dimarts, 6 de gener del 2009

Integrar-nos en els nous temps


Ens trobem en uns nous temps. Tot està canviant i nosaltres necessitem adaptar-nos a les noves energies que ens aporta aquesta Nova Era.
Ens hem endinsat en una nova vibració personal i planetària. Adapta’t i integra aquestes noves vibracions per a poder entendre i acceptar el que succeeix en el nostre món i a la teva vida. Per aquest motiu et convido a l’Escola d’Espiritualitat. En ella obriràs les portes del teu interior per a conèixer-te, sanar i sentir dins teu l’amor i el benestar que sempre has desitjat. En ella connectaràs amb el teu potencial (poder interior) i podràs viure segons tu vols, sent com vols ser i sentint la felicitat constantment.
Per tot això t’obro les portes de l’Escola d’Espiritualitat.
Vine a informar-te de totes les activitats, cursos i tallers pràctics que es realitzen. Totes elles et portaran a connectar amb qui ets tu realment i portar a terme tot el teu potencial diví i creatiu.
Tu ets un ser espiritual, complert, il·limitat i sencer. Ens trobem en l’era de l’espiritualitat. L’Escola t’ofereix la possibilitat de ser tu i adonar-te de quin ser ets realment i no qui et penses que ets.
Et convido que ens truquis o ens visitis perquè ha arribat l’hora de ser tu i donar passos cap a la teva integritat i divinitat.
Aquesta Escola són sessions vivencials personals, alhora que es transmet una informació per a la teva ànima i tot el teu ser, alguna d’ella, transmesa des de les més altes esferes del món de la Llum. Hi ha un apartat de teràpies i sanació i un altre de formació espiritual.
Vine i informa’t. Ha arribat la teva hora. Els temps estan canviant i tu necessites adaptar-te a ells.
L’Escola d’Espiritualitat es troba a:

· El Masnou (L’Essència) c/ Itàlia 37 (tocant el mercat) T. 935404843
· Premià de Mar (Taller de Ioga) c/ Dr. Fleming 22 T. 937513325
· Barcelona (Visió) c/ Villarroel 194 entresòl 3ª T. 934940414

T’obro els braços per a rebre’t i les portes d’aquests espais, que des de fa uns anys van passant persones com tu que han volgut despertar la seva consciència i trobar respostes a les seves inquietuds espirituals. Totes han canviat i les seves vides també. Tot consisteix en aprendre a estimar i això no és possible si no obrim el nostre cor.
Ha arribat la teva hora, sinó, perquè creus que estàs llegint aquestes paraules? Casualitat? Les casualitats no existeixen.
Si vols més informació, pots enviar-me, també, un correu electrònic a: emaeljordimorella@yahoo.es . De bon grat et respondre i t’enviaré tota la informació que necessitis. Responc a tots els correus que m’envieu.

Us faig saber que el proper dilluns dia 12, a les 20h. en el centre d’El Masnou realitzaré una xerrada sobre “El Poder Interior". L’entrada és gratuïta, oberta a tots aquells que vulgueu conèixer-me o prendre un primer contacte amb l’Escola d’Espiritualitat.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tu.