots i ha arribat l’hora que tots ens unim per a fer una nova Terra i crear les energies necessàries per a poder viure en l’amor.