dijous, 6 de desembre del 2007

La dona que portem a dins: el poder interior

Indiferentment al gènere que cadascú pertanyi, el ser humà, podríem dir que conté dues vessants en el seu interior: la primera seria aquella part considerada femenina (tendresa, comprensió, acceptació, introspecció, amor,....) i una altra que inclouria totes aquelles característiques considerades socialment masculines (coratge, fortalesa, raciocini, disciplina,.....). Cadascú conté aquests aspectes dins d’ell, per tant, depèn del moment mostrem unes manifestacions més “masculines o femenines”. Hi ha qui predomina més les seves mostres de la part masculina, i hi ha qui expressa més la seva part femenina, independentment del seu gènere. Tots alberguem aquests dos aspectes dins nostre, i és l’equilibri entre ells, que el ser humà podrà gaudir d’una qualitat de vida o una altra.
Quan sapiguem quan fer servir, des de la consciència i el cor, una, o quan l’altre, tot anirà bé, i la nostra vida serà més segons la nostra voluntat. Quan menys apliquem les seves manifestacions des de la calma i serenitat, més actuarà la nostra ment, i per tant, la probabilitat que encertem l’actitud adequada, serà menor. La nostra ment sempre es vol fer imposar, i farà que la pressa de decisions sigui interessada segons el nostre passat, la nostra experiència fins el present.
La majoria de les persones actuen des de la por, i sovint, aquesta es troba encoberta pels nostres dubtes, inquietuds i temor de no voler ser perjudicat i sortir perdent.
Sí!, tots tenim una part masculina i una altra de femenina dins nostre, i és la part femenina la que ens permetrà ser nosaltres. Què representa aquesta dona interior que tots portem a dins? Torno a repetir que no té a veure amb el gènere ni amb la possibilitat de agradar-nos algú del nostre mateix sexe o de l’altre. No!, res d’això té a veure, sinó en la nostra capacitat de ser nosaltres en tot moment.
La dona que portem a dins ens ajudarà a manifestar el nostre veritable potencial a la vida. Què representa la part femenina de la nostra essència? Concretem. La dona interior representa el recolliment, la introspecció. Aquest anar al nostre interior, ens permetrà sentir la calma, l’harmonia, la pau i la serenitat dins nostre. Quan ens arrecerem en el nostre interior estem obrint les portes de la nostra part femenina. Aquí a dins, tot és silenci i benestar. Quan més ens endinsem, més sentirem aquestes característiques en nosaltres. La nostra part masculina voldria acció i faria soroll, de manera que et diria:
- Va, no perdis el temps, i fes alguna cosa de profit. Mou-te!
La nostra part femenina et convida al silenci i a la quietud. Des d’aquí podràs observar la teva vida i adonar-te d’una manera clara i nítida en quin moment et trobes i què fer per a mantenir l’equilibri i el benestar.
Quan deixem que la nostra dona interior es mostri, permetrem que ens sentim bé amb nosaltres mateixos i els que ens envolten. Anar al nostre interior representarà connectar amb el nostre poder interior. Que per què?
La calma és fonamental per a viure. La serenitat és bàsica per a prendre decisions. L’harmonia crea el major benestar que hom pot arribar a tenir. La pau és imprescindible per a gaudir des de l’amor la nostra existència. La visió clara permet prendre les decisions adequades a cada situació. L’amor és qui dóna sentit a la nostra vida i materialitza el major benestar sentit pel ser humà.. I així podria continuar. Encara voleu preguntar per què necessitem manifestar a la dona que tots portem a dins? Enteneu per què la nostra part femenina representa el nostre poder interior?
Aquell que va al seu interior, connecta amb la dona interior, obté la calma, serenitat, harmonia, pau, amor i una visió clara de la seva vida. No creieu que tenint aquestes eines sabrem què fer a cada moment, obtenir un gran benestar, i gaudir de la nostra vida actual? El nostre poder interior consisteix en endinsar-nos “en nosaltres mateixos” i saber què hi ha dins nostre. Familiaritzem-nos amb el silenci i la quietud, i serà com trucar a la porta de la nostra dona interior. Ella ens obrirà les portes i entrant dins nostre, obtindrem sensacions i experiències no viscudes fins ara, que ens aportaran pau, calma, amor i benaurança. Aquestes son les eines per a obtenir una qualitat de vida. Sí, la nostra part femenina representa prendre el control a la nostra vida. Per què perdem poder o no el tenim? Per què anem atabalats i l’entorn pot amb nosaltres?. No sempre seguim un ritme de vida segons volem; per tant, necessitem calma,. Si estem tranquils, podrem controlar millor la situació. Hem de pensar que l’important a la nostra vida, no és el que ens passa, sinó la nostra actitud davant del fet. Si actuem calmats, el desenllaç serà diferent, més harmoniós i tolerant. Necessitem sentir pau dins nostre, així com amor. Aquell que no està en pau amb ell, se sentirà inquiet i no podrà percebre l’amor de la seva essència. Sense amor, la nostra vida no té sentit i podrà semblar “un infern”. L’amor és el que permet sentir la plenitud en nosaltres. Aquests aspectes ens aportaran un alt nivell de benestar.
Deixa que la teva part femenina es manifesti. No pensis que és una feblesa mostrar les seves característiques, sinó ben al contrari. S’ha de ser valent seguir la veu del cor (una altre de les seves característiques, tenint present que la part masculina només fa servir l’intel·lecte, la ment).Els resultats que s’obtindran seran inimaginables en aquests moments per vosaltres. Si aprenem a deixar-la manifestar, veurem com la vida no és tan dura com pot semblar aparentment, només és fruit de les nostres resistències (part masculina) i no el deixar-se anar i confiar plenament en el procés de la vida (part femenina).
Permet que l’home i la dona que hi ha en tu treballin conjuntament, deixant que la part femenina dicti el camí a seguir, i la part masculina actuï segons ella ha indicat.
Deixem que el nostre cor ens guiï i la nostra ment porti a terme allò que ell ens indiqui. El teu poder es troba en el teu interior, no en el teu entorn.
La teva part femenina t’està esperant. Coneix-la ! Ella et permetrà ser tu.