dilluns, 13 de juliol del 2009

Informació d'activitats i novetats


Aquest dissabte, dia 18, en el centre L'essència d'El Masnou (Barcelona) es fa un taller pel matí de "Reafirmació Personal", i per la tarda un sobre "La Llei d'Atracció: demana i se't donarà".

El diumenge 19 es realitzarà un curs de I Nivell de Reiki, durant tot el dia.

Els interessats podeu trucar al 935404843.


En relació al programa de ràdio de demà dimarts per la tarda La Veu del Cor (ràdio Premià de Mar) es farà un programa especial sobre testimonis de superació personal davant la vida. Aquest dimarts, La Veu del Cor serà La Veu de l'Esperança. (http://www.radiopremiademar.org/) Es pot escoltar per internet o descarregar-te el programa a partir del dia següent. Recordo que el programa es fa de les 6h. a les 7h. de la tarda.


Recordo, també, que el programa La Veu del Cor ja ha tret el seu primer llibre basat amb totes les reflexions (Escrits setmanals) i els contes (iniciàtics) llegits per antena al llarg de la tota la temporada. Aquells que el vulgueu per a anar reflexionant i meditant sobre l'existència i un matex el podeu arribar a aconseguir amb ebook (document adjunt) amb una aportació d'11€. Si esteu interessats en ell podeu enviar un e-mail demanant-lo a laveudelcor@hotmail.com



Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.