dimecres, 16 de setembre del 2009

Fluir


Jo sóc la Direcció de Déu fluint per a curar-me i mantenir-me íntegre.”

Després de molt de temps dient aquestes paraules, que es troben dins d’una pregària, va arribar un moment que vaig prendre consciència del què volien dir exactament.
Quan et deixes anar és quan ets portat i dirigit cap el teu major bé. Aquests instants són com si haguessis pujat en un tren i aquest et portés allà on just has d’anar o alliberar-te de tot allò que ja no et serveix en aquests nous temps. Tu, senzillament t’asseus i confies que el tren va en la direcció que tu vols que hi vagis i que quan arribi a la teva parada s’aturarà perquè tu puguis baixar. De moment, el que has de fer és contemplar, observar tot el que sents i veus. Gaudeix del viatge sense pensar res més que tot està anant bé degut que et trobes en la direcció correcte i el tren adequat perquè tot sigui.
Quan es flueix a la vida, aquesta s’encarrega de donar-te tot allò que necessites per a la teva ànima. Tu només has de confiar, sentir que tot ja és i tenir la certesa que allò que vols ja ho tens i res et faltarà. Així de senzill. Per a aconseguir allò que la vida et té preparat per a tu només cal fluir i confiar que tot el que estàs vivint és pel teu major bé. Obra el teu cor i t’adonaràs que és el millor per a tu perquè et permetrà arribar al veritable ser que ets. Quan hi siguis, llavors la teva voluntat materialitzarà el benestar que tant de temps has desitjat, no només material, sinó interior, on la calma, la comprensió, la serenitat, la pau i l’amor es manifestaran com a part de l’essència que tu ja ets.
Fluir. Quan entrem en una escala mecànica, aquesta et porta més endavant sense tu fer res per a empènyer-la. Només has de ser-hi, i seràs portat. Així és la vida. Has de predisposar-te, voler i fer allò que el teu cor et dicti. La resta no depèn de tu. Hi ha una Voluntat Divina que és la que materialitzes quan estàs sintonitzat amb qui ets tu realment.
S’ha de ser valent i tenir coratge per a fluir per la vida, però les pors només són fruit d’un passat no sent tu. Trencar els motlles de la dualitat permetrà manifestar la teva divinitat, el ser que veritablement ets.
Fluir representa no voler dirigir la teva vida, no controlar-la ni programar-la, deixar-se anar, acceptar, confiar, tenir fe, estar obert als senyals i situacions de la vida i aprendre d’elles, sentir la pau i la serenitat dins teu en tot moment passi el que et passi, no pensar, només ser, i també, saber, tenir la certesa que estàs sent portat cap el teu major bé. Tot això és fluir, i quan es flueix, Déu es manifesta en tu. El teu ser t’ho agraeix perquè pot manifestar-se. Senzillament ets.
Deixar de controlar i portar la teva vida és un dels millors alliberaments que podem arribar a fer en el nostre procés d’evolució. Potser us preguntareu: i llavors què hem de fer? Doncs, allò que et teu cor et dicti en tot moment. Res més. Ell et parlarà molt clarament si estàs disposat a escoltar-lo.
Fluir et permetrà ser lliure perquè deixaràs d’aferrar-te a tot allò que fins ara has estat depenent. Quan t’adonis que res tens perquè res et pertany, llavors sentiràs la plena gratitud i llibertat dins teu. Llavors et deixaràs portar per la vida i acceptaràs tot el que aquesta et doni, tenint la sensació que està dins del teu camí per a arribar a ser tu.
S’ha de ser valent per a fluir perquè hem d’aprendre a confiar i a acceptar, dos aspectes molt llunyans de la nostra educació quan érem petits. Per això ara, que ja ets adult/a tens l’oportunitat per a donar aquest pas i alliberar-te del pes feixuc del teu passat. El resultat val la pena perquè et portarà més a prop de Déu, a sentir el Déu que tu ets.
Puja a la barca i deixa que les aigües et portin allà on has d’anar. Deixa que la vida sigui una aliada teva i no lluitis contra ella perquè seràs com el salmó que anirà contracorrent restant-te una qualitat de vida, sabent que tard o d’hora, hauràs de deixar-te anar, i és quan ens deixem anar, que la vida ho torna a recol·locar tot al seu lloc, restablint l’equilibri. La naturalesa de la vida és l’equilibri quan no es posa resistència perquè tot i tots puguin mostrar la seva majestuositat.
Fluir és permetre que la teva ànima pugui seguir el seu camí d’Ascensió.
Confia, tot va bé.

Que l’amor i la pau siguin en tu.