dijous, 16 de juliol del 2009

Les pors fan preguntar molt


Quan una persona té pors, se li manifesten les seves inseguretats i, per tant, els seus dubtes davant el dia a dia. Quan així és, la seva indecisió en mig de la seva vida li fa preguntar constantment per a saber o demanar conformitat sobre el què ha de fer o com fer algun pas en el seu procés.
En les coses importants de la nostra existència, dubta, i llavors, pregunta i pregunta sovint per a saber cap on ha d’anar, i així prendre la decisió adequada i sentir-se segura. El que no sap aquesta persona, és que quan més pregunta i pregunta, més “per quès” se li presenten a la seva vida. Mai en té prou, demanant l’opinió d’aquells que són al seu entorn per a saber, quan ella ja sap, només cal que s’alliberi de les seves pors, i llavors sabrà trobar les respostes que ja són dins d’ella.
Les persones que tenen por, pregunten i pregunten, però també volen saber com anirà el seu futur. Volen saber aspectes de la seva vida i els agradaria conèixer aspectes del què li depararà el futur. Les persones insegures en els aspectes més personals, que dubten sobre el què fer a la seva vida, s’interessen per qualsevol cosa se li puguin dir en relació a elles i el què els espera a la vida, perquè no viuen en el present, només estan pendents del futur, per si tot els anirà bé, oblidant-se de gaudir el present.
Preguntar tant, com fan molts sers humans, o interessar-se pel que la vida els depara, els allunya d’ells mateixos, no obtenint, sempre, la resposta adequada que volen escoltar, creant-se un altre “per què?”, i mai acaben d’estar satisfets. No viuen l’ara, preocupant-se en allò que no saben, en menys de dedicar-se a allò que sí poden fer en aquell moment a la seva vida i no estan fent.
Voler saber el futur només és senyal d’inseguretat degut a les pors a la vida. Preguntar sobre el què serà d’ells o una situació de la seva vida, en boca d’una segona o tercera persona, acostuma a crear més dubtes, o fins i tot, decepcions davant certs fets de la seva vida en aquells moments, perquè no tots coincideixen en allò que la persona li agradaria sentir. Refiar-nos d’algun extern en relació al que puguin dir de tu, no és el millor camí a seguir, perquè no tots, encara que puguin semblar-ho, es troben en la llum, i el que et poden dir, encara que sigui per ajudar-te, tu no sempre ho interpretaràs de la mateixa manera.
Les veritables respostes es troben dins d’un mateix. Coneix-te i obra el teu cor per a saber què t’ha dir. Ell mai et mentirà i et dirà en tot moment allò que és el millor per a tu a cada instant. Voler saber a través dels altres aspectes teus, no sempre obtens els resultats esperats, i a vegades, molt distants. Si et creus allò que et diuen que no coincideix amb el que tu sents, millor ignorar-lo i fer cas al que la teva intuïció et dicta. Aquesta és la veritable saviesa de cadascú.
Preguntar i preguntar només et porta més desconcert. Moltes vegades és millor no saber, passar per la situació que estàs passant i escoltar el teu cor sobre el què fer a cada moment. Només així podrem arribar a l’aprenentatge i la saviesa.
Us heu arribat a qüestionar que el fet de no saber el que la vida us depara o com fer alguna cosa és perquè l’univers vol que vagis al teu interior perquè siguis tu qui connecti amb la teva saviesa i aprenguis a escoltar-te i portar a terme allò que el cor et dicta? Heu pensat algun cop per què no sempre obteniu resposta, i potser algun altre proper a vosaltres sí? No heu arribat a pensar que és perquè ja arribat l’hora que tu siguis tu? Que aprenguis a deixar-te emportar per la teva intuïció en menys d’estar pendent del què diuen els altres de tu?
Davant la vida, tot té una explicació i si tu preguntes tant, és perquè no t’escoltes a tu mateix/a. Si ho fessis, trobaries les preguntes que vols saber en el moment.
Tu ets un ser ple de saviesa, només cal que t’endinsis dins teu i, en el silenci, l’escoltis, i llavors t’escoltaràs a tu i a la veu que sorgeix de les profunditats del teu Jo Superior per a indicar-te el camí a seguir i quina decisió prendre, sent la millor per a tu i per a aquells que t’envolten.
No dubtis, que tot està anant bé.
Aprèn del què et passa i no temis obrir-te perquè et permetrà connectar amb el mestre que hi ha dins teu.
No tinguis por, perquè en aquests nous temps ja no hi ha cabuda pels temors que van ser en un passat.
Tu ets present i des de l’Ara, gaudiràs de la vida i sentiràs la serenitat, el benestar dins teu. Endinsa’t en tu i arrecera’t de tot allò que t’envolta i les opinions dels altres, perquè les interpretacions que puguin fer de la teva vida es basaran, normalment, amb el que ells pensen i saben. Tu sents i veus diferent a ells.
Sigues valent/a per a ser tu.
Deixa de voler saber sobre el teu futur, perquè aquest depèn exclusivament de tu. Tu pots aconseguir allò que et proposis. Tu ets un ser perfecte. Tu ets Amor i és aquest amor qui et permetrà ser tu i mostrar al veritable ser que ets.
Deixa de preguntar i escolta més al teu cor que ell et parlarà de tu.
La saviesa es troba en el teu interior. Connecta amb ella. Sigues tu.