dijous, 3 de setembre del 2009

La nostra família espiritual

Segurament, com la majoria dels sers que habitem aquest planeta, haureu tingut moments de sentir-vos sols i incompresos. Probablement haureu tingut la sensació que us faltava alguna cosa o algú de plena confiança o amistat amb el qual poder mostrar el vostre interior, els vostres sentiments i poder, alhora, expressar les vostres emocions lliurement sense ser jutjats ni criticats. Aquests moments són fruits de la vostra desconnexió.
Viviu en una dimensió on la forma preval davant del fons. El visible es valora més que allò que els nostres ulls físics no sempre veuen. Creiem en el que veiem, i allò que no percebem amb els nostres sentits ho deleguem a un segon terme, no acceptant-lo. Desconnexió. En aquests moments us trobeu desconnectats amb la vostra veritable naturalesa i la vostra veritable casa, el lloc d’on procediu.
Pel fet d’haver nascut tenim uns pares, i potser uns germans/es amb qui compartir el mateix sostre, un mateix hàbitat. Naixem en una comunitat on altres sers com nosaltres comparteixen el seu espai i el seu temps amb el que ens trobem a prop. La família és un gran pilar pel nostre procés d’evolució. Ella ens llaura i ens planta les llavors pel nostre demà. Creixem i experimentem una vida segons els nostres implants familiars, alhora que socials.
Hi ha vegades que no coincidim amb el nostre entorn, no sentint-nos identificat amb ell. No som acceptats, compresos o no estem d’acord amb el que ells ens transmet o imposa. Moltes vegades la nostra família de sang no és propera a nosaltres, fent-nos sentir diferents preguntant-nos el per què hauré nascut en el si d’una família com aquesta. La resposta es troba en el camí a seguir per a l`evolució de la nostra ànima. Som sers espirituals en un procés d’evolució continu. La nostra família terrenal ens aporta els elements per què puguem arribar a ser nosaltres, encara que no sempre ens sentim identificats amb ella.
Tu, estimat ser humà, pertanys, com a ser espiritual que ets, a un món que no és de la teva dimensió actual. Teniu la creença, alguns de vosaltres, que viviu aquesta vida, moriu, i al cap d’un temps torneu a aquesta vida, que en el fons és casa vostra. Us allunyeu un temps i torneu (reencarnació). És cert que deixem aquesta dimensió i tornem, però no amb la idea que teniu, sinó que a l’inrevés. La vostra veritable casa no és aquesta terrenal. Viviu en una dimensió superior que la que us limita. Sou sers de Llum i Amor lliures. El vostre estat natural és la manifestació plena de la vostra essència espiritual. Viviu en la no-matèria quan us trobeu en la vostra veritable casa. No teniu limitacions, ni dolor ni penes, només sentiu amor i plenitud. Veieu quin és el veritable sentit de la vostra existència i recordeu el per què de ser. Esteu envoltats de sers com vosaltres que us accepten plenament i us estimen profundament. Aquests són la vostra veritable família. Ells són els vostres germans/es. “Us sentiu estimats i com a casa”, i sabeu per què?.¡¡Perquè esteu a casa!! Quan entreu en una matèria, un cos, se us oblida quina és la vostra essència, i ho valoreu, llavors, tot des de la forma. És amb els anys que podeu recordar qui sou i recuperar la vostra divinitat manifestant-la en la dimensió on us trobeu.
Mai heu estat sols. Sempre heu tingut a la família amb vosaltres, la vostra veritable família, aquells sers que han estat i estan al vostre costat des del naixement. A mesura que aneu evolucionant podreu arribar a sentir les seves presències, i fins i tot, a veure’ls. Vosaltres sou Un amb ells. Ells són la vostra veritable família. La que coneixeu com a família terrenal, només són els tutors que des de les més altes esferes de la Llum us han posat a la vostra vida perquè us donessin durant un temps, tot allò perquè la vostra ànima pugui arribar a evolucionar. El que uneix no és la sang, sinó el cor. L’amor és el que uneix.
Vosaltres pertanyeu a una família universal més enllà de tot temps i espai i mai esteu sols. Quan així us sentiu, obriu el vostre cor i notareu l’amor que se us envia dels vostres sers més estimats del món de la Llum.
Sou un àngel aquí a la Terra, i quan un àngel es troba perdut, venen altres àngels per a ajudar-lo i adreçar-lo i així recordi l’amor que és i està rebent constantment des de Casa, la seva veritable Llar.
El meu amor està amb tu, germà/na. Des de la meva essència divina t’envio l’amor que tu també ets i has oblidat. Tu ets un ser superior al que els teus ulls veuen. El teu cor és gran i Un amb tots nosaltres, els teus germans del firmament, Un amb Déu.
Que l’Amor i la Pau siguin en tu i la teva consciència et recordi el veritable ser que ets. Ets Llum i Amor, Un amb el Tot.
Així és i serà.