dimecres, 8 de juliol del 2009

Un únic camí


Hi ha tan sols, un únic camí per a entendre la vida i poder gaudir-la des de la serenitat i l’amor.
Moltes maneres hi ha d’interpretar aquest camí o d’avançar per d’altres, però el camí a la integritat només és un: el viatge interior cap a l’autoconeixement i la connexió amb la pròpia espiritualitat.
Hi ha un sol camí per a manifestar la nostra divinitat: l’amor, i aquest tan sols el trobarem a través del nostre cor, del nostre interior.
Despertant la consciència espiritual el ser humà podrà endinsar-se en l’enteniment, el respecte, la tolerància i la capacitat divina que té per a portar la vida que sent que ha de ser i portar a terme allò que ha vingut a fer. Al final, aquest camí és Un per a tots. En el nostre avanç ens trobarem com cada camí individual s’ajunta en un de sol, i encara que uns es trobin més endavant i d’altres més enrere, tots accepten la seva posició perquè s’adonen que es troben en el lloc adequat i en el moment oportú per a continuar avançant cap a la seva il·luminació.
Malgrat les interpretacions i creences personals, només hi ha un camí a seguir, al qual, tots anirem a parar tard o d’hora, malgrat les resistències que es pugui arribar a tenir en aquests moments.
Endinsar-nos en el nostre interior i saber què es troba en nosaltres és la millor inversió que hom pot arribar a fer. Adonar-se dels tresors que tenim i del potencial que hi ha en el nostre ser, perquè ja portem des del naixement aquestes característiques, és veure la “llum” després de caminar per la foscor durant molts anys. Adonar-te que tu no ets qui t’han dit que ets, que tu pots aconseguir portar a terme la teva voluntat, que la vida no és com ens l’han ensenyada, sinó que és alguna cosa més que el que has viscut fins ara i on existeix només l’amor, el recolzament, la protecció i que no estem sols. Aquesta es la veritable vida. Si poguessis prendre consciència de tot això i que el teu futur és meravellós, esperançador i pròsper, què faries a partir d’ara? De quina manera canviaria la teva vida a partir d’aquest moment? Canviaries la teva actitud davant la vida?
Tot això així és, només cal que t’endinsis en el teu interior i t’adonis qui ets tu i quina és la teva veritable naturalesa.
Només hi ha amor. Només el millor pots esperar quan et retrobes amb la teva ànima i el teu veritable ser, podent-lo manifestar plena i lliurament.
Tu ets un ser diví que espera ser trobat per tu mateix per a poder començar a manifestar tot el teu potencial. La somnolència en la qual has estat durant molts anys t’han fet prendre unes precaucions innecessàries degut a la visió que has tingut de la vida, però aquesta és molt diferent a com ens l’han ensenyada que és. Els recels i les pors us han portat a un present, encara que molts ja heu començat a obrir les portes del vostre interior. Molts esteu despertant d’aquesta somnolència, tot i així, encara teniu reminiscències del vostre passat limitador que heu d’anar polint per a manifestar la vostra plena majestuositat.
Endinsar-vos en el camí interior de l’auto coneixement us permetrà arribar a aquell estat de vida que sempre, encara que hagi estat vagament, heu pensat que podria ser. Interiorment heu anat mantenint la flama d’un canvi i un major benestar per a vosaltres i qui us envolten, i això és possible, però perquè les portes d’aquest anhel puguin ser obertes, heu de començar anant al vostre interior reconeixent la vostra essència i despertar la consciència. Llavors començareu a veure clar de qui sou i del per què esteu en aquest meravellós planeta anomenat Terra, entenent tot el que en ell succeeix.
Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.