dimecres, 14 de gener del 2009

La Compassió


En el procés d’Ascensió necessitem alliberar-nos de tot allò que ja no ens serveixi en la nova vida que ens endinsem. El perdó és la clau per a deixar anar tot el que ens privi enlairar la nostra ànima. Deixar anar-ho tot: les relacions que no ens aporten avanç, el treball que ens disgusta i no se’ns valora, les creences adquirides en la nostra infantesa i joventut conforme som sers limitats, així com els nostres sentiments de desconfiança cap els altres i la vida, el poc mereixement de tot el bo que la vida ens depara, i fins i tot, els aferraments als nostres sers més estimats i propietats.
Quan una ànima es troba en el procés del despertar de la seva consciència, i al trobar-se amb tota una sèrie de reptes davant del seu ser, hi ha que desfer-nos de tot allò que ens produeix malestar i buscar persones, llocs y coses que ens aportin benestar, coratge i serenitat.
Un dels aspectes del nostre procés d’Ascensió és l’aparició, cada vegada més, de la compassió. Un s’adona que necessita manifestar-la més sovint i actuar així davant la vida. És la compassió incondicional cap els altres, cap a tots aquells sers que ens envolten i veiem que pateixen, que es resisteixen a canviar, a estimar, a obrir el seu cor i seguir les seves directrius. És la compassió cap a aquells que ens veuen o tracten com a estranys per la nostra manera de ser i pensar.
La compassió ens permetrà sentir l’amor de Déu en nosaltres, aquesta part divina que tots tenim i som. Quan aprenem a sentir aquest amor, la compassió apareix com a conseqüència del sentiment obtingut, però també pot succeir al revés, quan més sentim l’amor en nosaltres, més compassió sentirem cap els altres.
L’amor és el pilar de la nostra existència. Des de l’amor podrem manifestar els miracles a la nostra vida. Quan connectem amb la nostra essència espiritual, Una amb l’univers i la humanitat, llavors rebrem la benedicció i la gràcia del món de la Llum i començarem a mostrar al veritable Mestre interior que cadascú conté en el seu interior.
La compassió és un dels signes que un veritable ser il·luminat manifesta. Sent compassió cap a tots els sers de la Terra. No jutja, no critica, senzillament accepta i estima d’una manera pura i incondicional, a aquells que l’envolten. Els accepta pels que són en aquells moments perquè entén que es troben en el seu procés d’evolució, com ell.
La compassió uneix i equilibra. La compassió atrau als homes, uns cap als altres per a ser una sola flama que il·lumini el món que vivim.
El ser il·luminat mira en el seu interior. El sent i Déu es manifesta en ell. Des d’aquest estat irradia la seva Llum i Amor per on passa o pensa. Els altres es beneficien d’aquesta energia d’alta vibració i permet que tots puguin continuar l’evolució de la seva ànima. Aquest ser, Un amb el Tot, sent la compassió esperançat i sabent que tot va bé. Estima, accepta i dóna.
La compassió és una de les virtuts que enlairen als homes i a les ànimes que els habiten. És reconèixer el potencial de ser ells encara que en aquests moments mostrin la seva condició humana.
La compassió surt de la divinitat que habita en cadascú, i per això estima i accepta incondicionalment. Déu es manifesta a través de la seva compassió, de la seva despertada consciència.
Estima amb totes les teves forces i pensa que l’amor obra totes les portes que puguin estar tancades a la teva vida o a la dels altres.
Ser compassiu és posar Llum en el món de la foscor, i alliberar el dolor.