dilluns, 6 de juliol del 2009

Activitats per a aquest mes de julio



En el centre L’essència d’El Masnou, es faran les següents activitats, amb possibilitats d’obrir-ne d’altres:

· El proper dijous, dia 9 s’obrirà un nou grup per a realitzar un nou seminari sobre “l’escriptura emocional”:

La escriptura és un mitjà meravellós per a concretar idees, trobar el camí vers la consecució dels teus objectius i redescobrir-te.
Aquest és un taller que engloba tècniques d’escriptura amb l’exercici de la imaginació per a trobar el benestar en tots els aspectes de la teva vida. Amb senzills exercicis i sorprenents descobriments, provoca un procés de canvi i renovació des de l’interior de la persona.
Escriuràs per a sanar les emocions provinents del teu passat i per a manifestar els teus somnis de futur. És un mecanisme definitiu per a qui desitgin identificar les limitacions i creences irracionals, plasmar per escrit els desitjos i metes personals per a crear el futur desitjat; i en definitiva, realitzar una transformació interior a través del poder terapèutic de la escriptura emocional.
La escriptura com a mitjà terapèutic, i així serà en aquest taller vivencial, pràctic, on es donaran les eines per a conèixer-te i potenciar la teva autoestima. Escriure ens connecta amb el nostre “Jo” més profund, i es converteix en un sincer exercici d’autoconeixement i transformació. A través de les paraules connectem amb les nostres emocions. Quan les escrivim, obrim les portes del nostre interior i aprenem a explorar-nos i a crear el mecanisme per a materialitzar els nostres desitjos a la vida. Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció i infelicitat. La escriptura, llavors, es converteix en una profunda pràctica espiritual. Una experiència per a qui desitgin trobar-se en la intimitat i escriure per a sí mateixos, desemmascarar les limitacions i les creences limitadores, els aferraments, els bloquejos a la vida i poder realitzar el canvi tan esperat per arribar a ser un.
Aquest és un taller per a escoltar-te, per a trobar-te a tu mateix/a, per a plasmar els teus somnis, per a reafirmar-te, per a escriure la teva història, per a alliberar-te de tot allò que no et deixa ser tu, expressant-te en tot moment, des de l’ànima.

· Dissabte, dia 11 pel matí, hi haurà un curs sobre el 8è bloc de l’Escola: “El Gran Pla Diví: el per què de tot i els àngels”:

En aquest curs s’explicarà per què existeix el ser humà i quina és la seva finalitat. També es veurà quin és el Pla Diví de la humanitat i el planeta Terra. Per què existim? Quin és el motiu de la nostra existència i dels grans canvis que es veuen actualment en la vida de cadascú i el planeta? Cap a on es dirigeix tot això? Tanmateix es veurà el tema dels Àngels: qui són? Per què existeixen? Els tipus d’àngels i com connectar amb ells.

· Dissabte, dia 18 pel matí, es farà un taller de “Reafirmació Personal”:

Aquest és un taller per a reafirmar la nostra essència, el nostre ser i la nostra capacitat de poder vèncer qualsevol repte que la vida ens doni i ser nosaltres.
És un taller pràctic, on amb unes pautes claus de cara al nostre autoconeixement, podrem començar a treballar-nos per a reafirmar i manifestar les nostres capacitats creatives, el nostre potencial de poder per a transmutar i vèncer qualsevol situació anòmala o de malestar en la qual ens puguem trobar, o fins i tot, per a crear d’altres segons la nostra voluntat.
Es donaran nocions sobre la nostra naturalesa, així com s’ensenyaran uns exercicis a fer per a aplicar-los a qualsevol àrea de la nostra vida, per a sentir-nos nosaltres en tot moment estiguem on estiguem.
Per a reafirmar-nos hem de saber què hi ha dins nostre que ens permetrà superar les suposades inestabilitats que puguin aparèixer a la vida. Obrirem les portes del nostre interior i connectarem amb alguna de les eines que ja tenim “incorporades” al néixer per a fer front al nostre tarannà quotidià.
Ser nosaltres ens permetrà gaudir molt més de la vida i fluir, sentint que aquesta val la pena. Deixa a un costat les teva timidesa i les teves pors, la teva inseguretat.. Mostra’t tal com ets, amb tota la teva presència.
Sigues tu, reafirma la teva veritable essència, la teva divinitat!
Durada: 4 hores
Per assistir caldrà portar una llibreta i un bolígraf.

· Dissabte, dia 18 per la tarda, es realitzarà un taller sobre “La Llei d’Atracció – demana i se’t donarà”:

Heu arribat a pensar algun cop per què jo no puc aconseguir el que vull i hi ha d’altres que tot ho acaparen? Per què hi ha qui tot ho tenen i d’altres, com potser jo, no hi ha manera d’arribar a final de mes, o ser feliç, o trobar una feina, o tenir bones relacions, o .......?
Tot això és possible i tots podem aconseguir-ho. La diferència està en l’actitud davant la vida, en els nostres pensaments i la predisposició a obtenir-ho. Sí, tot allò que volem ho podem obtenir tenint present una sèrie de pautes que es transmetran en aquest taller sobre l’obtenció, la prosperitat a tots els nivells.
Cadascú pot arribar a crear la vida que vol, fins i tot tu, encara que et pensis per moments que no pots, o només uns quants són els elegits.
Tu ets un d’ells. Tu pots. Tu ets capaç. Tu ja tens.

· Diumenge 19, durant tot el dia es farà un primer nivell de Reiki:

Reiki és l’energia universal creadora de tota vida. Viure amb Reiki és ser conscient d’aquesta energia que ens envolta, que es troba en tot el que existeix. Reiki és un camí d’evolució espiritual, on s’aprèn a “agafar” aquesta energia que tots som i ens envolta i canalitzar-la per a curar als altres, a nosaltres mateixos i per a sanar el planeta.
Reiki és l’energia de l’amor, l’essència de Déu, que es troba en cada ser humà i en cada element que existeix. És l’energia dels estels, dels planetes, de l’univers. És l’energia que prové de la Font Amorosa, de la qual neix tota vida
Reiki és un camí de consciencia conforme els sers humans poden prendre contacte amb el seu poder i força interiors per a crear equilibri. Podríem dir, també, que és un mitjà de curació i sanació natural basant-se en una imposició de mans. Reiki, tot i així, no és cap tècnica, sinó una manera de viure connectat amb la nostra veritable naturalesa amorosa i sanadora.
És ser conscient de l’essència espiritual que existeix en cada element de la creació, en cada un de nosaltres.
Reiki no és cap religió i tot ser humà pot viure aplicant Reiki sense contradir la seva fe. Tots podem agafar Reiki com l’aire que respirem i aplicar-lo per a poder viure en pau amb nosaltres mateixos i amb tots aquells que ens envolten. Reiki és l’essència de cadascú, sense tenir present l’àmbit social o religiós en el qual es trobi. Reiki és Amor.

· Diumenge 26, es farà un curs de Mestria de Reiki.

Totes les activitats del centre poden realitzar-se en altres horaris als anunciats. Si a tu no et va bé el que proposem, truca’ns o vine a veure’ns perquè les teves inquietuds i motivacions puguin ser portades a terme.


Aquest estiu, camina cap a tu, cap el benestar !


Per a més informació podeu trucar o passar pel propi centre:


L’essència
c/ Itàlia 37 (tocant al mercat)
El Masnou (Barcelona)
T. 93 540 48 43
www.lessencia.com