dimecres, 23 de setembre del 2009

Consciència Crística (II)


Per què a aquesta nova consciència se li denomina “Crística”?
És un fet que una gran part de la humanitat comença a obrir la seva ment, el seu cor i a començar un procés de connectar amb les seves inquietuds espirituals que li fan plantejar maneres diferents de veure, viure i sentir a com ho feia fins el moment. Estar oberts a noves opcions d’observar el món i l’entorn que ens envolta permetrà anar més enllà de les limitacions adquirides des de la infantesa davant la vida..
Ens trobem davant un esglaó on abans no hi era que ens permetrà anar pujant els esglaons de l’evolució de la nostra ànima. Qui ha posat aquest esglaó davant nostre? Aquesta nova energia emergida des de la predisposició i capacitació del ser humà a fer-se responsable de les energies de la Terra i responsabilitzar-se d’ella a partir d’aquest moment. On abans no hi havia suport, ara hi ha un pilar. On abans hi havia solitud, ara recolzament. On es manifestava por, ara l’oportunitat de la decisió ferme i segura per a avançar pel nostre camí de l’Ascensió.
El ser humà ha obert les portes de la seva veritable essència, ja no quedant-se a les portes del seu alliberament com en la vella energia, snó endinsant-se cap a una Llum i un Amor més pur i incondicional, apropant-se més a Déu. Quan més ens endinsem cap el nostre interior, més coneixerem a la divinitat que hi ha en nosaltres. El ser humà no és forma que dóna entit a la vida, sinó esperit que dóna sentit a la forma i a l’existència.
Cada ser que habita el nostre planeta Terra prové d’una voluntat superir. La nostra essència no pertany a aquest món, però a l’entrar i adaptar-se a una biologia fa que s’oblidi temporalment de qui és realment i de la seva veritable naturalesa.
Som energia en constant evolució a l’enlairar les nostres vibracions a cada experiència terrenal. Però, fins quan? Fins a quin nivell anirem ascendint o podem enlairar-nos? Som energia en constant evolució, amb el que les nostres vibracons van sent cada vegada més altes i etèries. La decisió és d’un mateix el que així sigui. El potencial el tenim des del nostre naixement. Tu ets Déu.
L’anar avançant pel sender de l’espiritualitat ens obrirà cada vegada més el camí cap l’auto coneixement i el despertar la nostra consciència.
Estimats humans, sou sers divins en una experiència en la densitat i això us confón moltes vegades. Ser conscients de la vostra naturalesa us permetrà arrbar a mostrar al Déu que hi ha en cadascú. Només una consciència evolucionada pot materialitzar la seva veritable essència. Res és el que sembla. Absolutament res de la inestabilitat de la nostra dimensió aparenta ser l que és. Només podrem donar-nos compte si connectem amb la Font de Tot el que És que hi ha en nosaltres. Som Un amb el Tot.
Al principi he començat amb la pregunta de per què es denomina Crística a aquesta nova consciència. La raó és senzilla: perquè la teva consciència espiritual es manifesta, i per tant, pots manifestar al Déu que hi ha en tu. Ara això és possible. Crist és la paraula que designa el pragmatisme del què representa Déu: amor, puresa, equilibri, recolzament, guia, realització, vida, felicitat, calma, harmonia, assossegament, pau, protecció, serenitat, creació, visió clar, seguretat, daviesa, confiança, certesa, aliment, prosperitat, acceptació, comprensió, sanació i una perfecta salut a tots els nivells. Tu tens poder, i és aquest poder el que et permet portar a terme la teva voluntat, però no podràs fer us d’ell mentre t’allunyis de la teva ànima i no comencis el camí de l’auto coneixement per a connectar amb la teva veritable essència, amb el veritable ser que hi ha en tu i començar a mostrar-lo.
La consciència crística és la consciència de Déu en un, en el ser humà, i això és el que està succeint actualment en el nostre planeta i la humanitat. La consciència crística permet manifestar al crist que hi ha en cada un de nosaltres, per això el moviment de les persones per aa satisfer les seves inquietuds espirituals, per això, l’existència d’aquest blog per a que tu puguis entrar en ell i trobar enteniment i comprensió d’aquesta Nova Era. No és perquè sí que estiguis llegint aquestes paraules dins d’aquest espai cibernètic.
Ha arribat l’hora d’integrar en les nostres cèl·lules aquesta nova energia que permetrà al ser humà reestructurar el seu ADN i començar a manifestar la plenitud de la seva existència en aquest món que vivim, allunyats d’altres, segons el Gran Pla Diví de Tot el que És.
Ens endinsem en un món nou amb una nova consciència i una nova manera de viure i sentir. Aquesta està a l’abast de tots. Depèn de la teva intencionalitat que Déu en tu es manifesti.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.