dilluns, 7 de setembre del 2009

Un nou espai a Premià de Mar (Barcelona)

Després de diferents intents per a poder portar les activitats de l’Escola d’Espiritualitat a Premià de Mar (Barcelona), de durant anys buscar un lloc i fins ara no havent obtingut resultats satisfactoris, per fi us anuncio que un petit espai ubicat en aquesta població obra les seves portes per a tal fi. En ell es faran sessions individuals (la vessant terapèutica) així com grups reduïts de cara a meditacions, tallers i la realització dels blocs de l’Escola anunciats en aquest blog (veure la publicació corresponent).
Ara sí!!. Aquest cop, l’univers ha permès que s’obri un espai a la sanació, l’autoconeixement i el despertar de la consciència tal com portava anys buscant-lo per portar a terme el que sempre sentia que havia de fer. Per fi ha arribat el moment. Tots esteu convidats oferint-vos noves opcions pel vostre procés d’Ascensió. Les seves activitats s’aniran publicant setmanalment en aquest blog, com fins ara ha estat sent en els diferents centres on l’Escola era present.
Per a tots aquells que estigueu interessats o vulgueu demanar hora per a les visites individualitzades, o rebre qualsevol informació, podeu trucar al 606098752 (Jordi). També podeu escriure un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es

Dono gràcies a l’univers i als qui m’acompanyen del món de la Llum perquè m’han permès veure clar cap a on mirar i dirigir-me per a preparar aquest espai que tant de temps buscava. A tots Ells, gràcies.

Us faig saber que les properes activitats seran aquest dimecres, dia 9 pel matí, obrint un nou grup pel primer bloc de l'Escola: Qui sóc jo?.

També es farà una sessió de Puresa Espiritual el dia 11 en doble horari: les 10h. del matí i les 19h.de la tarda, a triar segons us vagi millor (aportació de 20€). Per assistir a qualsevol de les activitats o sessions anunciades, caldrà trucar per a reservar plaça. En aquest nou espai els grups seran reduïts. Places limitades (de moment).

¡¡¡ BENVINGUTS SIGUEU !!!

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres