dimarts, 30 d’abril del 2019

SENTIR! - La Veu del teu Interior, de la teva ànima


Vull comunicar-vos una modificació en les Jornades que algú de vosaltres ja ha pogut assistir en el seu moment. Em refereixo a les trobades de“Viure AMB la Nova Energia”.
Degut als moments que vivim, i als resultats obtinguts per part dels assistents en aquestes trobades, en relació al que sentien, vaig saber que s’havia de fer alguna modificació per a completar el sentit d’aquest contingut, i donar nous passos vers el nostre ser. Això ha fet que, a partir d’ara, aquestes Jornades  es denominin:
SENTIR! – La Veu del nostre Interior, de la nostra ànima”.
Un dels aspectes claus d’aquests temps, que ens permetran anar més enllà del nostre present i seguir el nostre procés evolutiu, és el fet de poder Sentir en el nostre interior tot allò que el nostre veritable ser ens transmet per a arribar a ser aquell qui en veritat som: Divinitat.
Si aquestes paraules us ressonen en el vostre interior i sentiu la seva realització en el vostre centre o associació, només cal que us poseu en contacte amb mi, enviant un e-mail a: emaeljordimm@gmail.com . Encantat estaré de poder venir amb vosaltres, trobant les dates més apropiades perquè així sigui.

Una abraçada, i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.