dijous, 10 de setembre del 2009

Consciència Crística (I)


Nous temps estan entrant a les nostres vides. El ser humà canvia. El nostre entorn canvia. El planeta està canviant. Tot canvia a un pas segur i ferm davant la nostra presència existencial en aquesta vida. El ser humà està canviant la seva manera de veure la vida i les esdeveniments que succeeixen al llarg del nostre món. Encara que pugui semblar que lent, la majoria de les vegades, gran part de les consciències s’o0bren per a veure la llum després de molts anys de tancament, de voler i desitjar.
Des de el canvi del mil·lenni una nova consciència es manifesta als homes, per a aquells que estiguin disposats a endinsar-se en l’úter de la veritat i donar-se compte del per què de la seva vida, la seva existència i de tot el que succeeix al seu entorn. Aquestes noves energies enviades des de les més altes esferes del món espiritual de la Llum i l’Amor permeten a tot aquell que vulgui evolucionar i continuar el seu camí cap a l’Ascensió, ara pugui fer-ho.
Aquestes energies aporten un despertar espiritual, un obrir els ulls de la somnolència produïda per unes energies denses i limitadores, que ens han abraçat fins l’any 2000 on les energies de la Nova Era van fer presència en el nostre planeta: L’Energia Crística. El Mestre Jesús ja ho va predir als seus apòstols: “Ara haig d’anar-me, però tornaré. No em busqueu en la carn però la meva presència serà amb vosaltres.” Aquests moments han arribat. La seva anunciació es referia a aquest canvi de mil·lenni. Ara Ell i els coneguts com Mestres Ascendits es troben entre nosaltres.
Ens trobem en temps d’una nova energia molt més poderosa que la vella energia del segle passat cap enrere en el temps. És una energia d’una alta vibració, amorosa, poderosa i creativa. Aquesta energia comporta el despertar espiritual anomenat anteriorment. S’ha anat integrant en el nostre món durant els dos primers anys del nostre segle, i a ser a finals del primer trimestre del 2003 on va quedar arrelada entre nosaltres. Molts l’han estat negant encara, crant molt més dolor en les seves vides.
Una nova consciència està apareixent en el ser humà actual. Una consciència que ja porten incorporada en l’ADN els nous nats al nostre planeta: els nous nens dels estels, índics, o fins i tot, cristall.
¿En què consisteix aquesta nova energia?
Primerament dir que és la que et permetrà arribar a ser tu amb tot els seu resplendor. Aquesta consciència t’obrirà les portes de l’enteniment i la saviesa. T’obrirà les portes de l’autoconeixement i donar-te compte del veritable que ser que ets. La consciència crística és la clau que desbloquejarà les limitacions del ser humà i deixar que la divinitat que tots som pugui manifestar-se. Una consciència que et permetrà donar-te compte de l’existència més enllà de tota forma i arribar a la ment divina del ser que hi ha en tu, sentint la Unicitat amb Tot el que És. Hem d’estar oberts i preparats per a acceptar-la. Molts pensen que és difícil canviar les seves vides, però el viscut per l’home ha estat creat per la seva ment dual, limitadora, on el seu passat dirigeix els seus passos. Pors. Això és el que frena el camí de l’Ascensió. Ja no hi ha cabuda pel passat. L’Energia Crística és present, que és l’instant precís per a manifestar el poder de decidir , crar i manifestar en la nostra vida.
El camí de l’autoconeixement anirà abatent les parets que el ser humà ha anat posant-se davant de sí mateix pensat que eren els altres qui ho feien, però no ha estat així, sinó les seves pròpies pors i la seva ignorància espiritual. Aquests temps ja han passat. Tot aquell que vulgui arribar a ell i conèixer al Déu que hi ha en el seu interior ....ara pot.
La consciència crística és la consciència dels nous temps que ens trobem on la manifestació de l’Amor i la Llum faran transmutar a un planeta que es troba en mig de la seva Via Làctia, de nom Terra. Els sers que viuen en ell segueixen amorosa i adequadament un Pla Diví segons la Voluntat de Déu.
Tu ets un ser perfecte, estimat humà. La teva consciència està despertant i per això sents el que sents, trontollant a vegades. Només són els símptomes del teu despertar. Sents mareigs, nàusees, dorms poc, et sents inquiet/a, sol/a per moments, incomprès/a, la teva vida està canviant, així com les teves amistats o el tipus de relació amb algunes d’elles? Si és així, benvingut/da als canvis d’una nova consciència, a les energies d’alta vibració de la Nova Era. Una nova consciència està instaurant-se en el nostre món que permetrà que tot sani, s’equilibri i aquells que habitin la Terra amb el temps, puguin viure en un món d’amor, pau i llum, on la terra es regenerarà i donarà els fruits que l’home necessiti. Ja res serà igual en relació al nostre present, i és per això, del gran
Vivim temps gloriosos i únics en el nostre present on la consciència de Déu ara es presenta davant nostre perquè tot aquell que vulgui pugui manifestar-la en ell. Tu pots mostra al Crist que hi ha en tu, al Déu que ets.
Voldria acabar aquest escrit dient que la teva vida depèn de tu i que si decideixes acceptar aquest regal que l’Univers et brinda, podràs donar nous passos cap a la teva divinitat manifestada. Integra l’Energia Crística en tu i allibera les pors fictícies procedents d’un passat acceptat però no real. Ara pots viure en la realitat de Tot el que És.
Tu ets part del Tot. La teva consciència pot obrir-te els camins cap a tu, cap el veritable ser que ets i sempre has estat, però ha estat arrel d’aquest canvi de mil·lenni on les oportunitats ara poden ser aprofitades i aquells aspectes que sempre han estat bloquejats a la teva vida puguin desbloquejar-se degut al canvi acceptat pel teu ser.
Et convido a aquestes noves energies d’alta vibració que et permetran que tu, jo i tots, siguem Un en l’avanç per a enlairar les energies d’un nou món més enllà del nostre univers.
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.